UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
koja je ova ženskica, krasna je, i našminkana je perfektno
http://kremmania.hu/sminkek/melon-shimmer
http://kremmania.hu/sminkek/melon-shimmer
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Nije bilo strašno uopće. Nedavno sam našla stvarno vrhunsku zubaricu, koja je radila i s oralnim kirurgom, pa je valjda zato ovako vješto to izvela. A nije bio jednostavan zub za vadit.
Pod anestezijom sam još, nadam se da će bit podnošljivo kad popusti.
Pod anestezijom sam još, nadam se da će bit podnošljivo kad popusti.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
E da, dečko ima neke preuske hlače u koje sam uspjela uć i dobro mi stoje. Pa ako netko zna može lis se onaj penisni dio kako ispravit kod krojača? Malo pušu u području penisa s obzirom da ne posjeduujem isti.
2014-04-14
Hmmm... Znam da je moj bio širio hlace....čini mi se da je isto pričao da mu je klinčić bio stegnut. Bas cu ga pitat
Guest- Guest
penisni dio :P
...
jučer u mileru, zaposlenici su bili baš čangrizavi :)))) bila gužva, razvrstavali robu.. na ama baš svakom se mogla uočit nervoza :D ova me jedna pitala da l' trebam pomoć.. koje je razočarenje uslijedilo kad sam rekla da trebam
...
jučer u mileru, zaposlenici su bili baš čangrizavi :)))) bila gužva, razvrstavali robu.. na ama baš svakom se mogla uočit nervoza :D ova me jedna pitala da l' trebam pomoć.. koje je razočarenje uslijedilo kad sam rekla da trebam
trebala bi neke vitaminske dodatke uzimat.. imate neke preporuke? i nešto za energiju... supradyn energija ? baš mama uzela baki neki dan
crni mi se pred očima, nemam onaj bistri osjećaj u glavi, nemam ravnoteže, sva sam neka.. mutna.. nemam riječi za to stanje
vjerojatno tlak
ništa to i ne čudi s obzirom na način života, i s obzirom da se izrazito loše hranim ovaj tjedan kad radim drugu.. skoro ništa kuhano.. ujutro malo slatkog i nešto pregrizem suho, čak više ni jaja ne pečem i onda kad dođem kuć navečer isto nešt suho većinom
nisam neka izbirljiva što se jela tiče, al moji malo pretjeruju s kuhanjem kostiju uopće ne razumijem kakva im je to fora, radije će kupit duplo više kostiju nego mesa za iste novce.. ne želim koščice razvlačit po ustima, zaboga..
od kuhanog sam ovaj tjedan jela samo grah.. i to s odurnom kožom od slanine valjda.. koja im je to fora??
niš normalno ne mogu skuhat, s čistim mesom.. zapravo, ja mogu bez mesa, ne bunim se kojekakvim varivima od povrća, čak obožavam, samo što više bijelog luka i štaš bolje! al oni sve upropaste s kostimaaaaa, kožamaaaaaaa.. ljuuudi moji
i treba mi neki detoks, al fakat.. ne zbog linije isključivo zbog zdravlja
crni mi se pred očima, nemam onaj bistri osjećaj u glavi, nemam ravnoteže, sva sam neka.. mutna.. nemam riječi za to stanje
vjerojatno tlak
ništa to i ne čudi s obzirom na način života, i s obzirom da se izrazito loše hranim ovaj tjedan kad radim drugu.. skoro ništa kuhano.. ujutro malo slatkog i nešto pregrizem suho, čak više ni jaja ne pečem i onda kad dođem kuć navečer isto nešt suho većinom
nisam neka izbirljiva što se jela tiče, al moji malo pretjeruju s kuhanjem kostiju uopće ne razumijem kakva im je to fora, radije će kupit duplo više kostiju nego mesa za iste novce.. ne želim koščice razvlačit po ustima, zaboga..
od kuhanog sam ovaj tjedan jela samo grah.. i to s odurnom kožom od slanine valjda.. koja im je to fora??
niš normalno ne mogu skuhat, s čistim mesom.. zapravo, ja mogu bez mesa, ne bunim se kojekakvim varivima od povrća, čak obožavam, samo što više bijelog luka i štaš bolje! al oni sve upropaste s kostimaaaaa, kožamaaaaaaa.. ljuuudi moji
i treba mi neki detoks, al fakat.. ne zbog linije isključivo zbog zdravlja
izgleda idem danas u kazalište na neku dječju predstavu, ma super
Ja sam uzela vitaminski neki elixir sa željezom i pijem...i meni se mantalo...al krv je u redu i nije do željeza...znaci do tlaka je...al ovaj elixir mi je pomogao i digao željezo na normalu...probaj...ima u drogerijama....
U prodaji u decembru vlada izvanredno stanje...a pogotovo u muller koji ima sortiment toliko širok da možeš kupiti poklone svima kojima treba...na radnicima je izniman pritisak i masa prekovremenih sati...nije im lako sigurno...hvala Bogu pa ja nisam u jakoj filijali nego mirnijoj bas sada kada ljudi ko da polude....
Ja svoje poklone kupujem vecinom na Amazonu....
U prodaji u decembru vlada izvanredno stanje...a pogotovo u muller koji ima sortiment toliko širok da možeš kupiti poklone svima kojima treba...na radnicima je izniman pritisak i masa prekovremenih sati...nije im lako sigurno...hvala Bogu pa ja nisam u jakoj filijali nego mirnijoj bas sada kada ljudi ko da polude....
Ja svoje poklone kupujem vecinom na Amazonu....
Guest- Guest
U biti sjetila sam se, jednom mi je jedna nutricionistica preporučila onaj sok od korjenastog povrća. ima ga u -u, al nije baš jeftin. To je ok kad je prehrana manjkavija.
2014-04-14
https://www.meindm.at/gesundheit/shop/Nahrungsergänzung/Stärkung%2C-Nerven-%26-Wohlbefinden/Florabio/Florabio-Kräuterblut-Saft-Eisen--und-Vitamin-Elixier/58334/2_10001873.action
Moj elixir...
Moj elixir...
Guest- Guest
Posto je Modra postavila pitanje slično mojemu hvala vam i ja cu bas pogledat.
Modra kod mene ista stvar, kao da nisam basčista stalno nesto... Bas mi trebaju kakvi vitamini!
Pomirila sam se s dečkom
Modra kod mene ista stvar, kao da nisam basčista stalno nesto... Bas mi trebaju kakvi vitamini!
Pomirila sam se s dečkom
Guest- Guest
Modra sutradan sam ja pila neko vrijeme, al sam se "prepunila" željezom pa mi lose bilo. Od tada ga vise ne pijem. :D
Inače supradyn u roku par dana digne željezo ;) za one koji su anemicni, Zagy bi to dobro došlo. A nije ni skup. 125kn i imaš ga 30 dana :) 75 je za 15 dana....
I Paolo je pio, željezo se trenuto oporavilo pa ga je prestao piti i od tada je sve ok. Inače ima problema sa željezom, tj. Imao je.
Inače supradyn u roku par dana digne željezo ;) za one koji su anemicni, Zagy bi to dobro došlo. A nije ni skup. 125kn i imaš ga 30 dana :) 75 je za 15 dana....
I Paolo je pio, željezo se trenuto oporavilo pa ga je prestao piti i od tada je sve ok. Inače ima problema sa željezom, tj. Imao je.
Guest- Guest
Pa, muška se odjeća kroji skroz drugačije od ženske. Ako se radi o trapericama ili nekim kepericama sa dvostrukim vanjskim prošivima, zaboravi svako prčkanje po šlicu...medication wrote:E da, dečko ima neke preuske hlače u koje sam uspjela uć i dobro mi stoje. Pa ako netko zna može lis se onaj penisni dio kako ispravit kod krojača? Malo pušu u području penisa s obzirom da ne posjeduujem isti.
Trinity-
2014-04-17
Traperice crne.
Baš mi je krivo sad.
Hvala!
Baš mi je krivo sad.
Hvala!
2014-04-14
Nema na čemu...
Ma da, ne znam tko bi se upustio u prekrajanje traperica...
Ma da, ne znam tko bi se upustio u prekrajanje traperica...
Trinity-
2014-04-17
cure, žene i majke, hvala! zasad sam nešto najviše za supradyn, al uzet ću u obzir ovaj zanimljivi sok od med i elixir od zagi..
baš mi mama maloprije kaže da si trebamo uzet ja, ona i sestra nešto za energiju i podijelit pa ćemo vidjet šta nam je najbolje.. malo isprobat...
inače, od dodataka konzumiram samo magnezij (neki abtei, iz dm-a) i klorofil
evo na, jučer sam mjerila tlak i nije nizak.. normalan.. i većinom je normalan.. ali jučer mi se i nije baš crnilo, možda sam fulala dan za mjerenje!
ne znam šta mi je onda
jučer sam napokon malo kuhanog pojela, da se pohvalim.. juha od batata i par zalogaja mesa uz par zalogaja pečenog krumpita i mrkve :\ :D znači drugi put ovaj tjedan da sam unijela kuhano u sebe.. i danas sam naručila juhu od povrća od majke, i eno, kuVa se :o)
danas za doručak par žlica prekrasnog eurokrema sa komadićima lješnjaka + kava. isto prekrasan obrok znači prehrana VRH!
baš mi mama maloprije kaže da si trebamo uzet ja, ona i sestra nešto za energiju i podijelit pa ćemo vidjet šta nam je najbolje.. malo isprobat...
inače, od dodataka konzumiram samo magnezij (neki abtei, iz dm-a) i klorofil
evo na, jučer sam mjerila tlak i nije nizak.. normalan.. i većinom je normalan.. ali jučer mi se i nije baš crnilo, možda sam fulala dan za mjerenje!
ne znam šta mi je onda
jučer sam napokon malo kuhanog pojela, da se pohvalim.. juha od batata i par zalogaja mesa uz par zalogaja pečenog krumpita i mrkve :\ :D znači drugi put ovaj tjedan da sam unijela kuhano u sebe.. i danas sam naručila juhu od povrća od majke, i eno, kuVa se :o)
danas za doručak par žlica prekrasnog eurokrema sa komadićima lješnjaka + kava. isto prekrasan obrok znači prehrana VRH!
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
jučer sam vidjela sv. nikolu u kazalištuu nakon predstave, aha aha.. bio taman u prolazu, u povratku s darivanja..
modra-
2014-04-17
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)