Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
http://danas.net.hr/svijet/nova-provokacija-srbiji-cilj-izlazak-na-more
Vesna Pusić je članove srpske vlade pozvala da osude istupe ratnog zločinca i vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja. Podsjetimo, Šešelj kojeg je uoči obljetnice pada Vukovara, Haški sud zbog bolesti pustio na privremenu slobodu, na dan kada se obilježava obljetnica stradanja u Vukovaru, četnicima je čestitao "dan oslobođenja srpskog Vukovara".
Odmah je reagirao predsjednik Ivo Josipović koi je kazao da Šešelja treba vratiti u Haag.
Ministar pravosuđa Orsat Miljenić nazvao je Šešelja spodobom kojoj je mjesto u zatvoru.
Ništa blaži nije bio niti ministar branitelja Predrag Matić koji je poručio Šešelju: "Idi bre pa se leči!"
Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić kazala je da "poludjelog zločinca Šešelja treba vratiti u Haag".
Vesna Pusić je članove srpske vlade pozvala da osude istupe ratnog zločinca i vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja. Podsjetimo, Šešelj kojeg je uoči obljetnice pada Vukovara, Haški sud zbog bolesti pustio na privremenu slobodu, na dan kada se obilježava obljetnica stradanja u Vukovaru, četnicima je čestitao "dan oslobođenja srpskog Vukovara".
Odmah je reagirao predsjednik Ivo Josipović koi je kazao da Šešelja treba vratiti u Haag.
'Idi bre pa se leči!'
Ministar pravosuđa Orsat Miljenić nazvao je Šešelja spodobom kojoj je mjesto u zatvoru.
Ništa blaži nije bio niti ministar branitelja Predrag Matić koji je poručio Šešelju: "Idi bre pa se leči!"
Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić kazala je da "poludjelog zločinca Šešelja treba vratiti u Haag".
genitalni_herpes-
2014-04-11
Re: Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
Vec napisah slican komentar negdje drugdje: Primjeceno je nekoliko Srba, koji su izasli na more. Uredno su platili aparmane i boravisne prostojbe.
Ja bih cak isao korak dalje, u znak dobre volje, poslao bih par karnistera morske vode onima, koji nemaju vremena ili novaca, eventualno srpskom "precjedniku" i premijeru. Pa nek´ si podijele....
Ja bih cak isao korak dalje, u znak dobre volje, poslao bih par karnistera morske vode onima, koji nemaju vremena ili novaca, eventualno srpskom "precjedniku" i premijeru. Pa nek´ si podijele....
RobinUd-
2014-04-30
Idite bre jugoljupci u pizdu strininu i ne vraćajte se više, jasnije nemre bit.
A Srbima bih poručio, zaboravite na more, zadnji put kad ste probali doći do mora dobili ste po pički i pobjegli traktorima gazeći vlastiti narod. Jel' stvarno hoćete reprizu ?
A Srbima bih poručio, zaboravite na more, zadnji put kad ste probali doći do mora dobili ste po pički i pobjegli traktorima gazeći vlastiti narod. Jel' stvarno hoćete reprizu ?
2014-04-13
jesmo nas gazili traktorima ili tenkovima?
2014-04-14
O jebo vas Šešelj više ... ja mislio nešto bitno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tema s 4 upisa podignuta nakon 3 godine.
Guest- Guest
ma da.. što da se muče dolaziti. nek pošalju cisternu, ulit ćemo mora jeftino i poslati...
tema je ušla u zastaruDoppelgänger wrote:Tema s 4 upisa podignuta nakon 3 godine.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Viest je stara, ali je težnja aktualna.
Ringu10 i njemu sličnima tema je zimzelena - ugroza od ukrasnih pločicah.
Guest- Guest
tema od Genitalnog..vrlo ugodnog forumasa...
Guest- Guest
Seselj je zanimljiv jos samo debilima kao sto si ti.Doppelgänger wrote:Ringu10 i njemu sličnima tema je zimzelena - ugroza od ukrasnih pločicah.
2015-09-24
A debil kao ti iskopa i podigne temu s 4 upisa nakon 3 godine. Naj se ljutit kaj te provaljujem, Ringo10.
Guest- Guest
Ti bi i piškio i kakio. To je ok za one kojima je attention span kao Trumpov - 12 seconds. Trumpa u američkim medijima sve češće spominju kao childish and infantile. To su politically correct terms za retarda. Svi važniji brifinzi za njega pripremljeni su na stranici teksta maksimalno i to u bullit points. A i to mu je teško za svladati. On je u rangu naše predsjednice koja ima poteškoća sa sluhom i vidom.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Ti bi i piškio i kakio. To je ok za one kojima je attention span kao Trumpov - 12 seconds. Trumpa u američkim medijima sve češće spominju kao childish and infantile. To su politically correct terms za retarda. Svi važniji brifinzi za njega pripremljeni su na stranici teksta maksimalno i to u bullet points. A i to mu je teško za svladati. On je u rangu naše predsjednice koja ima poteškoća sa sluhom i vidom.
Guest- Guest
Da me ne razapnu zbog krivog spellinga - ispravih griješku.
Guest- Guest
Grješka je bez "i", kad već spominješ. No, ne primjetih da njetko lektorira forumom.Doppelgänger wrote:Da me ne razapnu zbog krivog spellinga - ispravih griješku.
Nisam kopao po prastarim postovima ...Doppelgänger wrote:Ringu10 i njemu sličnima tema je zimzelena - ugroza od ukrasnih pločicah.
U stvari nekako me prebacilo na tu stranicu gdje je bila ova tema a to sam tek kasnije vidio. Taman posla da idem na 600 i neku stranicu podforuma i vadim neke iz naftalina.
A bio sam i malo cuga, subota vecer jebi ga.
Dobro, moja greska.
Ali i da danas Seselj izjavi nesto slicno, bilo bi ista stvar i svi bi kokodakali o tome.
2015-09-24
Bit ce aktualna vjerojatno i 3017-te.Regoč wrote:Viest je stara, ali je težnja aktualna.
2015-09-24
Sad sam malo provjerio, zbog necega me prebacilo na stranicu 638 i to kad se podforum zvao navodno PUF-PANT. JA se toga naziva ne sjecam i mislim da se tad nisam javljao ovdje.
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» srbiji se nudi izlazak na more
» NOVA USTAŠKA PROVOKACIJA! SRBIJO, REAGUJ: Kolinda se ponovo u "zengama" pojavila u Vukovaru
» Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
» NOVA USTAŠKA PROVOKACIJA! SRBIJO, REAGUJ: Kolinda se ponovo u "zengama" pojavila u Vukovaru
» Komšić : Hrvatskoj i Srbiji je cilj raskomadati BiH
» Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
» Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji
Page 1 of 2