Koja pesma je obeležila godinu u kojoj ste rođeni?
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Koja pesma je obeležila godinu u kojoj ste rođeni?
ne ja ima 65....Eva wrote:vuksadinare wrote:ka'k'?..pa ja sam fosil...Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Meni se čini da je Crveni moja generacija.
'76. je počeo razumjevat engleski, zato je plakao
Ma nije, osim Ere i Marčela, drugi su mladići.
Naspram njih si klinac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne ja ima 65....Eva wrote:vuksadinare wrote:ka'k'?..pa ja sam fosil...Eva wrote:Noor wrote:
'76. je počeo razumjevat engleski, zato je plakao
Naspram njih si klinac
Malo se udebljaj, odnijet će te bura.
Guest- Guest
bura me tako ionako odnjela...Eva wrote:vuksadinare wrote:ne ja ima 65....Eva wrote:vuksadinare wrote:ka'k'?..pa ja sam fosil...Eva wrote:
Naspram njih si klinac
Malo se udebljaj, odnijet će te bura.
2015-09-08
Kaj si letargičan? Još uvijek traju nevolje u raju?
Guest- Guest
....ma pusti to...znas kako to ide..Eva wrote:Kaj si letargičan? Još uvijek traju nevolje u raju?
2015-09-08
Sora wrote:Nisam najstarija , ponsjmanje duhom
Ima vas puno mladih kojima su budave miski u glsvi, pljesni se motaju po jeziku, okrenuti ste i vise nego ja prema boljoj proslosti
Meni je dobto sada . Jer zivim sada. Tako mi pao grah
Sora draga, ne osvrći se na otrovne komentare ....nisu bitne godine, bitno je kako se osjećamo
Guest- Guest
Sora wrote:Nisam najstarija , ponsjmanje duhom
Ima vas puno mladih kojima su budave miski u glsvi, pljesni se motaju po jeziku, okrenuti ste i vise nego ja prema boljoj proslosti
GRAH????!!! !!!?!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:....ma pusti to...znas kako to ide..Eva wrote:Kaj si letargičan? Još uvijek traju nevolje u raju?
Ne smiješ nikad tugovat više od 5 h u komadu. Promaći će ti neka nova ispod obzora.
Guest- Guest
v_vlado wrote:Sora wrote:Nisam najstarija , ponsjmanje duhom
GRAH????!!! !!!?!
da nije tvoj kupila?
Guest- Guest
to ti sebe nabacujes...Eva wrote:vuksadinare wrote:....ma pusti to...znas kako to ide..Eva wrote:Kaj si letargičan? Još uvijek traju nevolje u raju?
Ne smiješ nikad tugovat više od 5 h u komadu. Promaći će ti neka nova ispod obzora.
2015-09-08
Ne,lani ga uzo međimurac i izvezo,a ove god ništa još neznam...Noor wrote:v_vlado wrote:Sora wrote:Nisam najstarija , ponsjmanje duhom
GRAH????!!! !!!?!
da nije tvoj kupila?
2015-07-28
vuksadinare wrote:to ti sebe nabacujes...Eva wrote:vuksadinare wrote:....ma pusti to...znas kako to ide..Eva wrote:Kaj si letargičan? Još uvijek traju nevolje u raju?
Jok, pa znaš da ja vidim samo Jodicu. No, pol čovječanstva je ženskog roda.
Guest- Guest
pa da..kako mi ej samo to promaklo...Eva wrote:vuksadinare wrote:to ti sebe nabacujes...Eva wrote:vuksadinare wrote:....ma pusti to...znas kako to ide..Eva wrote:Kaj si letargičan? Još uvijek traju nevolje u raju?
2015-09-08
Haha daj kakva Whitney Houston, ovo je moja godina rođenja
Guest- Guest
Ja kad sam rođen.......pjevali su........Sjedi Mara na kamičku i pere pičku......
2015-07-28
vuksadinare wrote:pa da..kako mi ej samo to promaklo...Eva wrote:vuksadinare wrote:to ti sebe nabacujes...Eva wrote:vuksadinare wrote:
....ma pusti to...znas kako to ide..
Suze su ti zamutile vid.
Guest- Guest
Ganga.Stanojko wrote:hahahaah...Tipujem da je Era zacet u vreme Edit Pjaf!IvyTeasdale wrote:Pola foruma je rođeno prije '56...ažuriraj to..
Ante Perićušin je u to vrime bija najbolji gangaš u selu.
....ja placem samo kad hajduk izgubi mada i to vise ne....vise sad placem...kad mi grožđe propadneEva wrote:vuksadinare wrote:pa da..kako mi ej samo to promaklo...Eva wrote:vuksadinare wrote:to ti sebe nabacujes...Eva wrote:
Suze su ti zamutile vid.
2015-09-08
Ero wrote:Ganga.Stanojko wrote:hahahaah...Tipujem da je Era zacet u vreme Edit Pjaf!IvyTeasdale wrote:Pola foruma je rođeno prije '56...ažuriraj to..
Ante Perićušin je u to vrime bija najbolji gangaš u selu.
Ero, iz kojeg si ti sela, ak ni tajna?
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ako ste rođeni u SFRJ bili ste generacija koja je letela
» Milanka Slivar sutkinja koja osudila arka Jurića bila je dio afere u kojoj je ukradeni 500 000 KUNA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Milanka Slivar sutkinja koja osudila arka Jurića bila je dio afere u kojoj je ukradeni 500 000 KUNA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
Page 3 of 8