ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 16 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 3/1/2015, 13:03

excel majka, kad sam skužio kako pretvarati decimale u razlomke s dva klika :O

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 16 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 3/1/2015, 13:08

Ja sam bila na nekom besplatnom predavanju na Ekonomiji. Excel je zapravo stvarno koristan i ima tisuću opcija.
Nekidan me na poslu spasio.
Inače nemam neke potrebe za puno tablica.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 3/1/2015, 13:22

meni super dođe za zemljišne, skrati razlomak odmah na najmanji mogući neskrativi, što mi uštedi vremena, ovi s posla nisu znali za to lel
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by medication 3/1/2015, 13:24

Aha i ti si kolega znači? :)
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 3/1/2015, 13:27

nažalost, ne zbog tebe već znaš zbog čega ionako :^0
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by medication 3/1/2015, 13:30

Dada :^0
Doduše, sad se ne mogu žalit. Sviđa mi se posao, raznolik je. Tek sad uviđam da mi je koristilo ono što sam naučila na faksu.
Posla je hrpa doduše,  ali uvijek bolja opcija nego doađivanje.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 3/1/2015, 14:46

para je para
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by modra 4/1/2015, 15:45

imal tko iskustva s ovim  malim? :D
http://www.tehnomanija.rs/usisivaci_579/philips-usisivac-fc-8470-01.html

ovako, slušajte me sad :^0 :^0
  već dugo planiram neki solidan usisavačić, ne preskup jer pored njega imamo stari  izdrndan slupan vodeni beko koji je zapravo još savršen (sad vidim), al je glomazan i previše umara pranje istog nakon svakog usisavanja jer se u protivnom usmrdi, pa dobro osušit filter i onu spužvu.. bla bla.. da ne govorim o pripremama prije usisavanja, dok sve to prispojiš, izgubiš i ono malo volje za usisavanjem..  al svejedno  ćemo uskoro svakako morat kupit neki pravi vodeni onako za usisat na fino jednom mjesečno.. predobri su, kakvi god komplicirani bili, nenormalno vuku
 a filter novi koji je oko 50€ nema smisla kupovat... 

i tako u zadnje vrijeme razmišljala o nekom malenom s kojim ću  nabrzinu kad god se sjetim prijeć po kući i dobro! 
uzmemo taj philips nakon dugo premišljanja, nema vrećice nego je 'ciklonski', jelte... i ljudi moji, TO NIŠTA NE VUČE!!! affraid  vuče ko onaj stari vodeni   kad  mu filter nije osušen - dakle ne vuče skoro nikako.. pokupi tek prašinice i one sitne mrvice

sve ne mogu vjerovat da tako loše vuče.? pa se stalno pitamo da l' smo nešto propustile, al nije u uputama naznačeno da se išta posebno mora dodavat i oduzimat prije početka rada.. nit ima dodatnih dijelova...

i sad me zanima ima li tko iskustva  s tim čudom? :_|  u čemu je stvar? šta da radim?  najbolje bi vratila.. nije bio ni prejeftin.. skoro 700kn... a živo sranje :|
možda je sranje upravo taj ciklonski način rada ? :S još kao taj ćemo jer nema vrećice... kad ono... i našla se  tamo poznanica koja nam je preporučila tog tipa usisavač... i stvarno poslije nje nije više bilo dvojbe..
još ajde da se nisam jučer dva sata informirala po netu i da nisam pročitala da je bitna usisna snaga, a  ne ova koja je izražena na kutiji u prvom planu.. čak u konzumu provjeravala na mobitelu koja mu je usisna snaga.. uspoređivala ih.. i ispada da je neka mala razlika po tome između njega i mog starog vodenog beka koji savršeno vuče.. ovaj ima 320w, a onaj stari perfektni nekih 30ak više..
ova druga snaga mu je 1600w.. pa nije to tako za bacit.. ili ? stari je 1800w

još sam se dvoumila između tog philipsa i nekog sinbo  ciklonskog.. brate mili, tek taj sinbo ima nikakvu snagu - 200 i nešto.. tko to kupuje, da mi je znat :D

onak, fakat sam van sebe :D moguće vratit ga? zamjenit? :D

Last edited by modra on 4/1/2015, 15:48; edited 1 time in total

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 4/1/2015, 15:47

pazi ti super opis... niđe veze :roflmao:
reklo bi se, čudo neko

[*] Veća snaga usisavanja za bolje čišćenje

[*] Snažan učinak čišćenja:

[*] PowerCyclone 4 tehnologija razdvaja prašinu i vazduh u jednom potezu

[*] 1600W motor za visoke performanse

[*] Čist vazduh u vašem domu:

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2015, 16:40

ja imam dirt devil zyklon technologie i super sam zadovoljna,vuce kao lud....redovito vadim carape iz njega..... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 4/1/2015, 16:44

Imamo neki stari Phillips, 2000 w, super usisava.

Ti vodeni su mi super, al su mi komplicirani i zauzimaju dosta mjesta.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by modra 5/1/2015, 07:54

kakav zvučan naziv ovog zaginog... :D:D

ma ja htjela samo neki najnormalniji, solidan... da nemam procedure i da usisam kad se sjetim, al da vuče nešto.. a pored imamo taj super vodeni, uskoro nabavljamo novi vodeni...
a dobila figu..fkt sam zbunjena :D
nije mi jasno kako takva razlika između mog starog vodenog koji je 1800w i nekoliko desetaka više usisne snage.. i ovog od 1600w i 320w usisne snage.. koji vrag...
jedino ti različiti načini rada mogu dat takvu razliku
nije mi jasno :roll

nisam očekivala da će bit čudo, al ovo je strašno!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 6/1/2015, 17:03

pa na kraju ispao ok usisavač...... :))) :| ko da se nešto pošemerilo, al na bolje

probala ga sestra, njoj dobar, kaže bolje neg njen.. al njen nije neki

jedino što je list cvijeta i zrno graha ostalo ispod te posude u koje prašina i mrvice idu pa je počeo čudno radit pa isključih i maknuh to odande :D i ok!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by medication 6/1/2015, 17:04

Udajem se na ljeto.

primam savjete o svemu jer o ničemo ništa ne znam
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 6/1/2015, 17:13

cestitam!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2015, 18:01

Čestitke! handshake
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 6/1/2015, 18:11

:christmascone: thx!
od čega da počnem?
malo ili veliko vjenčanje?
itd itd itd
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2015, 18:12

Med forum.hr ima Podforum o vjenčanjima,Odi tamo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 6/1/2015, 18:13

hoću

bit će tu posla
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2015, 18:28

kic wrote:cestitam!
Whassup sucka ????

Sto si trebao jucer ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2015, 18:29

medication wrote:hoću

bit će tu posla
Cestitam medica :)

Eo ovdje kod mene ce sajam vjencanja :D 
Sto god to bilo ..nadam se da me nece prisiliti da idem:D:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics