Užas: Europa nestaje 2016
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užas: Europa nestaje 2016
Eva wrote:vuksadinare wrote:....sam da ne padne i ovaj forum...
Jedan ljetni party. Evo recimo za dva tjedan bih mogla.Ha, di je sad Veber, kad je napeto?
Veber šilji Megi...
Guest- Guest
Jes se prepo ,prckov wrote:v_vladov_vlado wrote:Velka stvar....prckov wrote:a šta ako te ja nađemUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:
mrš
Imaš crveni karton. Nastaviš li me stalkirati jebat ću ti majku i oca. Još ti neću jebat ali samo ti nastavi stalkirati kenguru bosanski.
znaš
ha??
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:....samo naprijed....Eva wrote:vuksadinare wrote:....sam da ne padne i ovaj forum...
Jedan ljetni party. Evo recimo za dva tjedan bih mogla.Ha, di je sad Veber, kad je napeto?
Pa on ima olimpijski, tam bi svi stali.
Ni dječji.
Guest- Guest
Eva wrote:Mada najsretnije rješenje je da Veber konačno otvori taj svoj bazen i da se svi okupimo. Mislim da je to svima najprihvatljivija ideja, a i ZG je nekak svima na pol puta.
Bolje ne. Bilo bi mrtvih i ranjenih...
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:....sam da ne padne i ovaj forum...
Veber šilji Megi...
Baš mu i ne ide. Pa onda bolje da se s društvom zabavi neg da sam tuguje.
Guest- Guest
malo popričamo o vremenu, zdravstvenom osiguranju
mentalnim doživljajima i to
mentalnim doživljajima i to
2014-04-19
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Mada najsretnije rješenje je da Veber konačno otvori taj svoj bazen i da se svi okupimo. Mislim da je to svima najprihvatljivija ideja, a i ZG je nekak svima na pol puta.
Ma svi su pitomi i u godinama. A ja evo obećaj da bum dobra.
Guest- Guest
samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
onda ja kao mladi decko nemam kaj traziti sa vama fosilima...Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Mada najsretnije rješenje je da Veber konačno otvori taj svoj bazen i da se svi okupimo. Mislim da je to svima najprihvatljivija ideja, a i ZG je nekak svima na pol puta.
2015-09-08
vuksadinare wrote:samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
Povedi Noor kao bodyguarda
Guest- Guest
jesamv_vlado wrote:Jes se prepo ,prckov wrote:v_vladov_vlado wrote:Velka stvar....prckov wrote:a šta ako te ja nađemUsne Stjepana Gnječa wrote:
Imaš crveni karton. Nastaviš li me stalkirati jebat ću ti majku i oca. Još ti neću jebat ali samo ti nastavi stalkirati kenguru bosanski.
znaš
ha??
2014-04-19
vuksadinare wrote:onda ja kao mladi decko nemam kaj traziti sa vama fosilima...Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Mada najsretnije rješenje je da Veber konačno otvori taj svoj bazen i da se svi okupimo. Mislim da je to svima najprihvatljivija ideja, a i ZG je nekak svima na pol puta.
Ti ćeš s Jodicom šetat u tangicama i plesat nam sambu.
Guest- Guest
I nek si....prckov wrote:jesamv_vlado wrote:Jes se prepo ,prckov wrote:v_vladov_vlado wrote:Velka stvar....prckov wrote:
a šta ako te ja nađem
znaš
ha??
I ja sam.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
Ma baš tebe imam na piku moš mislit...Ima tu većih trofeja koji su zanimljivi.
Guest- Guest
joda se pohvalio ali en tebi....Eva wrote:vuksadinare wrote:onda ja kao mladi decko nemam kaj traziti sa vama fosilima...Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Mada najsretnije rješenje je da Veber konačno otvori taj svoj bazen i da se svi okupimo. Mislim da je to svima najprihvatljivija ideja, a i ZG je nekak svima na pol puta.
2015-09-08
pa jedino si meni rekao da ces me zatuc lopatom...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
Ma baš tebe imam na piku moš mislit...Ima tu većih trofeja koji su zanimljivi.
2015-09-08
noor i ja vise nismo skupa ima drugog decka....Eva wrote:vuksadinare wrote:samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
Povedi Noor kao bodyguarda
2015-09-08
ja neznam kako ću u pulu od strahavuksadinare wrote:samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
moraću se nekako probit do prvog siologa da me smiri
2014-04-19
vuksadinare wrote:joda se pohvalio ali en tebi....Eva wrote:vuksadinare wrote:onda ja kao mladi decko nemam kaj traziti sa vama fosilima...Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Jodi se priprema teren.
Guest- Guest
Eva wrote:vuksadinare wrote:onda ja kao mladi decko nemam kaj traziti sa vama fosilima...Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Mada najsretnije rješenje je da Veber konačno otvori taj svoj bazen i da se svi okupimo. Mislim da je to svima najprihvatljivija ideja, a i ZG je nekak svima na pol puta.
E, kad Onaj_Koji_Ide_Preko_Vode_Do_Slobode krene šprehat o ekonomiji pomoz Bog...spašavaj se tko može...
Guest- Guest
cipelarkaEva wrote:vuksadinare wrote:joda se pohvalio ali en tebi....Eva wrote:vuksadinare wrote:onda ja kao mladi decko nemam kaj traziti sa vama fosilima...Eva wrote:
Jodi se priprema teren.
2015-09-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Užas: Europa se sprema za novi val Ukrajinskih migranata
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» Užas: Europa je dosad platila račun od trilijun dolara za energiju, a to je tek početak
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» Užas: Europa je dosad platila račun od trilijun dolara za energiju, a to je tek početak
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
Page 5 of 7