Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
Page 1 of 1
Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
A ti si vjerojatno taj koji će to spriječiti.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/komsic-u-un-u-nekim-susjedima-je-cilj-upravljati-odlukama-u-bih-i-prisvojiti-dio-zemlje/210922112
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/komsic-u-un-u-nekim-susjedima-je-cilj-upravljati-odlukama-u-bih-i-prisvojiti-dio-zemlje/210922112
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
Dobro jutro kplumbo /)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mi u hrvatskoj vise nismo zainteresirani za to..prosla baba sa kolacima..ljudima u hrvatskoj je dosta jos bosanaca i hercegovaca ..imamo nevolja ne malih sa ovim ovdje..kako ce bh-a zavrsit i sto se biti sa bosancima nije nas briga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prisajedinjenje HB je neupitno.vuksadinare wrote:Mi u hrvatskoj vise nismo zainteresirani za to..prosla baba sa kolacima..ljudima u hrvatskoj je dosta jos bosanaca i hercegovaca ..imamo nevolja ne malih sa ovim ovdje..kako ce bh-a zavrsit i sto se biti sa bosancima nije nas briga
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dođi ti pa, se prisajedini
Tko ti brani
Tko ti brani
ne zelimo vas..srecu potrazite negdje drugdjeepikur37 wrote:Prisajedinjenje HB je neupitno.vuksadinare wrote:Mi u hrvatskoj vise nismo zainteresirani za to..prosla baba sa kolacima..ljudima u hrvatskoj je dosta jos bosanaca i hercegovaca ..imamo nevolja ne malih sa ovim ovdje..kako ce bh-a zavrsit i sto se biti sa bosancima nije nas briga
2015-09-08
Naravno salim se...malo soru navlacim na jesku
2015-09-08
Neum trebate i morate uzeti ...kad tadvuksadinare wrote:Mi u hrvatskoj vise nismo zainteresirani za to..prosla baba sa kolacima..ljudima u hrvatskoj je dosta jos bosanaca i hercegovaca ..imamo nevolja ne malih sa ovim ovdje..kako ce bh-a zavrsit i sto se biti sa bosancima nije nas briga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne triba Neum, ima sada most.
AlfaOmega wrote:Ne triba Neum, ima sada most.
Most je udarac za Sarajevo pošto su izgubili dobre karte za ucjenjivanje HR.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus likes this post
komšiću hrvatska i srbija dođu ko ustaše i četnici u predizbornim kampanjama.
vlast je slast, a sada mu izmiče.
zato kera laje.
zato kera laje.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:komšiću hrvatska i srbija dođu ko ustaše i četnici u predizbornim kampanjama.
zato kera laje.
Komšić je sam jedna potpuno nebitna i potkapacitirana pojava.
Da je do Željka Komšića on bi ostao referent u lokalnoj mjesnoj zajednici, no on je projekt šamaranja BiH Hrvata od strane Bošnjačke elite.
2018-04-10
On u biti samo ponavlja teze Bošnjačkih idoeloga kao što su Suljagić, Bajrović,...
Iz te kuhinje dolazi i ovo o "rasizmu", što se Bajroviću i Suljagiću čini kao zgodan način da dobiju "woke" Bidenovu administraciju potpuno na svoju stanu.
Iz te kuhinje dolazi i ovo o "rasizmu", što se Bajroviću i Suljagiću čini kao zgodan način da dobiju "woke" Bidenovu administraciju potpuno na svoju stanu.
2018-04-10
istina, ali ima pristup medijskom prostoru i koristi ga kako bi sačuvao sadašnji osobni status.Hektorović wrote:Komšić je sam jedna potpuno nebitna i potkapacitirana pojava.
Da je do Željka Komšića on bi ostao referent u lokalnoj mjesnoj zajednici, no on je projekt šamaranja BiH Hrvata od strane Bošnjačke elite.
ako ne uspije, nazad u referadu.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:istina, ali ima pristup medijskom prostoru i koristi ga kako bi sačuvao sadašnji osobni status.Hektorović wrote:Komšić je sam jedna potpuno nebitna i potkapacitirana pojava.
ako ne uspije, nazad u referadu.
Sve što kaže su fraze koje su već par mjeseci prije prvo "ispucali" Suljagić i Bajrović. Dakle običan papagaj, mefagon Bošnjačkog radikalnog nacionalizma.
On je sam non-entity, lutak. Čak mu spremaju i zamjenu sa jednako potkapacitiranom osobom.
2018-04-10
Čak ne upravlja niti svojom navodnom strankom, nego to rade osobe iz Sa obavještajnog miljea.
2018-04-10
Similar topics
» Komšić prijeti Hrvatskoj i Srbiji
» Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
» Završen prosvjed u centru Zagreba: "Cilj Istanbulske je da katolici postanu manjina u Hrvatskoj"
» Komšić napao Macrona jer je prodao Hrvatskoj Rafale
» Dodik: "Srbiji ne može niko da preti pogotovo ne nemoćni Komšić"
» Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
» Završen prosvjed u centru Zagreba: "Cilj Istanbulske je da katolici postanu manjina u Hrvatskoj"
» Komšić napao Macrona jer je prodao Hrvatskoj Rafale
» Dodik: "Srbiji ne može niko da preti pogotovo ne nemoćni Komšić"
Page 1 of 1