Užas: Europa nestaje 2016
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užas: Europa nestaje 2016
vuksadinare wrote:..dobro ako je tako idemo se kuziti...gnjec sastavit tu se majkom zemljom jednim djiu djicu potezom...razbiz cu te jer si kretenUsne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Ma Vučina glumata i mene je cinkal još na onom starom forumu jer sam mu prijetila čakijom. Tak da on ti ne kuži metaforu.
Ako ne kuži metaforu nek ide lovit rake govnare.
Pazi da imam copyright nemoj kopirat mogo bi te tužit.
Guest- Guest
koja je to puska? ;-)vuksadinare wrote:22-vojka...Eva wrote:Tko te izgurao s trona?
2014-04-12
UltimaxIvyTeasdale wrote:koja je to puska? ;-)vuksadinare wrote:22-vojka...Eva wrote:Tko te izgurao s trona?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bolje da ne znas....ne bi odgovarao za tebe...Eva wrote:Sad znam kao i prije.
2015-09-08
dođi k sebi...vec par dana nisi svojvuksadinare wrote:..necu...cekam da mi se vratis...mozda je lagao o 22Noor wrote:sad si opet na tržištu....ožeživuksadinare wrote:noor i ja vise nismo skupa ima drugog decka....Eva wrote:vuksadinare wrote:samo se vi druzite....mene je strah..gnjec me ima na piku...
Povedi Noor kao bodyguarda
Guest- Guest
Kriv je rostiljNoor wrote:dođi k sebi...vec par dana nisi svojvuksadinare wrote:..necu...cekam da mi se vratis...mozda je lagao o 22Noor wrote:sad si opet na tržištu....ožeživuksadinare wrote:noor i ja vise nismo skupa ima drugog decka....Eva wrote:
Povedi Noor kao bodyguarda
2015-09-08
Niej valjda da mi Jodicu netko dira?vuksadinare wrote:Bolje da ne znas....ne bi odgovarao za tebe...Eva wrote:Sad znam kao i prije.
Nek svaka dva puta razmisli prije nego mu i pogled uputi.
Guest- Guest
Ma kakav jodica...on ne trza na zene...fulala si ceo fudbalEva wrote:Niej valjda da mi Jodicu netko dira?vuksadinare wrote:Bolje da ne znas....ne bi odgovarao za tebe...Eva wrote:Sad znam kao i prije.
Nek svaka dva puta razmisli prije nego mu i pogled uputi.
2015-09-08
Super tema, Europa nestala nakon prva tri posta, brijem da je ovo novi rekord
Brain32-
2014-04-15
Barem raduje da nisu partizzani i ustashe. Uvijek nesto.
2014-04-14
Brain32 wrote:Super tema, Europa nestala nakon prva tri posta, brijem da je ovo novi rekord
jer se noor trudi da teme budu o njezinoj guzici, a eva da budu o njezinim sisama
žene i politika
cemu, cemu????marcellus wrote:Brain32 wrote:Super tema, Europa nestala nakon prva tri posta, brijem da je ovo novi rekord
jer se noor trudi da teme budu o njezinoj guzici, a eva da budu o njezinim sisama
žene i politika
2014-04-14
ne izmisljaj....pokazi gdje sam skrenula paznju na guzicu?!marcellus wrote:Brain32 wrote:Super tema, Europa nestala nakon prva tri posta, brijem da je ovo novi rekord
žene i politika
Guest- Guest
marcellus wrote:Brain32 wrote:Super tema, Europa nestala nakon prva tri posta, brijem da je ovo novi rekord
žene i politika
A poznavajuci ove forume sve su sanse da imaju kurac i jedno i drugo :)
Guest- Guest
Naravno da je takvo nešto prorokovala kad je prije toga prorokovala da će 2010. započeti Treći svjetski rat...
red wolf-
2016-02-10
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Užas: Europa se sprema za novi val Ukrajinskih migranata
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» Užas: Europa je dosad platila račun od trilijun dolara za energiju, a to je tek početak
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» Užas: Europa je dosad platila račun od trilijun dolara za energiju, a to je tek početak
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
Page 7 of 7