Korona novosti i spoznaje
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Izvadi mast(Pavlovićevu) iz nosa, slabo te razumin.T. wrote:Reko, očito je neko okupljanje okrunjenih glava u pitanju pa zato pitam...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Uzeo sam 4 beck's-a za kasnije, od medikamenata...Eroo wrote:Ne. Dosta mi je što gledam vaš čopor ovdi, a di još i njih.Imaš još pitanja?T. wrote:Dolaze li charles i kamila ?
Ah, da jesi li danas već uzeja ivermectin?
Neće grom u koprive...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
[size=17]Vijesti Europa[/size]
[size=32]Austrija: Sve više doktora protiv obaveznog cijepljenja, više od 200 doktora potpisalo otvoreno pismo Ljekarskoj komori
Ovo je najveći medicinski skandal svih vremena”, rekao je prof. dr. Andreas Sönnichsen, specijalist interne i opće medicine. Kritizirao je nepostojanje baze podataka za obvezno cijepljenje. “Vrlo hvaljeno cijepljenje nije uspjelo”, rekao je Sönnichsen. On kaže kako se u Velikoj Britaniji već otvoreno priznaje ono što se kod nas još prešućuje: “Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege pretežno su cijepljeni. Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.
[/size]
[size=32]Austrija: Sve više doktora protiv obaveznog cijepljenja, više od 200 doktora potpisalo otvoreno pismo Ljekarskoj komori
Ovo je najveći medicinski skandal svih vremena”, rekao je prof. dr. Andreas Sönnichsen, specijalist interne i opće medicine. Kritizirao je nepostojanje baze podataka za obvezno cijepljenje. “Vrlo hvaljeno cijepljenje nije uspjelo”, rekao je Sönnichsen. On kaže kako se u Velikoj Britaniji već otvoreno priznaje ono što se kod nas još prešućuje: “Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege pretežno su cijepljeni. Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.
[/size]
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
epikur37 wrote:Bome Ero je rasturio vebera i yodu... A par vas je već dobro raskovao.
Hm..osim dosadjivanja s grafovima i stalnog ponavljanja već rečenog,jerbo ponavljanje samom sebi je kao majka znanja, ja zbilja ne vidim raskivanje.
Guest- Guest
I nesto malo se smanji udar virusa, a nesto malo pojave nuspojave.newuser wrote:Jedini lijek je izgleda spricati se svaka 2-3 mjeseca protiv ove posasti i nemani sto hara svijetomSpeare Shaker wrote:
„Dvije doze cjepiva loše štite od zaraze omikronom, otprilike 30 posto, no buster podiže zaštitu na 70 posto što je dobra zaštita koja vjerojatno traje nekoliko mjeseci.
Ipak, ne znamo koliko će trajati, vjerojatno kraće jer se mi cijepimo protiv vuhanskog soja, a omikron je bitno drugačiji. Imunost će se s vremenom gubiti“, ističe Trobonjača
Sve u svemu, lose, jako lose.
dijagram-
2015-08-09
Na press-konferenciji se čulo, a kako prenosi Austrijska novinska agencija APA, da su cijepljenja u dva navrata praktično neuspješna, a sada se nudi neophodno i treće cjepivo kao nadopuna.
Potpisnici pisma su nezadovoljni što ih se stigmatizira i svima njima koji imaju drukčija mišljenja prijeti otkazima, velikim novčanim kaznama pa i oduzimanjem licenci za rad te se po njima predsjednik Liječničke komore “stavio u službu politike i hajke na svoje kolege”.
Na konferenciji se čulo kako je Europska agencija za lijekove (EMA) registrirala više od milijun nuspojava u EU, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je do 12. novembra 2021. registrirala 2.457.386 slučajeva u svijetu. Bez obzira na to, cjepiva se u Austriji proglašavaju kao niskorizična i sigurna. “Dugoročni učinci u razdoblju dužem od pet godina potpuno su neizvjesni”, naglasili su okupljeni liječnici.
Čak 200 doktora poslalo je i potpisalo otvoreno pismo predsjedniku Austrijske liječničke komore Szekeresu, a potpisnici ističu kako im se svakim danom javlja još nezadovoljnih liječnika.
Potpisnici pisma su nezadovoljni što ih se stigmatizira i svima njima koji imaju drukčija mišljenja prijeti otkazima, velikim novčanim kaznama pa i oduzimanjem licenci za rad te se po njima predsjednik Liječničke komore “stavio u službu politike i hajke na svoje kolege”.
Na konferenciji se čulo kako je Europska agencija za lijekove (EMA) registrirala više od milijun nuspojava u EU, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je do 12. novembra 2021. registrirala 2.457.386 slučajeva u svijetu. Bez obzira na to, cjepiva se u Austriji proglašavaju kao niskorizična i sigurna. “Dugoročni učinci u razdoblju dužem od pet godina potpuno su neizvjesni”, naglasili su okupljeni liječnici.
Čak 200 doktora poslalo je i potpisalo otvoreno pismo predsjedniku Austrijske liječničke komore Szekeresu, a potpisnici ističu kako im se svakim danom javlja još nezadovoljnih liječnika.
2015-09-09
Ero?newuser wrote:[size=32]Vijesti [size=32] Europa[/size][/size]
“Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege pretežno su cijepljeni. Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.
[/size]
2015-09-09
Najbolje je grliti zenu bujnih grudi, to je bas onako, ugodno:)Venus wrote:Eroo wrote:
Tebi to nije problem, računao sam na to da imaš metlu.
(Ne grli ljude koji ne žele tvoj zagrljaj, posebnou ne ovoj situaciji!)
Žalim ako si se prepoznao u mom opisu uplašenih usranih hodajućih trupala koji covid i cijepljenje koriste kao paravan da bi maltretirali druge svojim strahovima. Grlit ću koga ja hoću i tko to želi jer se ne bojim dobronamjernih ljudi. Gadljiva sam na kvarne politikante i zle manipulatore.
Nisi računao na moju "metlu", jer da jesi, ne bi ti palo na pamet pomisliti, a kamoli napisati rečenicu u kojoj potičeš samoubojstvo. Nebitno jesi li to napisao meni ili bilo kome drugome, ružno je i neljudski. Ti se moraš unutar sebe nosit s činjenicom da je jedan dio tebe opak, mračan, otrovan i zao.
dijagram-
2015-08-09
Tako i smrtnost racunaju. Cijepljeni su samo oni s 3 doze. Dokle vise?newuser wrote:“ Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.
2015-09-09
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:[size=87]Trobonjača: ‘Postojeća cjepiva loše zaustavljaju omikron, evo kada očekujem početak petog vala‘ [/size]
https://www.jutarnji.hr/video/news/trobonjaca-postojeca-cjepiva-lose-zaustavljaju-omikron-evo-kada-ocekujem-pocetak-petog-vala-15134765
„Dvije doze cjepiva loše štite od zaraze omikronom, otprilike 30 posto, no buster podiže zaštitu na 70 posto što je dobra zaštita koja vjerojatno traje nekoliko mjeseci.
Ipak, ne znamo koliko će trajati, vjerojatno kraće jer se mi cijepimo protiv vuhanskog soja, a omikron je bitno drugačiji. Imunost će se s vremenom gubiti“, ističe Trobonjača
Pfizer: ‘Naše cjepivo kod male djece ne izaziva očekivani imunološki odgovor. Dodajemo booster dozu‘
Tvrtka je odlučila dodati treću dozu za svu djecu i bebe nakon što su njeni neovisni vanjski savjetnici pogledali dosadašnje podatke
Farmaceutska tvrtka je odlučila dodati treću dozu za svu djecu i bebe u dobi od 6 mjeseci do 5 godina nakon što su njeni neovisni vanjski savjetnici pogledali dosadašnje podatke. Stoga iz Pfizera poručuju da će 'izmijeniti' ispitivanje dodavanjem treće doze.
Pfizerovi neovisni vanjski savjetnici
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pfizer-nase-cjepivo-kod-male-djece-ne-izaziva-ocekivani-imunoloski-odgovor-dodajemo-booster-dozu-15134781
Guest- Guest
Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:
Pfizer: ‘Naše cjepivo kod male djece ne izaziva očekivani imunološki odgovor. Dodajemo booster dozu‘
Tvrtka je odlučila dodati treću dozu za svu djecu i bebe nakon što su njeni neovisni vanjski savjetnici pogledali dosadašnje podatke
Farmaceutska tvrtka je odlučila dodati treću dozu za svu djecu i bebe u dobi od 6 mjeseci do 5 godina nakon što su njeni neovisni vanjski savjetnici pogledali dosadašnje podatke. Stoga iz Pfizera poručuju da će 'izmijeniti' ispitivanje dodavanjem treće doze.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pfizer-nase-cjepivo-kod-male-djece-ne-izaziva-ocekivani-imunoloski-odgovor-dodajemo-booster-dozu-15134781
za malu djecicu mali bustercic
logicno
struka zna
dijagram-
2015-08-09
ti po inerciji. bosna, partija, jugoslavija.epikur37 wrote:Bome Ero je rasturio vebera i yodu... A par vas je već dobro raskovao.
ero je teška kretenčina.
mene možeš razjebat pa će ti se desiti slučaj hien.
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:Gnječ wrote:
logicno
struka zna
rekoh još davno na iskon.hr forumu da će sljedeći globalni rat biti rat između psihopata i normalnih ljudi.
Guest- Guest
violator wrote:Albert Bourla is the Chairman and CEO of Pfizer.
Dobar podcast, zgodna pitanja:), dojmljiv uvod. Poslusajte.
Guest- Guest
peti put to spominješ, peti put pitam da to malo proširiš, a ne onak šturo. baš me zanimaveber wrote:ti po inerciji. bosna, partija, jugoslavija.epikur37 wrote:Bome Ero je rasturio vebera i yodu... A par vas je već dobro raskovao.
ero je teška kretenčina.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Gnječ wrote:dijagram wrote:
logicno
struka zna
rekoh još davno na iskon.hr forumu da će sljedeći globalni rat biti rat između psihopata i normalnih ljudi.
a ti ne žišku da spadaš u prvu kategoriju?
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
violator wrote:violator wrote:Albert Bourla is the Chairman and CEO of Pfizer.
Dobar podcast, zgodna pitanja:), dojmljiv uvod. Poslusajte.
netko je već komentirao isto što je i moj stav pa ću samo citirati:
i do not belive a word this man says. he could say that water is wet and that the sky is blue, and id still have to question its validity
Guest- Guest
pokerjocker wrote:Gnječ wrote:
a ti ne žišku da spadaš u prvu kategoriju?
kako ćeš to dokazati?
Guest- Guest
pokerjocker wrote:peti put to spominješ, peti put pitam da to malo proširiš, a ne onak šturo. baš me zanimaveber wrote:
ti po inerciji. bosna, partija, jugoslavija.
ero je teška kretenčina.
pa pitaj vebera na p.p. koji kurac si tako radoznao? znaš onu poslovicu: curiosity killed the cat
Guest- Guest
a ima i ona;Gnječ wrote:pokerjocker wrote:
peti put to spominješ, peti put pitam da to malo proširiš, a ne onak šturo. baš me zanima
pa pitaj vebera na p.p. koji kurac si tako radoznao? znaš onu poslovicu: curiosity killed the cat
ako ti velim morat ću te ubiti.
veber-
2014-12-30
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje