UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
jutro..
slobodna subota..
sad sam se probudila, nemreš vjerovat!
imam neke planove i fore danas, kao što je trčanje i izlazak, al se bojim da od toga neće bit ništa, sve me strah šta god bilo, voljela bi znat na vrijeme, po mogućnosti
još jedna dobra stvar danas je što mogu hodat, a da nemam osjećaj da su mi noge isprebijane te da je netko nabacio utege od po 10 kila gore!
slobodna subota..
sad sam se probudila, nemreš vjerovat!
imam neke planove i fore danas, kao što je trčanje i izlazak, al se bojim da od toga neće bit ništa, sve me strah šta god bilo, voljela bi znat na vrijeme, po mogućnosti
još jedna dobra stvar danas je što mogu hodat, a da nemam osjećaj da su mi noge isprebijane te da je netko nabacio utege od po 10 kila gore!
modra- Posts : 7660
2014-04-17
imam neku odvratnu bljutavu kavu u kući već neko vrijeme
bolje ness da sam popila
bolje ness da sam popila
Jutro i od mene...do pol 10 sam odspavala...
Danas spremanje stana pa u ikeu po zavjese...valjda cu naći nešto sto mi se svidja...
Danas spremanje stana pa u ikeu po zavjese...valjda cu naći nešto sto mi se svidja...
Guest- Guest
Jutro i od mene!
Doduše probudila sam se u 6 i po.
Došli su mi ljudi za posjeć grane od palme u vrtu, sad emo imat znatno više sunca.
Danas generalno čišćenje stana slijedi. U ovom se stanu užasno puno prašine stvara...
Doduše probudila sam se u 6 i po.
Došli su mi ljudi za posjeć grane od palme u vrtu, sad emo imat znatno više sunca.
Danas generalno čišćenje stana slijedi. U ovom se stanu užasno puno prašine stvara...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Mi smo u potkrovlju i oko nas je suma,iznad nas krov...u stanu je bas hladno i sigurno će grijanje biti skupo...prašine bas i nema...
Guest- Guest
Mi smo u prizemlju, srećom nije hladno zimi, a vrlo je ugodno ljeti. Ali prašine ima ko u priči.
Svako 2 dana usisam kad dođem s posla. Al ne malo prašine, nego skoro punu šaku. Ne znam kako se stvara tolikom brzinom.
Znam da je ima više zimi, kad se grije, ali mi se još uvijek ne grijemo, tako da...
Svako 2 dana usisam kad dođem s posla. Al ne malo prašine, nego skoro punu šaku. Ne znam kako se stvara tolikom brzinom.
Znam da je ima više zimi, kad se grije, ali mi se još uvijek ne grijemo, tako da...
2014-04-14
trebam šut u guzicu, plizzZZZzZzzZzZzZzz :D :D
frendica me već dugo vremena nagovara za teretanu... a mene je SRAM :^0 nemojte mi se smijat :P
ona je sad krenula ponovo, i želi da idem s njom
iskreno, uvijek mi je to bilo nepojmljivo uopće, al nešto sam već duže vrijeme u fazi neke promjene, mijenjam se, tj. odrastam, rekla bih.. :^0 i želim se riješit ostataka tih glupih mojih misli, ponekog srama ponekad, itd... i ono, već je napredak što se ozbiljno premišljam i razmišljam o odlasku tamo..
i s jedne strane znam da bi mi teretana bila spas, al s druge me užasno sram vježbat i znojit se pred drugima
ne znam, daj nešto recite??
vjerojatno se vama to čini glupo i smiješno, no.. tako je :))
frendica me već dugo vremena nagovara za teretanu... a mene je SRAM :^0 nemojte mi se smijat :P
ona je sad krenula ponovo, i želi da idem s njom
iskreno, uvijek mi je to bilo nepojmljivo uopće, al nešto sam već duže vrijeme u fazi neke promjene, mijenjam se, tj. odrastam, rekla bih.. :^0 i želim se riješit ostataka tih glupih mojih misli, ponekog srama ponekad, itd... i ono, već je napredak što se ozbiljno premišljam i razmišljam o odlasku tamo..
i s jedne strane znam da bi mi teretana bila spas, al s druge me užasno sram vježbat i znojit se pred drugima
ne znam, daj nešto recite??
vjerojatno se vama to čini glupo i smiješno, no.. tako je :))
Odredi ovu godinu kao onu u kojoj ćeš se riješit strahova i nesigurnosti. Bit ćeš si zahvalna u 2016.
naspavano
naspavano
2014-04-14
nema mi druge
ja želim teretanu samo za sebeeeee
:D :D
ja želim teretanu samo za sebeeeee
:D :D
Koliko daleko moze ici upletanje roditelja u vezu? Koliko daleko... zalosno je cuti rijeci ucrede od osobe koja je starija...
Guest- Guest
Ja danas bila kod doktorice zbog stalnih prehlada, tj. stalnog kihanja i curenja sluzi iz nosa. Kaze da je do alergije...pa svkih mj dana kisem ko budala po tjedan dana...uzas... Podigla si tablete i sprej za nos! Samo da pomogne.
Guest- Guest
Danas sam ostala fascinirana količinom stvari koju mogu napravit u 8 sati na poslu...
Pijem vino sad.
Da napravimo bar malo petka od ovog ponedjeljka...
Pijem vino sad.
Da napravimo bar malo petka od ovog ponedjeljka...
2014-04-14
Prvi dan u novoj filijali...koliko je lakše i opuštenije....radujem se smjenama od 6 sati.....
Guest- Guest
U depri sam...svu mi božićnicu pojeo minus....
I kino mi cure otkazale....blah!
I kino mi cure otkazale....blah!
Guest- Guest
phreaky-
2014-04-19
o zagi, već si u toj fazi? kul
maloprije deda komentira inspektora rexa na tv-u.. ni ne gledam, samo mi je upaljen na novoj..
a kaže on: a to onaj pas reh? i ti gledaš reha?
maloprije deda komentira inspektora rexa na tv-u.. ni ne gledam, samo mi je upaljen na novoj..
a kaže on: a to onaj pas reh? i ti gledaš reha?
modra-
2014-04-17
skužila sam ovu pjesmu u seriji, fenomenalna, opušta me
modra-
2014-04-17
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)