EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 31
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Re: EURO 2016.
komentar sa jednog portala
Ronaldo- manager for 20 mins. Wins a European trophy. Arsene wenger- manager for 20 years. 0 European trophies.
Ronaldo- manager for 20 mins. Wins a European trophy. Arsene wenger- manager for 20 years. 0 European trophies.
kakva glad i želja za pobjedom. ni mučka ozljeda ga ne može zaustavit. za to vrijeme lionel se skriva iza mascherana i odlazi u penziju jer ne može donijeti svojoj 10x jačoj zemlji trofej
2014-04-18
kakva sreća za kristiana da ga je u najvažnijim godinama fergie uzeo pod svoje. danas mu ne treba nitko ali stari lisac je postavio temelje onog što je postalo najbolji igrač svih vremena
Euro....natjecanje koje su do sad svi osvajali osim Hrvatske ....mislim od nacija za koje se smatra da znaju ponešto o nogometu....znakovito, zar ne...prvo Hrvati su zakurac, a drugo... smiješno natjecanje u još smijesnijem formatu od kad je Platini uveo pravilo da i Andora ima šansu biti sudionik...i onda se favoritima ne da igrati u skupini pa ispadne tobože izjednačeno, naravno glupi Hrvati uvijek zagucaju jesku kao i u ostalim sportovima pa prerano izgore...naslov redovito osvaja momčad koja igra najruzniji nogomet, uz izuzetak 2012...evo kratak rezime...
darth_vader-
2014-04-17
scorpion-
2014-04-18
ono što najviše fascinira je da je portugal imao najmanje sreće od svih. prvo izdominiraju skupinu gdje su uputili sto udaraca i promašili nemoguće dok protivnicima ulazi prvi a mađarima se lopta 2 puta odbija. zatim im u 3 utakmice ne sude 3 penala, jedan protiv nas.. s poljacima dobiju jedan od najbržih golova ikad i izvuku se i kao šlag na kraju u finalu im u desetoj izbace glavnog igrača. da se samo jedna od ovih stvari dogodila nama bilo bi kmečanje do idućeg eura
mi smo mogli ali nismo jer igrači osim luke modrića nemaju pobjednički karakter a trener nam je klošar
mi smo mogli ali nismo jer igrači osim luke modrića nemaju pobjednički karakter a trener nam je klošar
loša nogometna sezona, lester ovoji premieršit u moru tih jadnih klubova, lorealu se namjesti najlakši mogući ždrijeb u LP i onda ovaj euro 7 utakmica 1 pobjeda, treći u skupini i onda još ovaj klošar ima obraza govoriti da su imali najmanje sreće.. fascinatno
End- Posts : 21177
2015-08-25
a ova klošarčina ide po zlatnu loptu tu će se sve zaokružiti na osnovu 20 golova protiv espanyola, malmeta i shakhtara i velikana poput mađarske i walesa.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:a ova klošarčina ide po zlatnu loptu tu će se sve zaokružiti na osnovu 20 golova protiv espanyola, malmeta i shakhtara i velikana poput mađarske i walesa.
Dajte mu taj Ballon d'or...
darth_vader-
2014-04-17
jebote sad ovaj format valja a ovde su ga neki najvise pljuvali koji ga sada odobravaju.....no evo svjetsko ce uskoro imati 48 momcadi jos se igra u katru ----petrodolari i kladionice unistavaju sve i nakraju ABRAMOVIC NUDI MESSIJU MILIJUN EURA TJEDNO .......pa jebote a ti ori vole na bausteli za 2000 eura misecno i iscidi kurac iz sebe da ustedis 200 eura misecno dobro messi jeste magnet za pare i necudi ipak je najveci ali sto je pretjerivanje iznad svake mire
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa format jest smeće, ali evo izgleda će bit još gore. Sljedeći euro se igra čini mi se u cijeloj europi, znači nema zemlje domaćinadesert_fox wrote:jebote sad ovaj format valja a ovde su ga neki najvise pljuvali koji ga sada odobravaju.....no evo svjetsko ce uskoro imati 48 momcadi jos se igra u katru ----petrodolari i kladionice unistavaju sve i nakraju ABRAMOVIC NUDI MESSIJU MILIJUN EURA TJEDNO .......pa jebote a ti ori vole na bausteli za 2000 eura misecno i iscidi kurac iz sebe da ustedis 200 eura misecno dobro messi jeste magnet za pare i necudi ipak je najveci ali sto je pretjerivanje iznad svake mire
ISKRENO zalim za onim divnim 80im i 90im ........... ajd eovo jos i nekako ali KATAR je kraj nogometa kojea znamo mislim 11.misec prvenstvo...... i onda dodje neki sulud arap kojemu je 50 milijiradi eura neznatna svota novca kupi sugavi city ili psg i onda novinarski jadnici pisu o gigantima cityu i psgu toliko jadno da jadije nemoze biti....uzas ko je te arapske camuge uopce pusta u nogomet----jbg jos ova suluda costaricanska liga je i najbolja ..sudac sjebe stvar i mora se mislit kako disat do kraja zivota koji mnogo puta bude naprasno prekinut
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
a ti ende se nadopunjujes sa onim glupim srbinom u mrznji prema messiju tj ronaldu....jel ti mozda daje 1000 eura misecno da ga zastupas i rigas po ovome drugome..volim i ja messija ali ne do te mjere da mrzim ronalda
2015-09-13
o čemo ti pričaš? tko odobrova? koliko vidim svi se slažemo da treba vratit na 16 no to se neće dogodit. zajeb je što se sad ne može napravit da samo 2 idu dalje jer ispadne 12 momčadi a to ne može i zato moraju i neki treći ić dalje. na kraju najveća krivnja za to da je jedna strana imala jača a druga slabija imena su upravo te ''velike'' momčadi koje su loše igrale u skupinama i na kraju i dokazale da uopće nisu ''velike''. recimo wales je igrao 2 klase jače od engleza ali nisu zvučnidesert_fox wrote:jebote sad ovaj format valja a ovde su ga neki najvise pljuvali koji ga sada odobravaju
tebe nisam ni prozvao tako da nema potrebe da se palis...jos je euro i najmanji problem ovde jer se u europi igra i najbolji nogomet na svitu ..ali vidit ce kad ti na sp 2026 bude 60 momcadi pa bude interesantno gledat jednu italiju njemacku argentinu brazil engleze hrvate kako se bore sa mesarima iz africkih vukojebina i azijskih pripizdina kojemu ce najveci doseg karijere biti da pokida neku super zvijezdu da o njemu novine pisu i da ga njegovo sugavo pleme proglasi za poglavicu.....
2015-09-13
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 31