Izvan crkve NEMA spasenja!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Izvan crkve NEMA spasenja!
Patriot wrote:Isus upozorava da za ulazak u nebesko kraljevstvo nije dovoljno priznati Gospodnje ''ime''.
Ništa se ti ne brini Patriote. Ako itko zaslužuje ulazak u nebesko kraljevstvo, to si ti .
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ne, stvorena je iz prašine kao i Adam i smatrala se ravnopravnom.aben wrote:the usual, headache
Trinity-
2014-04-17
stvorena je ravnopravna, al ako mi je zena onda je stupanjen u brak usla u zamrsen pravni sviet prava ali i duznosti :)
2014-04-16
Trinity wrote:Zato što je rekla "ne" ?
da, zato što je rekla ne i imala je pravo reći ne. Pa nije žensko nečije vlasništvo...
"svaki muškarac i svaka žena je zvjezda!" Liber Al I:3
2014-04-29
I može reći "ne" bez objašnjavanja....aben wrote:stvorena je ravnopravna, al ako mi je zena onda je stupanjen u brak usla u zamrsen pravni sviet prava ali i duznosti :)
Trinity-
2014-04-17
Imala je pravo, ali je protjerana iz raja...Sefirot wrote:Trinity wrote:Zato što je rekla "ne" ?
da, zato što je rekla ne i imala je pravo reći ne. Pa nije žensko nečije vlasništvo...
"svaki muškarac i svaka žena je zvjezda!" Liber Al I:3
Da se ispravim, sama je otišla pa ju je Bog prokleo...
Last edited by Trinity on 21/11/2014, 13:10; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Sefirot wrote:
po mitologiji, Lilith je prva Adamova žena. Suprotstavila se Bogu jer nije htjela seksualno opsluživati Adama kad se njemu prohtjelo pa je bila izbačena iz Edena.
Ma znam za tu nebulozu.Ja mislio da on misli na "lithum girl"!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
napokon emancipiranaTrinity wrote:Ne, stvorena je iz prašine kao i Adam i smatrala se ravnopravnom.aben wrote:the usual, headache
genitalni_herpes-
2014-04-11
Lilith ne pegla nikome, sad zavodi muškarce i krade tuđu djecu...genitalni_herpes wrote:napokon emancipiranaTrinity wrote:Ne, stvorena je iz prašine kao i Adam i smatrala se ravnopravnom.aben wrote:the usual, headache
Kako ti braniš sebe i svoju djecu od Lilith?
Trinity-
2014-04-17
Tako je smatrano bilo u židovskom fokloru u koji je najvjerovatnije došla iz sumerske mitologije. Prvi put je u knjizi opisana kao Adamova prva žena oko 800- 900 n.e. Knjiga se zove Alfabet od Ben Sira. U Tori se ne spominje, spominje ju tek Izaija kao duh koji prebiva u divljini.Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Gene,,pozdrav!genitalni_herpes wrote:eh ta lilith...Sefirot wrote:Trinity wrote:Patriot_1 wrote:Ti kao da nisi nikad Bibliju otvorio!Prvi ljudi su bili Adam i Eva sa kojima je Bog razgovarao!zanstr wrote:Prvi ljudi su postojali dugo prije Biblije i prije Isusa i Mojsija.Patriot_1 wrote:Bog se ukazivao uvjek,od prvih ljudi naovamo!
Bili su na TI!
Je, i pio je kavu s njima...
falio im je 4. za belu
Što se češće ne javiš ovdje,fali mi tvoja mudrost i duhovnost na ovom forumu.
BTW tko je lilith???
po mitologiji, Lilith je prva Adamova žena. Suprotstavila se Bogu jer nije htjela seksualno opsluživati Adama kad se njemu prohtjelo pa je bila izbačena iz Edena.
Mad_Vlad-
2014-05-02
najgore su te koje ne poglaju a zavode.....pa istina Lilit pokuca tu i tamo, pa pogledam kroz špijunku i odlučim ne otvorit, a praksom više ni ne ustajem iz naslonjača jer već znam po kucanjuTrinity wrote:Lilith ne pegla nikome, sad zavodi muškarce i krade tuđu djecu...genitalni_herpes wrote:napokon emancipiranaTrinity wrote:Ne, stvorena je iz prašine kao i Adam i smatrala se ravnopravnom.aben wrote:the usual, headache
Kako ti braniš sebe i svoju djecu od Lilith?
genitalni_herpes-
2014-04-11
genitalni_herpes wrote:pa istina Lilit pokuca tu i tamo, pa pogledam kroz špijunku i odlučim ne otvorit, a praksom više ni ne ustajem iz naslonjača jer već znam po kucanju
Ide to tebi bez tamjana i svete vode...
Trinity-
2014-04-17
Takozvani bog, kojeg su ubili ljudi, nije mogao ni znao spasiti sam sebe.
Neka se samo drzi dalje od mene.
Bude li bilo potrebno spasenje, ja cu se vec spasiti sam.
(Spasiti cu i Isusa, samo ako se osobno uvjerim da je dobar covjek.)
RobinUd-
2014-04-30
Niš se ne sekiraj.Nebu on tebe molio,on poštuje čovjekovu slobodu,čak i kad zaželi da nebude spašen!RobinUd wrote:Takozvani bog, kojeg su ubili ljudi, nije mogao ni znao spasiti sam sebe.
2014-04-30
aben wrote:stvorena je ravnopravna, al ako mi je zena onda je stupanjen u brak usla u zamrsen pravni sviet prava ali i duznosti :)
Da, što ne znači da ti treba dati svaki puta. Tako i Lilith nije dala svaki puta Adamu jer nije njezino vlasništvo i imala je pravo na to. Nadalje, nigdje se ne govori da je to Adamova žena, tj. nigdje se ne govori o braku.....
2014-04-29
ne znači, naravno, ako ima drugog posla, ako je već stavila kuvati ili peglati.
a ne znam jel mu žena, neko je gori napisa a ja prihvatia ka činjenicu. al, ako mu nije žena, za šta mu je služila?
a ne znam jel mu žena, neko je gori napisa a ja prihvatia ka činjenicu. al, ako mu nije žena, za šta mu je služila?
2014-04-16
Patriot_1 wrote:Niš se ne sekiraj.Nebu on tebe molio,on poštuje čovjekovu slobodu,čak i kad zaželi da nebude spašen!RobinUd wrote:Takozvani bog, kojeg su ubili ljudi, nije mogao ni znao spasiti sam sebe.
Ja želim biti spašen. Želim da se mene i druge spasi od kršćana i njihovog idola Isusa...
2014-04-29
aben wrote:ne znači, naravno, ako ima drugog posla, ako je već stavila kuvati ili peglati.
Zašto bi tako gledali, zašto je ona njemu služila? Zašto ne bi gledali obrnuto, za što je on njoj služio?
2014-04-29
aj budi realan
2014-04-16
Rado,evo nemoj nikada povjerovat da je Isus Mesija.,,please.Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Niš se ne sekiraj.Nebu on tebe molio,on poštuje čovjekovu slobodu,čak i kad zaželi da nebude spašen!RobinUd wrote:Takozvani bog, kojeg su ubili ljudi, nije mogao ni znao spasiti sam sebe.
Ja želim biti spašen. Želim da se mene i druge spasi od kršćana i njihovog idola Isusa...
A druge pusti na miru,nemaš pravo govoriti u njihovo ime!
2014-04-30
aben wrote:aj budi realan
za razliku od tebe jesam realan....
2014-04-29
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Plenković nema podršku Katoličke crkve?
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» Red Wolf u misiji spasenja svijeta
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Viola fon Kramon sramno poručila : "Nema Srpske pravoslavne crkve!"
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» Red Wolf u misiji spasenja svijeta
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 4 of 11