Koja pesma je obeležila godinu u kojoj ste rođeni?
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Koja pesma je obeležila godinu u kojoj ste rođeni?
.....30+ vecina 35+ osim LadyEva wrote:vuksadinare wrote:.....ajd mi te nabroj koje nemaju pa cu ti ja recEva wrote:vuksadinare wrote:...je ako falsificiraju rodni listEva wrote:
Pa jesu, curice od 20+ ni jedna nema više od 30
Pa ne budi bezobrazan, niti jedna nema više od 30. Ne zezam te.
Pa evo Beti, Lady, Zagi, Modra, itd. sve curice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Darla je curetak, najmlađa od nas, vidi se po izrazu i duhu :)frakcija wrote:ima kic i co adminavuksadinare wrote:.....i koje godine imate?....ima li neko da je bar uhvatio manje od 40
Guest- Guest
...zar su bitne godien?..bitno ej psihofizicko stanje..evo jedan moj bivsi kolega sa bivseg posla...nekidan sam susreo...47 godina...odvaljen kao od brda...misici...da se mnogo mlađi mogu sakriti..trener je judoa i jiu jicu...
2015-09-08
Starhemberg wrote:
Darla je curetak, najmlađa od nas, vidi se po izrazu i duhu :)
Ma pupoljak ... a lipo mi mater govori uvijek da sam bleskasta za svoje godine ...
darla- Admin
2015-10-22
2015-09-08
Yusuf Islam ;Wild World
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Neke pjesme su toliko obilježile pojedinu godinu,da kad se sjetim neke godine prvo što mi padne na pamet je ta pjesma.
Npr.kad se sjetim 1996.prvo što mi padne na pamet je pjesna Coco Jambo.
Npr.kad se sjetim 1996.prvo što mi padne na pamet je pjesna Coco Jambo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ako ste rođeni u SFRJ bili ste generacija koja je letela
» Milanka Slivar sutkinja koja osudila arka Jurića bila je dio afere u kojoj je ukradeni 500 000 KUNA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Milanka Slivar sutkinja koja osudila arka Jurića bila je dio afere u kojoj je ukradeni 500 000 KUNA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
Page 8 of 8