UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ma kaki, ja se od iznenađenja prestravim, u pozitivnom smislukic wrote:kad spoznas da mozes, prestanes se truditi..
modra- Posts : 7660
2014-04-17
jučerašnja potraga za ključem od auta, isuse kriste, bože
tražimo jedno 40 minuta.. sve moguće prekopala putevima gdje sam prolazila, vani čak tražila sa baterijom, i ja i mama po par puta... onda u špajzi jer sam tamo odložila poklone po koje sam išla u auto koje nećak nije smio vidjet, a bio je kod nas u to vrijeme
mama pizdi jer se u ovoj kući nikad ne zna gdje šta stoji i uvijek se nešto traži, kao i tata i kaže mama više sva iznemogla, pa ajd da vidim da ga nisam u škrinju strpala... škrinja koja je u hodniku i na koju znam često ostavit stvari, torbu ili eto, ključiće
i da, eto ga u škrinji, ni više, ni manje..
stavljala je nešto u škrinju, prije toga ga podigla da može otvorit, i tako.. ubacila ih u škrinju
i da se ogradim, ja ne gubim stvari, uglavnom uvijek tako drugi budu krivi, a ne ja jednostavno me nešto koči da bilo gdje ostavim npr. ključ, ako znam da se tako neće pronać, a neće :D nekak sam većinom svjesna i baš na te stvari pazim
al neee, skoro batine pobrala xD
tata je glavni izgubljivač stvari al su mu svi drugi obavezno krivi.. i ne daj booože da sjediš dok on traži
al ključevi u škrinji...
tražimo jedno 40 minuta.. sve moguće prekopala putevima gdje sam prolazila, vani čak tražila sa baterijom, i ja i mama po par puta... onda u špajzi jer sam tamo odložila poklone po koje sam išla u auto koje nećak nije smio vidjet, a bio je kod nas u to vrijeme
mama pizdi jer se u ovoj kući nikad ne zna gdje šta stoji i uvijek se nešto traži, kao i tata i kaže mama više sva iznemogla, pa ajd da vidim da ga nisam u škrinju strpala... škrinja koja je u hodniku i na koju znam često ostavit stvari, torbu ili eto, ključiće
i da, eto ga u škrinji, ni više, ni manje..
stavljala je nešto u škrinju, prije toga ga podigla da može otvorit, i tako.. ubacila ih u škrinju
i da se ogradim, ja ne gubim stvari, uglavnom uvijek tako drugi budu krivi, a ne ja jednostavno me nešto koči da bilo gdje ostavim npr. ključ, ako znam da se tako neće pronać, a neće :D nekak sam većinom svjesna i baš na te stvari pazim
al neee, skoro batine pobrala xD
tata je glavni izgubljivač stvari al su mu svi drugi obavezno krivi.. i ne daj booože da sjediš dok on traži
al ključevi u škrinji...
meni se jednom desilo da sam zaključao kuću i ključeve unutra
2014-04-14
modra-
2014-04-17
ne zvao sam jednog tipa koji to radi,bravar i uspio otvoriti vrata bez razvaljivanja od alata je koristio samo dvije žičice i kreditnu karticu
2014-04-14
modra-
2014-04-17
Ljudi sretan vam Božić svima!
Svima želim zdravlja, uspjeha i da se i dalje ugodno družimo :christmastree:
Svima želim zdravlja, uspjeha i da se i dalje ugodno družimo :christmastree:
medication- Posts : 5689
2014-04-14
sretan božiiiiić!
..........
stiže nam snježić još malo :<<3:
Sretan i blagoslovljen Bozic prijatelji! :christmastree2:<<3:
Guest- Guest
Sretan Božić dragi forumaši i forumašice :)
2014-04-15
sretan Bozic :christmastree2 :christmastree: :christmasdance :santagifts:
Guest- Guest
bijelo bijelo, sve je bijelo.. :D :D
uplaših se jutros pri pogledu kroz prozor.. al sam očekivala
samo me frka kak ću sutra do posla stić.. popodne radim tako da vozim sama, nema tatice :^0 mene je vožnje jako strah kad je snježno
uplaših se jutros pri pogledu kroz prozor.. al sam očekivala
samo me frka kak ću sutra do posla stić.. popodne radim tako da vozim sama, nema tatice :^0 mene je vožnje jako strah kad je snježno
Dobro je bilo za mini odmor, bili mi prijatelji. Bolesni smo svi doduše, a sutra moram na posao zdrava ili bolesna jer neke ugovore moram dovršit...
2014-04-14
Kako ste proveli Bozic? Kako ste prezivjeli jucerasnji dan? Previse politike i lazi, to nije moj djir. Gledala cijeli dan NatGeoWild :)
A i zahladilo je, još samo kad bi snijeg pao :)
A i zahladilo je, još samo kad bi snijeg pao :)
2014-04-15
modra-
2014-04-17
a što se tiče politike i izbora... svatko ima svoj izbor i mišljenje, al ta kolinda je meni toliko prozirna, valjda je sve naučila napamet
geste ruku isto! svesvesve komplet
geste ruku isto! svesvesve komplet
modra-
2014-04-17
tiramisu za ng.
možda i cheesecake...
kažem možda jer mi je užasna činjenica da sam dala koju stotinu za par kolačića zbog kojih kasnije proklinjem sve živo i neživo :^0 a mogla sam nabavit parfem novi ili nešto.. uf
a malo sam i škrta :D
i, kakvi su vam planovi za doček? ja ću spavat vjerojatno..
a još kad vidim prognozu i debeli minus koji će bit, sva sam si ponosna na svoj odabir :D
možda i cheesecake...
kažem možda jer mi je užasna činjenica da sam dala koju stotinu za par kolačića zbog kojih kasnije proklinjem sve živo i neživo :^0 a mogla sam nabavit parfem novi ili nešto.. uf
a malo sam i škrta :D
i, kakvi su vam planovi za doček? ja ću spavat vjerojatno..
a još kad vidim prognozu i debeli minus koji će bit, sva sam si ponosna na svoj odabir :D
modra-
2014-04-17
Izbore sam provela u neznanju jer nemamo tv u ovom stanu. Nismo ga nabavili kad smo se uselili, a poslie ta tema više nije bila spominjana
Tek popodne sam upitala dečka tko je odnio pobjedu.
Koji dan danas ja stvarno ne znam kako da ja sve na poslu stignem do Nove napravit.
Za Novu konkretno ću spavat.
Tek popodne sam upitala dečka tko je odnio pobjedu.
Koji dan danas ja stvarno ne znam kako da ja sve na poslu stignem do Nove napravit.
Za Novu konkretno ću spavat.
2014-04-14
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)