UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
90% Istrijani sto studira samnom ima rumene obraze. I to mislim na istrijane iz unutrašnjosti Istre. Kako je to moguće? Je to do svijezeg zraka?
Guest- Guest
kroz nekoliko dana mogu očekivat paket sa la redoute
sad kad mi sve bude neodgovarajuće
sad kad mi sve bude neodgovarajuće
stigloo, al nisam vidjela, mama mi je opisivala, hihi
nadam se samo da će mi bar jedne od 3 hlača valjat...
nadam se samo da će mi bar jedne od 3 hlača valjat...
roba je ok..... osim hlača... jedne su fora, al su prekrute, fali elastina.. djeluju ko kožne i bit će kul za izlaske u koje ne idem :P
i čipkasti sako bi voljela da je mrvu veći, za moj ukus
al moj je broj, jbg
glup dan danas, jedva čekam dva
i čipkasti sako bi voljela da je mrvu veći, za moj ukus
al moj je broj, jbg
glup dan danas, jedva čekam dva
modra-
2014-04-17
juhuhu, gužvara, otvara se tu preko jedna firma za pola sata.. kak to nazvat već.. ona je već postojeća, al tu su se proširili, recimo ogromna zgrada!
to mi je uljepšalo život kad sam jučer pročitala na fejsu zaozbiljno... već se godinu i pol bar očekuje, bit će automatski življe sad tu..
svašta se već otvorilo, nismo više sami na (livadi)svijetu...
to mi je uljepšalo život kad sam jučer pročitala na fejsu zaozbiljno... već se godinu i pol bar očekuje, bit će automatski življe sad tu..
svašta se već otvorilo, nismo više sami na (livadi)svijetu...
ooo majgad :D i živu mjuzu imaju :Dvjeruj u ljubav od olivera neka ženska pjeva.. a najprije je deset min neka uvodna lagana ljubavna mjuza bila
pa prekrašno :o)
ali, kakve veze ljubav ima sa građevnim materijalom i tehničkom robom?
pa prekrašno :o)
ali, kakve veze ljubav ima sa građevnim materijalom i tehničkom robom?
Prva smjena na poslu danas...milina!
Kasnije u kupovinu i kuhanje večere...
Kasnije u kupovinu i kuhanje večere...
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
ne da mi se ove godine božić i to čestitanja, prežderavanje...
sad bi samo da to što brže prođe i dođe ljeto i ono prođe i dođe jesen i ona nek se zamrzne
ovaj depresivni početak nove godine, mrzim proljeće.. ne volim ni ljeto al mi ono skoro još i najbolje ako moram birat između svih ovih zala :^0
sad bi samo da to što brže prođe i dođe ljeto i ono prođe i dođe jesen i ona nek se zamrzne
ovaj depresivni početak nove godine, mrzim proljeće.. ne volim ni ljeto al mi ono skoro još i najbolje ako moram birat između svih ovih zala :^0
Aj pliz nabacite mi par ideja.
U srijedu ću morat ispeć kolača za jednu proslavu od cca 60 ljudi.
Što da napravim sve?
Od sitnih bi bajaderu, rafaelo i ferero i sve bi stavila u one papirnate ošarice.
Što od ovih velikih?
U srijedu ću morat ispeć kolača za jednu proslavu od cca 60 ljudi.
Što da napravim sve?
Od sitnih bi bajaderu, rafaelo i ferero i sve bi stavila u one papirnate ošarice.
Što od ovih velikih?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
bez mađarice ništa :))
bohemi?
i nešto sirno možda..
bohemi?
i nešto sirno možda..
Sanjala sam nocas kako Pijanog tatu ne možemo ja i mama nagovorit da ide kuci iz birtije...probudila sam se na rubu plača sa dobro poznatim osjećajem srama i nemoći...užas!
Često se pitam kakva bih osoba bila da sam imala normalnog roditelja koji me podržava a ne ubija u pojam...
Često se pitam kakva bih osoba bila da sam imala normalnog roditelja koji me podržava a ne ubija u pojam...
Guest- Guest
Ne mislim na to...nego na nemir unutrašnji dal bi bio manji da sam imala dobrog oca...i sigurno bi mi i život bio drugačiji...
Guest- Guest
zagić
ajme dana, em ponedjeljak, em proljeće, em neka nostalgija, i, usudim se reći, usamljenost.. i meni onaj neki moj poznati osjećaj... nekako s proljeća, valjda :)) MRZIM
neke stvari mi tek sad sjedaju...
barem sam naučila šta sam, šta želim i šta moram napravit da to dobijem... iako sam išla protiv sebe i toga svega, tj. sama sam si kriva... to sam ja mogu :^0
al mora i to proć.
ajme dana, em ponedjeljak, em proljeće, em neka nostalgija, i, usudim se reći, usamljenost.. i meni onaj neki moj poznati osjećaj... nekako s proljeća, valjda :)) MRZIM
neke stvari mi tek sad sjedaju...
barem sam naučila šta sam, šta želim i šta moram napravit da to dobijem... iako sam išla protiv sebe i toga svega, tj. sama sam si kriva... to sam ja mogu :^0
al mora i to proć.
Last edited by modra on 15/12/2014, 15:08; edited 2 times in total
plus jedan lik u 40im, samo mi je on falio danas
svaki put neke dvosmislene priče priča, jednom je rekao da će doć pogledat bojler kad budem sama nakon što sam se potužila da se čuje kao traktor .. on je inače taj mastor!
danas saznam da ima ženu... al više me i ne čudi :^0 jadna
i stavim se na njenom mjesto, ali i ne samo njeno, takvih primjera ima tisuće.. svaki drugi je takav, brzo zaborave da su u vezi ili oženjeni
ne volim inače tako protiv jednog roda, ne volim stvarno, ta generaliziranja.. al kad se naprosto svaki dan uvjeravam u to
svaki put neke dvosmislene priče priča, jednom je rekao da će doć pogledat bojler kad budem sama nakon što sam se potužila da se čuje kao traktor .. on je inače taj mastor!
danas saznam da ima ženu... al više me i ne čudi :^0 jadna
i stavim se na njenom mjesto, ali i ne samo njeno, takvih primjera ima tisuće.. svaki drugi je takav, brzo zaborave da su u vezi ili oženjeni
ne volim inače tako protiv jednog roda, ne volim stvarno, ta generaliziranja.. al kad se naprosto svaki dan uvjeravam u to
pa bit će da je stvarno tak nekak :D
mora da im je super u vezama i brakovima..
puj
mora da im je super u vezama i brakovima..
puj
a kako sam saznala da ima ženu? pa zato što me u programu traži obiteljski status.. :D i onda im je to super svima i tak su si bitni jer me taj podatak zanima već mi je muka postalo to i ispitivat, majkemi :D
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 10 of 50