UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
modra-
2014-04-17
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ujutro je nesto manji navodno...modra wrote:evo mjerila sad tlak.. al nakon kave ?
106/52 ?
A to sto osjećaš, manjak energije, slabine, moze i do psihičke preopterećenosti biti. Meni tako znalo biti u srednjoj. Pa sam smršavila na 53kg, jedva ista jela u danu. Sad mi je isto zbog hrpetine obaveza koje imam, a ja i moja vjera u sebe....
Pokušaj se branit sto zdravije. Jedina mana supradyna i ostalih takvim stvari je sto ima onaj zamjenski šećer (nemogu se imena sjetit) on je navodno kancerogen- nisam 100% sigurna, ali većina ima...
Guest- Guest
Ja kad sam pila supradyn a ne ove za štitnjaču, čak su mi hormonalni nalazi bilo skoro uredni :) ima dosta joda u sebi
Guest- Guest
Očistila kuću. I dalje sam fascinirana količinom prašine koja mi se u ovom stanu stvara.
Dajte mi inspiracije za kašastu hranu pliz.
Danas ću krem juhu domaću od šampinjona i palentu sa špinatom.
Jutros me ipak boli malo zub, odnosno to mjesto gdje je izvađen.
Ali i dalje sam zadovoljna kako je sve to prošlo.
Dajte mi inspiracije za kašastu hranu pliz.
Danas ću krem juhu domaću od šampinjona i palentu sa špinatom.
Jutros me ipak boli malo zub, odnosno to mjesto gdje je izvađen.
Ali i dalje sam zadovoljna kako je sve to prošlo.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Modra, jučer sam ti u svom dm-u gledala ovaj sirup od Zagy, kod mene ga nije bilo...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Nema ga ni kod mene. Ali proletio cu po Mulleru kad stignem. Bila u petak, ali guzvetina ogromna, sva tri Kata prepuna ljudi. Oznojena izašla van. :/ a kupila sam samo carape
Guest- Guest
Ja Sam prije imala jedan drugi Kräuterblutsaft (biljni sok za krv) i bio je odvratnog okusa...ovaj je još ok...ljekarne to moraju imati....
Ja imam talasemiju sto znaci da moja krv ne veze željezo kak treba vec većina samo kroz jetru prodje...i u kombinaciji sa niskim tlakom i stresom mi se mantalo...sad mi je krv ok,cak mi je Fe povišen lol! :D
Ja nisam 3 godine kod Gyna bila,to planiram ovaj mjesec riješiti.....
Ja imam talasemiju sto znaci da moja krv ne veze željezo kak treba vec većina samo kroz jetru prodje...i u kombinaciji sa niskim tlakom i stresom mi se mantalo...sad mi je krv ok,cak mi je Fe povišen lol! :D
Ja nisam 3 godine kod Gyna bila,to planiram ovaj mjesec riješiti.....
Guest- Guest
Jedna cura s faksa me toliko nervira da me podsjeca na bivsu kolegicu koja me zlostavljala.
Prvo mi javi da je prof iz eng zapisivala u petak jer je malo ljudi na satu bilo. Ja joj se zahvalim na informaciji i kazem da sam bolesna bila, a ona odbrusi ja sam jos uvijek bolesna pa sam bila.
Mislim ne znam cemu uopce pozdravljanje i "dobrota".
Ne znam za mene je najbolje da sama budem, ocito sam prelosa osoba i uvijek naletim na takve.
Kroz semestre se ljudi izmjenjuju, to je plus. Jedva cekam sljedeci da izmucim mog dragog kolegu iz srednje na statistici. On je bas fin bio. Drag decko. ostala mu samo statistika s prve za rijesiti, sve ostalo je dao i upisao drugu :)
Prvo mi javi da je prof iz eng zapisivala u petak jer je malo ljudi na satu bilo. Ja joj se zahvalim na informaciji i kazem da sam bolesna bila, a ona odbrusi ja sam jos uvijek bolesna pa sam bila.
Mislim ne znam cemu uopce pozdravljanje i "dobrota".
Ne znam za mene je najbolje da sama budem, ocito sam prelosa osoba i uvijek naletim na takve.
Kroz semestre se ljudi izmjenjuju, to je plus. Jedva cekam sljedeci da izmucim mog dragog kolegu iz srednje na statistici. On je bas fin bio. Drag decko. ostala mu samo statistika s prve za rijesiti, sve ostalo je dao i upisao drugu :)
Guest- Guest
hjoj lady, tebi je samopouzdanje na nuli :) malo poradi na tome, a do tada budi 'sama' na tom fakultetu. onako, 'bok bok', 'oćemo na kavu' i sl. A kad budeš spremna na dublja prijateljstva i razočarenja onda kreni u boj. ;) Ne izgrađuje se to momentalno, fax je skroz nešto drugo od srednje škole, na svakakve ćeš smradove naletit :D Međutim, nisu svi smradovi! :)
2014-04-15
Ma ne znam vise. Znam samo da se uvijek zapitam jeli u meni problem? Jer stvarno pocinjem vjerovati da je. U toj smo fazi i mi bile, da se samo vidimo/druzimo po faksu, no njoj je valjda toliko stalo do mene bilo pa pravi incidente.
Hvala Bogu pa smo sada se odvojile.
Ma ja vam obozavam ljude. Meni su oni iskreno prekrasni i u vecini vidim dobro. I koliko god bila razocarana, toliko vjerujem u prijateljstva. Jedino sam naucila ne vezati se previse. Ostalo je isto. Volim biti okruzena ljudima i to mi jako fali s obzirom da sam prekinula kontakt sa osobama koje su me totalno okrenule na krivi put.
Imam sad jednu curu, drugu, sa kojom sam si ok na faksu, sa njom popricam, trosim vrijeme. Ni jedna ne zna nista o drugoj i to mi pase.
Mozda sam ja ta koja stvarno toliko puta zezne neku situaciju.
Hvala Bogu pa smo sada se odvojile.
Ma ja vam obozavam ljude. Meni su oni iskreno prekrasni i u vecini vidim dobro. I koliko god bila razocarana, toliko vjerujem u prijateljstva. Jedino sam naucila ne vezati se previse. Ostalo je isto. Volim biti okruzena ljudima i to mi jako fali s obzirom da sam prekinula kontakt sa osobama koje su me totalno okrenule na krivi put.
Imam sad jednu curu, drugu, sa kojom sam si ok na faksu, sa njom popricam, trosim vrijeme. Ni jedna ne zna nista o drugoj i to mi pase.
Mozda sam ja ta koja stvarno toliko puta zezne neku situaciju.
Guest- Guest
Ja sam tako nenaspavana. Jedva čekam doći sa faksa kući.
Guest- Guest
da, ne vjerujem ni da će ga kod mene bit, sirupa tog!
ok, ne mogu se odlučit šta da uzmem... supradyn energija svakako, ali: tablete ili šumeće tablete? grrr..
ok, ne mogu se odlučit šta da uzmem... supradyn energija svakako, ali: tablete ili šumeće tablete? grrr..
obožavam rivu u božićno vrijeme
2014-04-15
modra-
2014-04-17
gluma mi je super i cijeli život me privlači.. kul mi je.. niste to znali, ha? znala sam!
jeste dabome, svi smo mi glumci
...
bijah sinoć u hodanju, s mamom.. i rekla sam, nema šanse više da idem hodat, a kamoli sama.. susreli smo nekog ogromnog psa, crnog, strašnog.. ja sam mislila da ću se srušit to nije normalno kak ih se bojim...
samo je doduše prošao pokraj.. nije ni pozdravio
onda lisice.. ima ih čudo!!! neku večer blizu bakine kuće.. ja išla autom, a ona prelazila cestu
ma svako malo ih viđam ujutro ili navečer kad idem na posao i s posla, glavnom cestom..
u subotu kad smo se vraćali kući oko pola 8 USRED grada udarena lisica, na cesti!! vjerojatno taman prelazila cestu da bi ošla u park.. pa ti šeći parkom onda... gradom, ulicama!?!?!? centrom, ej
prošle godine kod sestre u stanu na drugom katu.. popela se gore i struže joj po vratima, ova pogleda, kad ono ni više ni manje nego lisica... to su bile cijele scene, susjed pucao.. :D:D pa zamisli samo da se netko kretao u zgradi u trenu dok je ona harala po istoj, omg :D
...
bijah sinoć u hodanju, s mamom.. i rekla sam, nema šanse više da idem hodat, a kamoli sama.. susreli smo nekog ogromnog psa, crnog, strašnog.. ja sam mislila da ću se srušit to nije normalno kak ih se bojim...
samo je doduše prošao pokraj.. nije ni pozdravio
onda lisice.. ima ih čudo!!! neku večer blizu bakine kuće.. ja išla autom, a ona prelazila cestu
ma svako malo ih viđam ujutro ili navečer kad idem na posao i s posla, glavnom cestom..
u subotu kad smo se vraćali kući oko pola 8 USRED grada udarena lisica, na cesti!! vjerojatno taman prelazila cestu da bi ošla u park.. pa ti šeći parkom onda... gradom, ulicama!?!?!? centrom, ej
prošle godine kod sestre u stanu na drugom katu.. popela se gore i struže joj po vratima, ova pogleda, kad ono ni više ni manje nego lisica... to su bile cijele scene, susjed pucao.. :D:D pa zamisli samo da se netko kretao u zgradi u trenu dok je ona harala po istoj, omg :D
90% Istrijani sto studira samnom ima rumene obraze. I to mislim na istrijane iz unutrašnjosti Istre. Kako je to moguće? Je to do svijezeg zraka?
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)