UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
od danas zapisujem koje stranke su mi 'ukradene' i nagodinu, ako se nađem tu, vraćam ih sebi, silom makar :) ako se netko bude bunio, samo mu priložim popis
modra- Posts : 7660
2014-04-17
I ja sam na kursevima morala poslužiti glumicu mušteriju...
Guest- Guest
Modra imaš li ti ista ušteđenih para? :/
A da kreneš jos nesto dodatno završiti? Viša škola, bilo sto? Mozda ti to olakša potragu za poslom, npr. Da radiš u vrticu? Mislim nikome se neda učiti, ali, ali ali
Jer nemoj mislit da ćeš u parfumerijama imat neku placu za preživjeti, sve ti je to malo i svatko te iskorištava kako moze :/
A zao mi te kad se mučiš tako. Znam koji je to pakao kada si prisiljen bit na mjestu od kojeg ti se riga :(
A da kreneš jos nesto dodatno završiti? Viša škola, bilo sto? Mozda ti to olakša potragu za poslom, npr. Da radiš u vrticu? Mislim nikome se neda učiti, ali, ali ali
Jer nemoj mislit da ćeš u parfumerijama imat neku placu za preživjeti, sve ti je to malo i svatko te iskorištava kako moze :/
A zao mi te kad se mučiš tako. Znam koji je to pakao kada si prisiljen bit na mjestu od kojeg ti se riga :(
Guest- Guest
slaba ušteđevina :^0
zato mi je sestra kupila za božić kasicu koja se ne otvara - to mi je želja posljednih mjesec dana najveća :* jedva čekam božić
imam nešto, naravno.. al sad ću odmah ugurat unutra što više mogu.. i nema vađenja. doista nema
lejdušo, neam pojma šta ću od sebe.. al svaki put želim umrijet na ovakvim događajima.. i ostalim nekim.. ali ovo je stvarno krajnje užasno.... neizdrživo meni, jbg...
nismo svi otvoreni za takve stvari, glumatanja pred ljudima, pgotovo u vezi posla kojeg mrziš .. dobro pa direktorica i voditelj nisu bili tamo u tom trenu.
zato mi je sestra kupila za božić kasicu koja se ne otvara - to mi je želja posljednih mjesec dana najveća :* jedva čekam božić
imam nešto, naravno.. al sad ću odmah ugurat unutra što više mogu.. i nema vađenja. doista nema
lejdušo, neam pojma šta ću od sebe.. al svaki put želim umrijet na ovakvim događajima.. i ostalim nekim.. ali ovo je stvarno krajnje užasno.... neizdrživo meni, jbg...
nismo svi otvoreni za takve stvari, glumatanja pred ljudima, pgotovo u vezi posla kojeg mrziš .. dobro pa direktorica i voditelj nisu bili tamo u tom trenu.
1. dan nakon tjedan dana da me glava ne boli.
sretno dakle
imali sam desert za doručak
modra, malo me stegla tjeskoba čitajući o tvom poslu
stavila sam se u tvoju kožu
nije to lako
al mislim da će promjena zahtjevat puno tvog promišljanja o sebi i akcije
sretno dakle
imali sam desert za doručak
modra, malo me stegla tjeskoba čitajući o tvom poslu
stavila sam se u tvoju kožu
nije to lako
al mislim da će promjena zahtjevat puno tvog promišljanja o sebi i akcije
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
Jutros laganini.
Slažem robu, pijem čaj, čituckam knjigu...
Slažem robu, pijem čaj, čituckam knjigu...
2014-04-14
odlučila sam poć u neki novi frizerski salon, dosta popularan tu kod nas.. tek drugi petak, šmrc, a ja htjela sutra..
al dobro to..
nego, javila se neka mala, bar po glasu djeluje.. to su te smotane praktikantice koje me zapadnu gdje god da odem kako to izbjeć? da jednostavno kažem da želim da me ta vlasnica šiša, a ne ta neka mala.. ukoliko se to desi.. ??
ajme, uvijek problemi s glupim frizerkama! mrzim ih!!!
al dobro to..
nego, javila se neka mala, bar po glasu djeluje.. to su te smotane praktikantice koje me zapadnu gdje god da odem kako to izbjeć? da jednostavno kažem da želim da me ta vlasnica šiša, a ne ta neka mala.. ukoliko se to desi.. ??
ajme, uvijek problemi s glupim frizerkama! mrzim ih!!!
I ja bih rekla da ne zelim da se itko uči na meni...
Došla mama,slijede praznici ijuuuuu!
Došla mama,slijede praznici ijuuuuu!
Guest- Guest
Ja praznike prezirem. Cijela obitelj je kuci. Ponekad se osjecam kao da propadam u tu neku rupetinu bez dna kada sam doma. Pa mi se povraca, vrti, sva neka iscrpljena, najrade bih plakala godinama...
Neki dan me tata pitao studiram li ekonomiju ili turizam... nakon 3mj studija....
I onda gledam brata kako dode doma, odnosi se prema njima kao govnima i svejdno ga vise cijene od mene. S obzirom na sta sam sve vidjela kuci pitam se kako sam jos uvijek koliko toliko normalna... Najbolje je kada si kupuje hrpetinu cipela, kosulja, parfema, skupih i markiranih, a meni nemaju za dati da si jaknu kupim, nego ja stedim 5 po 5 kn sta mi ostane od menze -.-
Nitko me ni ne pitam trebam li uloske i imam li sta za nositi. Jedino sto znaju reci je da sam neodgojena, jadna i da cu ih unistiti.
Neki dan me tata pitao studiram li ekonomiju ili turizam... nakon 3mj studija....
I onda gledam brata kako dode doma, odnosi se prema njima kao govnima i svejdno ga vise cijene od mene. S obzirom na sta sam sve vidjela kuci pitam se kako sam jos uvijek koliko toliko normalna... Najbolje je kada si kupuje hrpetinu cipela, kosulja, parfema, skupih i markiranih, a meni nemaju za dati da si jaknu kupim, nego ja stedim 5 po 5 kn sta mi ostane od menze -.-
Nitko me ni ne pitam trebam li uloske i imam li sta za nositi. Jedino sto znaju reci je da sam neodgojena, jadna i da cu ih unistiti.
Guest- Guest
phreaky-
2014-04-19
mda, boli me k više, lijepo ću se izjasnit da želim da me ta vlasnica šiša a onda će poslije naviknut.. ako se pokaže dobra i ako budem nastavila ić kod nje..
neće mi valjd jezik otpast. k vragu više i ja i moja šutnja.. ma neeeeeću :D
neće mi valjd jezik otpast. k vragu više i ja i moja šutnja.. ma neeeeeću :D
koje jutro, ne vjerujem da sam uspjela relativno na vrijeme krenut na posao
svi pozaspali :D i onda nas mama budila u 6:25 i onda sam se našminkala, pa u 6:40 pod tuš... a u 6:45 bi trebala krenut, mislim ono al eto, uspjela još do 6:50 i majicu ispeglat i sjest u auto
ponosna sobom, jako!
svi pozaspali :D i onda nas mama budila u 6:25 i onda sam se našminkala, pa u 6:40 pod tuš... a u 6:45 bi trebala krenut, mislim ono al eto, uspjela još do 6:50 i majicu ispeglat i sjest u auto
ponosna sobom, jako!
Veselim se ovom Božiću, 4 slobodna dana.
Spavanje, knjiga, odmaranje, šetnja po suncu,fina hrana sa starcima, fino vino, prvi zajednički bor, mjuza sa radija Sunce
i got 99 problems, but a bitch aint one
hit me
u funky verziji
Spavanje, knjiga, odmaranje, šetnja po suncu,fina hrana sa starcima, fino vino, prvi zajednički bor, mjuza sa radija Sunce
i got 99 problems, but a bitch aint one
hit me
u funky verziji
2014-04-14
do pol 4 danas.. al zato na staru godinu kolegica radi, ne ja
ma kog se vraga ja veselim, kad mi je bolje radit.. nego žderat kod kuće... i upast u depru
ma kog se vraga ja veselim, kad mi je bolje radit.. nego žderat kod kuće... i upast u depru
ma kaki, ja se od iznenađenja prestravim, u pozitivnom smislukic wrote:kad spoznas da mozes, prestanes se truditi..
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 13 of 50