Korona novosti i spoznaje
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Korona novosti i spoznaje
kretenčino bosanska, prestani lagati.
dan je lijep odi prošeći.
nahrani patke.
glup si i nebitan.
nije to strašno za forum, strašno je za tvoj osobni život.
nitko te ne jebe ni trunku.
zaboravi "službo" ionako si bio nebitan, probaj krepat s čašću.
znam da ti je bilo teško od kada je slovenija postala država.
ti bosanac, safeta bosanka. kužiš s više u burek nego u trigonometriju.
djeca su vam u nacističkoj paradržavi uvijek obilježena kao čefuri.
odi hranit patke, a nama ostavi probleme.
dan je lijep odi prošeći.
nahrani patke.
glup si i nebitan.
nije to strašno za forum, strašno je za tvoj osobni život.
nitko te ne jebe ni trunku.
zaboravi "službo" ionako si bio nebitan, probaj krepat s čašću.
znam da ti je bilo teško od kada je slovenija postala država.
ti bosanac, safeta bosanka. kužiš s više u burek nego u trigonometriju.
djeca su vam u nacističkoj paradržavi uvijek obilježena kao čefuri.
odi hranit patke, a nama ostavi probleme.
2014-12-30
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:Tebi to nije problem, računao sam na to da imaš metlu.Venus wrote:
Jel bi to napisao nekom od ukucana, ako bi imali drugacije misljenje od tebe?
Sram te moze bit, ti uzor nisi nikome.
(Ne grli ljude koji ne žele tvoj zagrljaj, posebnou ne ovoj situaciji!)
Žalim ako si se prepoznao u mom opisu uplašenih usranih hodajućih trupala koji covid i cijepljenje koriste kao paravan da bi maltretirali druge svojim strahovima. Grlit ću koga ja hoću i tko to želi jer se ne bojim dobronamjernih ljudi. Gadljiva sam na kvarne politikante i zle manipulatore.
Nisi računao na moju "metlu", jer da jesi, ne bi ti palo na pamet pomisliti, a kamoli napisati rečenicu u kojoj potičeš samoubojstvo. Nebitno jesi li to napisao meni ili bilo kome drugome, ružno je i neljudski. Ti se moraš unutar sebe nosit s činjenicom da je jedan dio tebe opak, mračan, otrovan i zao.
Guest- Guest
[size=87]Trobonjača: ‘Postojeća cjepiva loše zaustavljaju omikron, evo kada očekujem početak petog vala‘ [/size]
https://www.jutarnji.hr/video/news/trobonjaca-postojeca-cjepiva-lose-zaustavljaju-omikron-evo-kada-ocekujem-pocetak-petog-vala-15134765
https://www.jutarnji.hr/video/news/trobonjaca-postojeca-cjepiva-lose-zaustavljaju-omikron-evo-kada-ocekujem-pocetak-petog-vala-15134765
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Veli meni jučer navečer šefica epidemiološke službe sismosl županije dr. Sonja P., Da se moram pod hitno cijepiti. Ja rekoh dotičnoj da joj se zahvaljujem na savjetu, ali da u svezi cijepljenja budem postupio u skladu sa vlastitim nahođenjem. Na to će ona meni da jesam li svjestan da mogu umrijeti ukoliko se ponovo zarazim, da mi imunitet preboljevanjem ne stvara zadovoljavajuću zaštitu. U svakom slučaju sam se zahvalio na savjetu...Hektorović wrote:[size=87]Trobonjača: ‘Postojeća cjepiva loše zaustavljaju omikron, evo kada očekujem početak petog vala‘ [/size]
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:Da ponovim: smrtnost je obrnuto proporcionalna procijepljenosti.
Veća procijepljenost znači manja smrtnost.
Tko mi ne vjeruje neka pogleda gornje podatke, a onda ode na Our World in Data
i tamo može vidjeti sve podatke o smrtnosti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Smrtnostu Europi - gornji dio tabele
2016-07-22
Eroo wrote:Smrtnost nekih država zapadne Europe (visokoprocijepljenih)
2016-07-22
Nije o virusima ali jest o onim malim velikim stvarima o kojima se nedovoljno govori, a koje su bitne za nase cjelokupno zdravstveno stanje ..
Dah, disanje, ispravno udisanje i izdisanje, jacanje pluca, vjezbe koje mozete svakodnevno prakticirati.
Dah, disanje, ispravno udisanje i izdisanje, jacanje pluca, vjezbe koje mozete svakodnevno prakticirati.
Guest- Guest
Opet ovaj luđak od ponoć do podne napravio 30 postova lol
Iz prethodne dvije tabele, koje se odnose na broj umrlih tijekom 7 dana na 1 milijun stanovnika
možemo lagano izračunati broj nepotrebno umrlih tijekom zadnjih 7 dana.
Po podacima iz prve tabele u HR je tijekom 7 dana na 1 milijun stanovnika umrlo 93 osobe iliti ukupno 93x4.1 = 381 osoba.
U isto vrijeme u Španjolskoj 7, a u Švici 16 (tijekom 7 dana/1 M st). ...donji dio tabele!
S takvom smrtnošću bi u HR umrlo ukupno : 7x4.1 = 29 osoba ili 16x4.1 = 66 osoba
Na taj način dobijemo broj prekobrojno umrlih : 381-29 = 352 osobe ili 381-66 = 315 osoba.
Ako predhodne brojeve množimo s cca 0.8 možemo dobiti umrle iz skupine necijepljenih--> 252, odnosno 282.
Mnogo, čovječe, ...samo u jednom tjednu...
možemo lagano izračunati broj nepotrebno umrlih tijekom zadnjih 7 dana.
Po podacima iz prve tabele u HR je tijekom 7 dana na 1 milijun stanovnika umrlo 93 osobe iliti ukupno 93x4.1 = 381 osoba.
U isto vrijeme u Španjolskoj 7, a u Švici 16 (tijekom 7 dana/1 M st). ...donji dio tabele!
S takvom smrtnošću bi u HR umrlo ukupno : 7x4.1 = 29 osoba ili 16x4.1 = 66 osoba
Na taj način dobijemo broj prekobrojno umrlih : 381-29 = 352 osobe ili 381-66 = 315 osoba.
Ako predhodne brojeve množimo s cca 0.8 možemo dobiti umrle iz skupine necijepljenih--> 252, odnosno 282.
Mnogo, čovječe, ...samo u jednom tjednu...
2016-07-22
Luđak te je napravija, ako uopće znaš ko je...AssadNaPodmornici wrote:Opet ovaj luđak od ponoć do podne napravio 30 postova lol
2016-07-22
Punjenje pluća od dolje prema gore, izdisanje, s 5 sec. zadrškom, u obrnutom smjeru.violator wrote:
Dihanje na nos, naravno.
2016-07-22
Eroo wrote:Maloprije smo ja gospođa mi dobili booster doze.
Tako, sad smo mirni i možemo mirno dočekati Božić.
Eroo wrote:
Svi cijepljeni(neki i s booster dozom) i već dogovorili Božićni ručak. Covid pass je vu žepu.
Eroo wrote:
Cjepivo djeluje 45 dana nakon cijepljenja s Pfizer i Moderna i ne za vrijeme kampanje.
Pazi što i kako pišeš.
božić je za 6 a ne za 45 dana.
Guest- Guest
Hektorović wrote:[size=87]Trobonjača: ‘Postojeća cjepiva loše zaustavljaju omikron, evo kada očekujem početak petog vala‘ [/size]
„Dvije doze cjepiva loše štite od zaraze omikronom, otprilike 30 posto, no buster podiže zaštitu na 70 posto što je dobra zaštita koja vjerojatno traje nekoliko mjeseci.
Ipak, ne znamo koliko će trajati, vjerojatno kraće jer se mi cijepimo protiv vuhanskog soja, a omikron je bitno drugačiji. Imunost će se s vremenom gubiti“, ističe Trobonjača
Guest- Guest
pa lik ima širu obitelj i hrpu frendova.AssadNaPodmornici wrote:Opet ovaj luđak od ponoć do podne napravio 30 postova lol
zamisli terrora da ih nema. kaj bi tek onda čitali?
veber-
2014-12-30
Jedini lijek je izgleda spricati se svaka 2-3 mjeseca protiv ove posasti i nemani sto hara svijetomSpeare Shaker wrote:Hektorović wrote:[size=87]Trobonjača: ‘Postojeća cjepiva loše zaustavljaju omikron, evo kada očekujem početak petog vala‘ [/size]
„Dvije doze cjepiva loše štite od zaraze omikronom, otprilike 30 posto, no buster podiže zaštitu na 70 posto što je dobra zaštita koja vjerojatno traje nekoliko mjeseci.
Ipak, ne znamo koliko će trajati, vjerojatno kraće jer se mi cijepimo protiv vuhanskog soja, a omikron je bitno drugačiji. Imunost će se s vremenom gubiti“, ističe Trobonjača
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje