Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
Sad sam malo provjerio, zbog necega me prebacilo na stranicu 638 i to kad se podforum zvao navodno PUF-PANT. JA se toga naziva ne sjecam i mislim da se tad nisam javljao ovdje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Srbija ima itekako izlaz na more. Ako braca Grci tvrde drugacije ne znam kakva su to braca onda.
omni-
2014-04-12
Svevremenska!Ringo10 wrote:Bit ce aktualna vjerojatno i 3017-te.Regoč wrote:Viest je stara, ali je težnja aktualna.
Baš si zločest.omni wrote:Srbija ima itekako izlaz na more. Ako braca Grci tvrde drugacije ne znam kakva su to braca onda.
Bome, dobro te prebacilo, na 638. stranicu.Ringo10 wrote:
Nisam kopao po prastarim postovima ...
U stvari nekako me prebacilo na tu stranicu gdje je bila ova tema a to sam tek kasnije vidio. Taman posla da idem na 600 i neku stranicu podforuma i vadim neke iz naftalina.
A bio sam i malo cuga, subota vecer jebi ga.
Guest- Guest
Griješka mi je urnebesna! Nekako mi je korienskija od grješke.Regoč wrote:Grješka je bez "i", kad već spominješ. No, ne primjetih da njetko lektorira forumom.Doppelgänger wrote:Da me ne razapnu zbog krivog spellinga - ispravih griješku.
Guest- Guest
Pa tražite sticky i opletite...Regoč wrote:Svevremenska!Ringo10 wrote:Bit ce aktualna vjerojatno i 3017-te.Regoč wrote:Viest je stara, ali je težnja aktualna.
Guest- Guest
Mislili su na Crno more. Ono potopiš prst u Dunav i povezan si s celim svetom.omni wrote:Srbija ima itekako izlaz na more. Ako braca Grci tvrde drugacije ne znam kakva su to braca onda.
Jes' malo naokolo, a štaš...ni Mađarska nema more.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Mislili su na Crno more. Ono potopiš prst u Dunav i povezan si s celim svetom.omni wrote:Srbija ima itekako izlaz na more. Ako braca Grci tvrde drugacije ne znam kakva su to braca onda.
Jes' malo naokolo, a štaš...ni Mađarska nema more.
omni-
2014-04-12
sta fali crnoj gori? lepo srpsko more
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
"Ije" i "je" nemaju sveze s korienskim (zapravo morfologijskim, al ajde) pravopisom, "ije" i "je" oznake su dugoga i kratkoga odraza jata.Doppelgänger wrote:Griješka mi je urnebesna! Nekako mi je korienskija od grješke.Regoč wrote:Grješka je bez "i", kad već spominješ. No, ne primjetih da njetko lektorira forumom.Doppelgänger wrote:Da me ne razapnu zbog krivog spellinga - ispravih griješku.
Baš bi ti dal!Doppelgänger wrote:Pa tražite sticky i opletite...Regoč wrote:Svevremenska!Ringo10 wrote:Bit ce aktualna vjerojatno i 3017-te.Regoč wrote:Viest je stara, ali je težnja aktualna.
Južno hrvatsko primorje, od Pločah do Drima.flumen wrote:sta fali crnoj gori? lepo srpsko more
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» srbiji se nudi izlazak na more
» NOVA USTAŠKA PROVOKACIJA! SRBIJO, REAGUJ: Kolinda se ponovo u "zengama" pojavila u Vukovaru
» Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
» NOVA USTAŠKA PROVOKACIJA! SRBIJO, REAGUJ: Kolinda se ponovo u "zengama" pojavila u Vukovaru
» Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
Page 2 of 2