Korona novosti i spoznaje
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
dijagram wrote:Haha, slabo cete vi uzivati bez obzira na mjere kad se bojite svega oko sebe.epikur37 wrote:dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/beros-otkrio-novu-situaciju-s-omikronom-i-zakljucio-na-dva-dana-cemo-popustiti-neke-mjere-15136768
Ako budete poslusni nagradit cemo vas s par dana relaksiranih mjera.
Popuštaju mjere, zahvaljujući nama savjesnim cijepljenim građanima...
i svi ćemo uživati više slobode zbog nas ;)
Mi ravnozemljani uzivamo svakog dana.
Da, kad smo vam mi osigurali ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mi smo se borili s koronom dok si ti svoj rukav držao spušten ;) :D
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:Haha, slabo cete vi uzivati bez obzira na mjere kad se bojite svega oko sebe.epikur37 wrote:
dijagram-
2015-08-09
Nema druge, upisat ce vas medo u branitelje:)epikur37 wrote:Mi smo se borili s koronom dok si ti svoj rukav držao spušten ;) :D
dijagram-
2015-08-09
Ako već nije... Ovaj ide na tečaj letenja... Bude još uveden kao da je raketirao radio relej na petrovoj goridijagram wrote:Nema druge, upisat ce vas medo u branitelje:)epikur37 wrote:Mi smo se borili s koronom dok si ti svoj rukav držao spušten ;) :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
svaki narkoman to veli, pogotovo usrani narkoman.epikur37 wrote:Mi smo se borili s koronom dok si ti svoj rukav držao spušten ;) :D
Guest- Guest
ne bi se čudio da i to napravi.michaellcmacha wrote:Ako već nije... Ovaj ide na tečaj letenja... Bude još uveden kao da je raketirao radio relej na petrovoj goridijagram wrote:Nema druge, upisat ce vas medo u branitelje:)epikur37 wrote:Mi smo se borili s koronom dok si ti svoj rukav držao spušten ;) :D
upiše se u registar.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ne bi se čudio da i to napravi.michaellcmacha wrote:Ako već nije... Ovaj ide na tečaj letenja... Bude još uveden kao da je raketirao radio relej na petrovoj goridijagram wrote:
Nema druge, upisat ce vas medo u branitelje:)
upiše se u registar.
Iza nove godine ću prijonuti za teoriju, ima 9 predmeta ispolagati...
naleti samo jednom mjesečno, čisto da održim osjećaj leta.
o tom po tom momci, gotovo je akd bude gotovo.
2015-08-06
Ako je mogao onaj šupak od povjesničara klasić, što ne bi mogao i defektni defektologveber wrote:ne bi se čudio da i to napravi.michaellcmacha wrote:Ako već nije... Ovaj ide na tečaj letenja... Bude još uveden kao da je raketirao radio relej na petrovoj goridijagram wrote:
Nema druge, upisat ce vas medo u branitelje:)
upiše se u registar.
2015-08-08
To će zadržati ilegalno, jer ne mre legalizirati nešto što je ilegalno nabavio...veber wrote:moraš i za oružje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:To će zadržati ilegalno, jer ne mre legalizirati nešto što je ilegalno nabavio...veber wrote:moraš i za oružje.
Inače s tobom ne komuniciram, nasrtljiv si i zločest prema meni.
Ali na stranu sve to, Božić dolazi, pa nek ti je u zdravlju i veselju, tebi i obitelji.
2015-08-06
veber wrote:moraš i za oružje.
puška je u krumpirištu, odmah pored hidranta...
ali bolje stanimo, jer će nas kic sve pobacati i banirati
2015-08-06
ebenica wrote:nije čudo da si imao teži oblik, ti si pička samo takva, ovakav plač dugo nije nigdje viđen.Glupkakurac wrote:Hektorović wrote:Za dobro jutro, Izrael više neće priznavati samo 1x booster
[size=54][/size]Breaking: Tonight Israel approved the 4th shot for everyone aged 60+. The approval for under 60 expected soon as well.
— Dr. Eli David (@DrEliDavid) December 21, 2021
Israel will be the first country with millions of "unvaccinated" people with 3 shots (and their Covid passport revoked for refusing the 4th shot).
Prebolio sam srednje teški oblik...ne rugajte se. Samo to.
Povremeno popijem, ali tvoja retardiranost je konačno stanje...
darth_vader-
2014-04-17
biće, bićeGlupkakurac wrote:Noor wrote:Eroo wrote:PS:
Naglasio bih podatak da je od 6.12 do 12.12. udjel hospitaliziranih-zaštićenih cijepljenjem iznosio 8.8 %,
iliti 11.4x manje nego ostalih. Sve se vrti oko onog poznatog moga broja "11x", koji Noor posprdno naglašava
u svojim komentarima.
Nikakav antivakserski video ne može stvarne činjenice(brojke) poreći.
još koji dan i vas zaštićenih će biti 11x više po bolnicama i respiratorima od onih nezaštićenih
Iskoristiti ću priliku... Admine, vrati nam quotanje, forum nema smisla ako si ne možemo replicirati u nedogled...kad nema sisa daj onda barem neki ustupak...
Sorry Noor btw. sasvim "slučajno" sam tvoj post quotao... : )
znači, od 48 pozitivnih čak 47 je bilo vakcinisano, a samo 1 nevakcinisanT. wrote:Nearly 50 on Royal Caribbean’s Symphony of the Seas cruise ship test positive for Covid-19
The cruise ship, one of the world’s largest, departed Dec. 11. and made stops at St. Martin, St. Thomas in the U.S. Virgin Islands and the Bahamas.
Dec. 20, 2021, 3:14 PM CET / Updated Dec. 21, 2021, 12:59 AM CET
By Elisha Fieldstadt
Royal Caribbean’s Symphony of the Seas returned to Miami on Saturday after 48 passengers and staff members tested positive for Covid-19, according to the cruise company.
Symphony was on a seven-night Caribbean itinerary that departed Miami on Dec. 11 and visited St. Maarten, St. Thomas, Perfect Day and had three sea days before returning to Miami on Dec. 18.
A statement from Royal Caribbean said nearly 7,000 people were aboard the ship and those who tested positive for Covid "were identified as a result of immediate contact tracing after a guest tested positive."
"Each person quickly went into quarantine. Everyone who tested positive was asymptomatic or mildly symptomatic, and we continuously monitored their health," the statement said.
Six of the affected guests got off the ship before it returned to Miami, it said.
The entire staff of Symphony of the Seas of the seas is vaccinated and are tested weekly, according to the company.
Royal Caribbean requires travelers who are 12 and older to have two doses of the Pfizer or Moderna vaccine or one dose of the Johnson & Johnson vaccine. Ninety-five percent of those on the ship were vaccinated in that way, and 98 percent of those infected were vaccinated under those guidelines.
Royal Caribbean said Symphony of the Seas' schedule was not interrupted.
kako ono...11x manje?!?!
newuser and AssadNaPodmornici like this post
HahahahaNoor wrote:znači, od 48 pozitivnih čak 47 je bilo vakcinisano, a samo 1 nevakcinisanT. wrote:Nearly 50 on Royal Caribbean’s Symphony of the Seas cruise ship test positive for Covid-19
The cruise ship, one of the world’s largest, departed Dec. 11. and made stops at St. Martin, St. Thomas in the U.S. Virgin Islands and the Bahamas.
Dec. 20, 2021, 3:14 PM CET / Updated Dec. 21, 2021, 12:59 AM CET
By Elisha Fieldstadt
Royal Caribbean’s Symphony of the Seas returned to Miami on Saturday after 48 passengers and staff members tested positive for Covid-19, according to the cruise company.
Symphony was on a seven-night Caribbean itinerary that departed Miami on Dec. 11 and visited St. Maarten, St. Thomas, Perfect Day and had three sea days before returning to Miami on Dec. 18.
A statement from Royal Caribbean said nearly 7,000 people were aboard the ship and those who tested positive for Covid "were identified as a result of immediate contact tracing after a guest tested positive."
"Each person quickly went into quarantine. Everyone who tested positive was asymptomatic or mildly symptomatic, and we continuously monitored their health," the statement said.
Six of the affected guests got off the ship before it returned to Miami, it said.
The entire staff of Symphony of the Seas of the seas is vaccinated and are tested weekly, according to the company.
Royal Caribbean requires travelers who are 12 and older to have two doses of the Pfizer or Moderna vaccine or one dose of the Johnson & Johnson vaccine. Ninety-five percent of those on the ship were vaccinated in that way, and 98 percent of those infected were vaccinated under those guidelines.
Royal Caribbean said Symphony of the Seas' schedule was not interrupted.
kako ono...11x manje?!?!
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Kad ce sebi priznati da ih je njihova vlada kojoj tako vjeruju syebala, ja da sam cjepljen priznao bih sebi da sam pogrijesio.
2015-09-09
Jedino kaj nam vi mozete osigurati je zarazaepikur37 wrote:dijagram wrote:Haha, slabo cete vi uzivati bez obzira na mjere kad se bojite svega oko sebe.epikur37 wrote:
michaellcmacha likes this post
Ma ne mogu ni to sto je najgore.Noor wrote:Jedino kaj nam vi mozete osigurati je zarazaepikur37 wrote:dijagram wrote:
Haha, slabo cete vi uzivati bez obzira na mjere kad se bojite svega oko sebe.
2015-09-09
opet nema koliko cepljenih, koliko necepljenih...Eroo wrote:
@Eroo, sto mislis zasto toga vise nema u statistici koja se iznosi prema van?
newuser, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje