Užas: Europa nestaje 2016
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užas: Europa nestaje 2016
vuksadinare wrote:..e pa dobro..obicno vecina takvih zavrsava zbog stresa....samo zasto vecina muskih...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:meni ti ej srce kao u komandosa..... ....jos me zicaju da ga prodamUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
...ako tko zdravi zivito sam ja....jedem manje vise sve domace....pijem domace..trosim africku sljivu ne i viagru
Give me a break ! Konzultiraj se sa kardiologom.
Puno njih su mi to govorili i eto ih tamo na groblju ispod čempresa...
No dobro, zdrav jesi ali čuvaj se budi pametan.
jednostavno, zato jer su žene jače i u stanju su podnijeti puno više od vas
Guest- Guest
mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...Noor wrote:vuksadinare wrote:..e pa dobro..obicno vecina takvih zavrsava zbog stresa....samo zasto vecina muskih...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:meni ti ej srce kao u komandosa..... ....jos me zicaju da ga prodamUsne Stjepana Gnječa wrote:
Give me a break ! Konzultiraj se sa kardiologom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...Noor wrote:vuksadinare wrote:..e pa dobro..obicno vecina takvih zavrsava zbog stresa....samo zasto vecina muskih...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
meni ti ej srce kao u komandosa..... ....jos me zicaju da ga prodam
zašto misliš da je prevarenoj ženi lakše, a ipak ne pomišlja na suicid?
Guest- Guest
pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'Noor wrote:vuksadinare wrote:mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...Noor wrote:vuksadinare wrote:..e pa dobro..obicno vecina takvih zavrsava zbog stresa....samo zasto vecina muskih...Usne Stjepana Gnječa wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'Noor wrote:vuksadinare wrote:mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...Noor wrote:vuksadinare wrote:
..e pa dobro..obicno vecina takvih zavrsava zbog stresa....samo zasto vecina muskih...
kak možeš ženu gledat kao mamu i leć s njom..isuse
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'Noor wrote:vuksadinare wrote:mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...Noor wrote:vuksadinare wrote:
..e pa dobro..obicno vecina takvih zavrsava zbog stresa....samo zasto vecina muskih...
Ima i kod žena jedna falinka jer pokušavaju muškarcima, muževima, biti surogat majke.
Guest- Guest
nisi skuzila...gledaju zenu kao mamu u nekim stvarima...kuhanju,odgoju djece...mozda neki direktno to ne govore zenama..ali svojim ponasanjem daju naslutiti...tj usporedbamaNoor wrote:vuksadinare wrote:pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'Noor wrote:vuksadinare wrote:mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...Noor wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisi skuzila...gledaju zenu kao mamu u nekim stvarima...kuhanju,odgoju djece...mozda neki direktno to ne govore zenama..ali svojim ponasanjem daju naslutiti...tj usporedbamaNoor wrote:vuksadinare wrote:pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'Noor wrote:vuksadinare wrote:
mozda....ali mislim stavite se u poziciju muskarca kad ga zena prevari....mozda en izravno ali postaje predmet ismijavanja u drustvu kako zena i muskaraca...ispada papak...bas sam citao nekidan da kod muskaraca oko 60% onih koji su prevareni dolazi do pojave kronicnih bolesti pa cak i do suicidalnih namjera ili motiva za ubojstvom...
naravno da sam skužila, ali svejedno ...to je čisti edipov kompleks
uostakom, kakve to veze ima sa muškim suicidima vezano uz preljub?
Guest- Guest
pa ima...kad ih ostavi zena osjecaju se izdanim....ne prevarenim vec izdanim....a taj osjecaj kod muskarca ili muskog djeteta se javlja isto kad ih majka ostavi..puno jaci efekt nego kad ih otac ostavi....Noor wrote:vuksadinare wrote:nisi skuzila...gledaju zenu kao mamu u nekim stvarima...kuhanju,odgoju djece...mozda neki direktno to ne govore zenama..ali svojim ponasanjem daju naslutiti...tj usporedbamaNoor wrote:vuksadinare wrote:pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'Noor wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ima...kad ih ostavi zena osjecaju se izdanim....ne prevarenim vec izdanim....a taj osjecaj kod muskarca ili muskog djeteta se javlja isto kad ih majka ostavi..puno jaci efekt nego kad ih otac ostavi....Noor wrote:vuksadinare wrote:nisi skuzila...gledaju zenu kao mamu u nekim stvarima...kuhanju,odgoju djece...mozda neki direktno to ne govore zenama..ali svojim ponasanjem daju naslutiti...tj usporedbamaNoor wrote:vuksadinare wrote:
pa nije lakse svakako..postoji ejdna greska kod muskaraca a koje nema kod zena..bar vecine..a to ej da muskarci svoju zenu gledaju naravno kao bracnog druga ali je gledaju kao i zamjenu za mamu i to je istina...dok zene mahom na muzeve gledaju kao muskarce a ne kao tatu..i tu dolazi do one poznate..'ne kuhas kao moja mama'
jednako tako i prevarena žena se osjeća izdanom, uništenog samopouzdanja...i opet smo na početku
Guest- Guest
kompleksne su to stvari..bolje u njih ne ulaziti dublje....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ima...kad ih ostavi zena osjecaju se izdanim....ne prevarenim vec izdanim....a taj osjecaj kod muskarca ili muskog djeteta se javlja isto kad ih majka ostavi..puno jaci efekt nego kad ih otac ostavi....Noor wrote:vuksadinare wrote:nisi skuzila...gledaju zenu kao mamu u nekim stvarima...kuhanju,odgoju djece...mozda neki direktno to ne govore zenama..ali svojim ponasanjem daju naslutiti...tj usporedbamaNoor wrote:
jednako tako i prevarena žena se osjeća izdanom, uništenog samopouzdanja...i opet smo na početku
2015-09-08
vuksadinare wrote:kompleksne su to stvari..bolje u njih ne ulaziti dublje....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ima...kad ih ostavi zena osjecaju se izdanim....ne prevarenim vec izdanim....a taj osjecaj kod muskarca ili muskog djeteta se javlja isto kad ih majka ostavi..puno jaci efekt nego kad ih otac ostavi....Noor wrote:vuksadinare wrote:
nisi skuzila...gledaju zenu kao mamu u nekim stvarima...kuhanju,odgoju djece...mozda neki direktno to ne govore zenama..ali svojim ponasanjem daju naslutiti...tj usporedbama
zašto...idemo do kraja...
Guest- Guest
Nek si.....bolje ti nego ja.....i danas se o tome priča,biće......ah,bratstvo i jedinstvo....kad nije bilo strankinja,bile dobre i domaće.....a tek radne akcije.....Clone Stormtrooper wrote:Bitola,tu je bila vojarna ! ali sam se nakopao kanala za telefonske kablove od Debra do Struge
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
to cemo privat...Noor wrote:vuksadinare wrote:kompleksne su to stvari..bolje u njih ne ulaziti dublje....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ima...kad ih ostavi zena osjecaju se izdanim....ne prevarenim vec izdanim....a taj osjecaj kod muskarca ili muskog djeteta se javlja isto kad ih majka ostavi..puno jaci efekt nego kad ih otac ostavi....Noor wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:to cemo privat...Noor wrote:vuksadinare wrote:kompleksne su to stvari..bolje u njih ne ulaziti dublje....Noor wrote:vuksadinare wrote:
pa ima...kad ih ostavi zena osjecaju se izdanim....ne prevarenim vec izdanim....a taj osjecaj kod muskarca ili muskog djeteta se javlja isto kad ih majka ostavi..puno jaci efekt nego kad ih otac ostavi....
Guest- Guest
Ja ću stvorit zalihe graha za 2 god. i neće mi biti ništa......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
mršUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:...dobro..ajd mi reci sto si ti evicka zapenavila za moje godine ko pijan plota...i sto da imam recimo 41 godinu koliko imas i ti..ili 42,43....to staro?...pa jebote u takvoj sam kondi da oni od 20 let se mnogi od njih mogu sakriti preda mnom...Eva wrote:vuksadinare wrote:matorkaEva wrote:
To je najprljaviji grad u kojem sam bila. Zrak smrdi koliko je zmazano. Mi smo bili u Strugi i to je čist druga priča, simpatičan mali gradić, bolje rečeno selo, jer su zagorska sela veća, kao i Ohrid. Mi smo bili godinu prije 1988. dole.
Pa tad sam imala 13 godina i putovala sam s mamom i tatom. Moje godine nisu tajna.
Meštre, nemožeš protiv gravitacije.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:mršUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:...dobro..ajd mi reci sto si ti evicka zapenavila za moje godine ko pijan plota...i sto da imam recimo 41 godinu koliko imas i ti..ili 42,43....to staro?...pa jebote u takvoj sam kondi da oni od 20 let se mnogi od njih mogu sakriti preda mnom...Eva wrote:vuksadinare wrote:
matorka
Pa tad sam imala 13 godina i putovala sam s mamom i tatom. Moje godine nisu tajna.
Imaš crveni karton. Nastaviš li me stalkirati jebat ću ti majku i oca. Još ti neću jebat ali samo ti nastavi stalkirati kenguru bosanski.
Guest- Guest
a šta ako te ja nađemUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:mršUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:...dobro..ajd mi reci sto si ti evicka zapenavila za moje godine ko pijan plota...i sto da imam recimo 41 godinu koliko imas i ti..ili 42,43....to staro?...pa jebote u takvoj sam kondi da oni od 20 let se mnogi od njih mogu sakriti preda mnom...Eva wrote:
Imaš crveni karton. Nastaviš li me stalkirati jebat ću ti majku i oca. Još ti neću jebat ali samo ti nastavi stalkirati kenguru bosanski.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:a šta ako te ja nađemUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:mršUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
...dobro..ajd mi reci sto si ti evicka zapenavila za moje godine ko pijan plota...i sto da imam recimo 41 godinu koliko imas i ti..ili 42,43....to staro?...pa jebote u takvoj sam kondi da oni od 20 let se mnogi od njih mogu sakriti preda mnom...
ići ćete na piće i sve 5
Guest- Guest
Esco mora da je otvoril privatnu klinku pa peca na forumu pacijente.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Užas: Europa se sprema za novi val Ukrajinskih migranata
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» Užas: Europa je dosad platila račun od trilijun dolara za energiju, a to je tek početak
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» Užas: Europa je dosad platila račun od trilijun dolara za energiju, a to je tek početak
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
Page 3 of 7