UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
a kako sam saznala da ima ženu? pa zato što me u programu traži obiteljski status.. :D i onda im je to super svima i tak su si bitni jer me taj podatak zanima već mi je muka postalo to i ispitivat, majkemi :D
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Ma to su samo kompleksi...pa traže potvrdu kod cura da su još poželjni i mogu zavesti...:D
Guest- Guest
jaoo :^0
ne znam šta je, al je odurno to takvo ponašanje.. polako pucam po šašovima, još će doć do toga da ću im nazvat žene pred njima i sve im ispričat.. gadovi :D
baš me živciraju s tim
ne znam šta je, al je odurno to takvo ponašanje.. polako pucam po šašovima, još će doć do toga da ću im nazvat žene pred njima i sve im ispričat.. gadovi :D
baš me živciraju s tim
samo ćeš dobit komentar "vid male šta se umislila", a on će svoje dobiti u 4 zida :^3
u najblažem slučaju :D ja ću dobit od njega, on od svoje..
neću se ja miješat bolje :D
neću se ja miješat bolje :D
Joj ja sam jednom rekla i požalila...na kraju samo ti pojedeš govno....:silent:
Guest- Guest
pa no.. mogu mislit..
ne bi se ja miješala u to... imala mi je frendica na fejsu šou.. ispade od nečije ljubomorne žene
žena napravila fejs pod mojim imenom, valjda da ju ova prihvati, ma ne znam :^0 al je prezime il nešto pokraj bilo drukčije.. ne znam sad.. i počela joj po zidu pisat štošta, vrijeđanje i izmišljotine, desetak poruka/statusa ostavila dok ja ovu nisam pitala šta joj je to po fejsu, hahahah
al frendica je isto kriva što odgovara na poruke..
ne bi se ja miješala u to... imala mi je frendica na fejsu šou.. ispade od nečije ljubomorne žene
žena napravila fejs pod mojim imenom, valjda da ju ova prihvati, ma ne znam :^0 al je prezime il nešto pokraj bilo drukčije.. ne znam sad.. i počela joj po zidu pisat štošta, vrijeđanje i izmišljotine, desetak poruka/statusa ostavila dok ja ovu nisam pitala šta joj je to po fejsu, hahahah
al frendica je isto kriva što odgovara na poruke..
imam tak divnu fuksijastu orhideju na poslu, baš se rascvjetala.. baš me ide cvijeće, uz tuđe savjete i pogurivanja :^0 de me sjetite da bacim višak vode za 20 min inače će me čistačica ubit
stvarno.. izgleda im paše ovakva prostorija... eno još imam božićnu zvijezdu treću godinu, ne mogu se načudit ljudi :D već sam ju par puta pokušala ubit zanemarivši ju namjerno, al mi se onda smili... :D:D a uzela ju u konzumu za neku siću!
stvarno.. izgleda im paše ovakva prostorija... eno još imam božićnu zvijezdu treću godinu, ne mogu se načudit ljudi :D već sam ju par puta pokušala ubit zanemarivši ju namjerno, al mi se onda smili... :D:D a uzela ju u konzumu za neku siću!
Odvratan dan od buđenja.
Kulminirala mi je danas trodnevna glavobolja u sred hrpe posla.
Ono umirem, povraćam si u usta i smješkam se ljubazno ljudima.
Preko marende otišla u doktora, dobila injekciju u guzicu.
I sad sam poprilično usporena
Al mi nije bolje.
al mi je svejednije
ne znam stvarno
Kulminirala mi je danas trodnevna glavobolja u sred hrpe posla.
Ono umirem, povraćam si u usta i smješkam se ljubazno ljudima.
Preko marende otišla u doktora, dobila injekciju u guzicu.
I sad sam poprilično usporena
Al mi nije bolje.
al mi je svejednije
ne znam stvarno
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Aha, sada kuzim. :)Zagy wrote:Ne mislim na to...nego na nemir unutrašnji dal bi bio manji da sam imala dobrog oca...i sigurno bi mi i život bio drugačiji...
A slusaj...mozda bi da bio drugaciji. Da je moja majka priznala da pati od anksioznosti teske, mozda bi meni bilo drugacije.
Opet, to i dosta toga nauci osobu. Onako, bude hrabrija. I mene, i tebe...a nitko nema "cistu" porodicu. Dobro, ne bas nitko, ali imamo svi neke svoje krizeve. Makar bila nemirna u sebi i nesigurna i zabrinuta, zbog svih tih losih stvari, sigurno si se vise i oblikovala u pozitivnom smislu.
Ma sto ja tebi pametujem, ti ionako znas i bolje od mene jer imas vise zivotnog iskustva :) :P
To je samo moje misljenje. Tako ja sebe tjesim :) i pomisao da cu za godinu dana mozda odseliti od svojih i napokon dozivjeti taj unutarnji mir, a ne zivot u bolesnoj familiji.
Guest- Guest
Med, od cega te glava tako dugo boli je rekla ista doktorica? da nije od kraljeznice?
Guest- Guest
ovo je baš jezivo.. tolika glavobolja da je došlo do injekcije
med, plašiš nas! :)
med, plašiš nas! :)
Ne znam, idem sutra dat krv i mokraću na analizu.
Sad je bolje, al se svejedno osjećam odvratno.
a u priču o obiteljima s prošle stranice bi se mogla uključit da imam sad snage tipkat
pa ću samo dodat
zagy, ispala si kako treba
Sad je bolje, al se svejedno osjećam odvratno.
a u priču o obiteljima s prošle stranice bi se mogla uključit da imam sad snage tipkat
pa ću samo dodat
zagy, ispala si kako treba
medication- Posts : 5689
2014-04-14
sve nešto sumnjam na neku blažu alergiju na gluten, ak to postoji :\
ja često znam imat neke mrlje crvene po vratu, sva sam neka osjetljiva po pitanju kože.. često se osipavam.. a zadnjih godina bome i nadutost i težina u želucu
uvijek crvena koža lica, malo i hrapava.. bljuv
pretprošlog me božića uhvatio neki grozan osip, a tad sam pila i senu za probavu, možda to :)) ali stvarno žderala svega pojačano, ipak, božić.. :D
a da viš kad jedem zdravo i malo, ko preporođena cijela
ja često znam imat neke mrlje crvene po vratu, sva sam neka osjetljiva po pitanju kože.. često se osipavam.. a zadnjih godina bome i nadutost i težina u želucu
uvijek crvena koža lica, malo i hrapava.. bljuv
pretprošlog me božića uhvatio neki grozan osip, a tad sam pila i senu za probavu, možda to :)) ali stvarno žderala svega pojačano, ipak, božić.. :D
a da viš kad jedem zdravo i malo, ko preporođena cijela
danas vrijeme extra sporo prolazi... mislim da će sad šest, a ono dvije min do četiri
ooo živote
ooo živote
idem ja sad u lidl po mađaricu :D od knjiga nema sreće
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)