Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
Page 1 of 1
Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi ocijenio je večeras da je odluka kosovskih vlasti o tablicama donijeta s ciljem da se proteraju Srbi sa sjevera Kosova, dok je odluka o osobnim iskaznicama uskraćivanje prava ulaska na Kosovo. Aleksandar Adem Vuchiqi se nakon sastanka sa izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom obratio sam novinarima kako bi „priopćio istinu i kako ne bi doveo Lajčaka u neugodnu situaciju“.
Adem Vuchiqi je naveo da Priština planira "napad na sjever Kosova do 1. listopada". "Dali su nam rok za tablice do kraja rujna. Znači da planiraju opći napad na sjever Kosova najkasnije do 1. listopada", izjavio je predsjednik Srbije.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-pristina-planira-napad-na-sjever-kosova-cilj-im-je-nova-oluja/2376035.aspx
Adem Vuchiqi je naveo da Priština planira "napad na sjever Kosova do 1. listopada". "Dali su nam rok za tablice do kraja rujna. Znači da planiraju opći napad na sjever Kosova najkasnije do 1. listopada", izjavio je predsjednik Srbije.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-pristina-planira-napad-na-sjever-kosova-cilj-im-je-nova-oluja/2376035.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
mastiljavom olovkom biljezim ovaj mjesec dva atentata na prvorodjenog i plan za traktorijadu nejaci pocetkom listopada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Adem Vuchiqi: Priština planira napad na sjever Kosova, cilj im je nova Oluja
Daleko im kuća.
Vučic neka se odluči jel za EU ili Rusiju a ove pokušaje skretanja pažnje s te teme od strane ovog debila me ne zanimaju.
Vučic neka se odluči jel za EU ili Rusiju a ove pokušaje skretanja pažnje s te teme od strane ovog debila me ne zanimaju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
spin četkice vučka no tamo srbljovi očito puše te fore o ugroženosti i vječitoj žrtvi tako da držim da je šešeljev potrčko opet uspio u svojoj namjeri mazanja očiju cijeloj smrdiji.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
stigle jabuke
petrovke (petrovdan )
slatke,
ko kad smo bili klinci :)
petrovke (petrovdan )
slatke,
ko kad smo bili klinci :)
2020-04-21
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Similar topics
» Adem Vuchiqi: Rješenje za Kosova mora biti 'nešto između'
» Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
» Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
» Adem Vuchiqi bijesno napao komšije:Oni su veči prijatelji Kosova nego Srbije,a Crna Gora i Makedonija su uvijek bile protiv nas
» BLOKIRAN SJEVER KOSOVA
» Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
» Merkel u Beogradu poručila da je Srbija daleko od ulaska u EU. Adem Vuchiqi spreman na kompromis oko Kosova
» Adem Vuchiqi bijesno napao komšije:Oni su veči prijatelji Kosova nego Srbije,a Crna Gora i Makedonija su uvijek bile protiv nas
» BLOKIRAN SJEVER KOSOVA
Page 1 of 1