ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 15 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 29/12/2014, 19:53

Izbore sam provela u neznanju jer nemamo tv u ovom stanu. Nismo ga nabavili kad smo se uselili, a poslie ta tema više nije bila spominjana :D
Tek popodne sam upitala dečka tko je odnio pobjedu. 🐰

Koji dan danas ja stvarno ne znam kako da ja sve na  poslu stignem do Nove napravit.
Za Novu konkretno ću spavat.

medication

2014-04-14

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 15 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 29/12/2014, 20:31

Ja Silvestrovo radim do 3 i onda ćemo navečer pržiti kozice i morske plodove,mama će Napravit kiflice,doći će muževa sestra i muz joj,i tako,familijarno...u ponoć muz s djecom rakete ispaljuje...

Mi imamo njemački satelit i fali mi austrijska televizija...svabe imaju ultra glupe reklame...humor im je za bljucat...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2014, 20:32

Kod nas snijega za izvoz i i dalje pada i vije....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2014, 20:36

Sutra frei,idem s mamom u shopping i noktiće praviti...greenstarsgreenstarsgreenstarsgreenstars
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 31/12/2014, 14:33

jebi se tiramisu!

em potrošila sto kuna za njega, em bacila 12 jaja, pol kile milerama i vrhnja za šlag.. kave, šećera, ruma...

prva krema od jaja na pari se ne skuha iako je kuhalo dobrih 40 min, druga se doslovno skuhala, a rađeno baš  u posudi namijenjenoj za to, ni 5 min
i sad sam   definitivno lijepo odustala... žao mi je, obitelji, neš uživat u mom tiramisuu  ovaj put :D

nije mi dan.. želim samo zaspat navečer i iščestitat svima idućih dana i da se već sve jednom završi

i totalno sam jadna  ovog božića i ng, pribojavala sam se ovih dana, i osjećam se stvarno.. za ranit se.. jedva preživljavam :D sve mi se vratilo što me tištilo.. i sad još prokleti tiramisu.. :D baksuz
nikako da ga napravim i strpam u gubicu! al dobro, bit će bolje.. aha.. u novoj godini

eto, odma mi lakše :D

Last edited by modra on 31/12/2014, 14:42; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 31/12/2014, 14:38

doista, nisam ni ljuta ni živčana.. jednostavno mi se plače :^0

i onda još kad majka počne nabrajat ko da sam namjerno to napravila
o bože :^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 31/12/2014, 17:16

Dragi moji ja cu vam sada čestitati. Eto, zelim da vam iduća godina bude puna ljubavi, smijeha, radosti, zdravlja. Nadam se da ćete se riješiti svih strahova koji postoje u vama i biti mirni u srcu.

Zagy, nadam se da ćeš ostvariti ono sto si naumila sto se tiče posla, doškolovanja. Ne znam gdje si točno sada jer malo sam izvršila s foruma. :P i da te klincici slušaju i budu dobri kao sta i jesu jer imaju mamu za 5 :)

Modra zelim da se riješiš problema sa kosom, zubima i da manje trošiš na pizdarije i kreneš štediti. :D
Znam da ti si riga od pomisli na doškolovanje i znam da ni sama nisi sigurna sto točno želiš i kuda bi krenula. A najviše od svega ti zelim ljubavi. Uzvracene ljubavi. Mislim da stvarno zaslužuješ biti voljena i zadovoljna. I zadovoljena. :P šalim se malo... Ma ti si <3 ponekad mi je teško citat tvoje postove jer i sama prolazim kroz pizdarije i ne znam kako te utješit, osim reci ti da kreneš otkrivat sebe, oni sto je meni Med rekla.

Med ti se nikad ne žališ kao mi ostale. :D mislim da si stvarno dobra osoba za pričanje, za savjetovanje. Poslovne uspjehe tebi zelim i da ti sve teče glatko u narednoj godini, a nadam se i nadalje. :)

KIC i ostali šaljem vam poljubac, to je dosta za sada. Nadam se da ste mi dobro!

I meni je ova nova godina postala samo datum. Nova godina je onog trenutka kada se odlučiš pokrenut za sebe. Ostalo je samo zabava.

Pozdrav iz Buzeta od Lady. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 1/1/2015, 10:34

fala lejdi na lijepim riječima... i ja se nadam, svemu tome... :))

također sve najnaj, tebi, & ostalima ovdje!
:***

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 1/1/2015, 11:17

Lady draga, tebi i ostalim forumašima želim sretn, zdravu i uspješnu godinu.
Da ti faza studiranja bude super, da upoznaš dobre prijatelje kao što sam i ja na faksu imala sreću i da ti i Paolo budete podrška jedno drugom.

greenstars 

Bila doma sa dragim za Novu, gledali serije. Jutros sredila kuću i idem na sunce malo prošetat.
Ono, doček dostojan staračkog doma :sleazy:
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Trinity 1/1/2015, 11:21

I Donjem domu najljepše želje i svako dobro u Novoj godini !  :kiss: 🎆
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 1/1/2015, 13:07

Sretna nova svima! :confetti :confetti :confetti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 1/1/2015, 16:09

pa, sve naj cure, svima želim manje problema, a više šopinga, ps ne pretjerujte s petardama.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Winter is coming 1/1/2015, 18:31

hepi nju jir to evribadi

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/1/2015, 18:45

Sretna Nova svima! :confetti:christmasbells:fireworks::newyear:

Hvala lady na lijepim željama ...ja sam trenutno zadovoljna tu gdje jesam i odustah od doškolovanja....za sada....:)

KIC šaptač žena....:star
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jolie 2/1/2015, 00:38

Sretna vam nova!! Nadam se da ste se lijepo proveli i da će vam 2015a biti najbolja godina do sada :) :) :)

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 2/1/2015, 14:01

medication wrote:

You got no clue .... da samo znaš što tamo ljudi rade :^0

Inače sretna NY kicu i sedam patuljčica :wine

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by EstebanEnrique 2/1/2015, 19:11

cure sretna nova ..a  modric pusa ...bio sam ti jako nevjeran u narednom periodu...nisam smrsao ni jedan gram  ...tvoja kosa nije slama i mislim da puno bolje izgleda nego sto ti mislis ...mene je zivot natjerao da budem sa istetoviranom i izbodenom trebom koja ne mari previse o modi ...o tom potom ...sretna nova godina svima cheers

EstebanEnrique
EstebanEnrique

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Trinity 2/1/2015, 19:27

medication wrote:

Bila doma sa dragim za Novu, gledali serije. Jutros sredila kuću i idem na sunce malo prošetat.
E draga, žalit ćeš ti za takvim dočecima...kad dođu djeca... :)
Moja ćerce  bila kod prijateljice...he he ...starački dom kažeš... :tw love
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 3/1/2015, 09:41

pusaaaaaaa, wolverine :)))

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 3/1/2015, 12:37

:^0 
I ostalima sve najbolje!

Mogla bi u kino danas...

Malo sam zbrojila i upisala u excel sve troškove. Počela sam vodit tablicu kad smo se preselili.
Sad je vrijeme da se srežu malo troškovi.

Kako to vi vodite, odnosno vodite li uopće neke zabilješke?
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 3/1/2015, 13:03

excel majka, kad sam skužio kako pretvarati decimale u razlomke s dva klika :O
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 50 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics