I Čačić u suzama:Ako ostanem izbornik,Srna se neće oprostiti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: I Čačić u suzama:Ako ostanem izbornik,Srna se neće oprostiti
tješi se tješi.. najbolja generacija vatrenih, ona koja se stvara svako 20ak godina, ispala u osmini finala.. vodio ju nepoznati trener kojeg je instalirao mamić da bi upravljao HNSom radi osobnog profita i ništa više. i još gore, mamić mu sa tribina vodi utakmicu
Guest- Guest
Ako sad ne pokrenu antimamićevsku revoluciju,onda neće nikad.preko_vode_do_slobode wrote:tješi se tješi.. najbolja generacija vatrenih, ona koja se stvara svako 20ak godina, ispala u osmini finala.. vodio ju nepoznati trener kojeg je instalirao mamić da bi upravljao HNSom radi osobnog profita i ništa više. i još gore, mamić mu sa tribina vodi utakmicu
Sad je čas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šteta što Orijudba nije odradila posao di kraja i srušila domoljubnu struju unutar HNSa te instalirala antifašistički kadar.preko_vode_do_slobode wrote:tješi se tješi.. najbolja generacija vatrenih, ona koja se stvara svako 20ak godina, ispala u osmini finala.. vodio ju nepoznati trener kojeg je instalirao mamić da bi upravljao HNSom radi osobnog profita i ništa više. i još gore, mamić mu sa tribina vodi utakmicu
Lito je , mi smo na kupanju , zauzeti smo ......neda nam se , imamo pametnijeg posla itd itd itd......u prevodu : mi sad baš nećemo.jastreb wrote:Ako sad ne pokrenu antimamićevsku revoluciju,onda neće nikad.preko_vode_do_slobode wrote:tješi se tješi.. najbolja generacija vatrenih, ona koja se stvara svako 20ak godina, ispala u osmini finala.. vodio ju nepoznati trener kojeg je instalirao mamić da bi upravljao HNSom radi osobnog profita i ništa više. i još gore, mamić mu sa tribina vodi utakmicu
Sad je čas.
Živio Mamić.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam čuo da je Orjuna bila najžešča u Kaštelima. Tamo Talijani imali posjede...RayMabus wrote:Lito je , mi smo na kupanju , zauzeti smo ......neda nam se , imamo pametnijeg posla itd itd itd......u prevodu : mi sad baš nećemo.jastreb wrote:Ako sad ne pokrenu antimamićevsku revoluciju,onda neće nikad.preko_vode_do_slobode wrote:tješi se tješi.. najbolja generacija vatrenih, ona koja se stvara svako 20ak godina, ispala u osmini finala.. vodio ju nepoznati trener kojeg je instalirao mamić da bi upravljao HNSom radi osobnog profita i ništa više. i još gore, mamić mu sa tribina vodi utakmicu
Sad je čas.
Živio Mamić.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sad je kupanje .....Mamić nas trenutno ne zanima.
Sunčan dan i temperature više od 30 stupnjeva Celzijevih napunile su danas plaže na Jadranu. Posla nije nedostajalo našim fotoreporterima u Makarskoj i Dubrovniku koji su, samo za vas cijenjeni čitatelji, izdvojili najljepše scene s najljepše obale na svijetu. Uživajte!
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/317408/sunce-konacno-napunilo-hrvatske-plaze-svi-pogledi-bili-su-upereni-u-ove-kupacice
Sunčan dan i temperature više od 30 stupnjeva Celzijevih napunile su danas plaže na Jadranu. Posla nije nedostajalo našim fotoreporterima u Makarskoj i Dubrovniku koji su, samo za vas cijenjeni čitatelji, izdvojili najljepše scene s najljepše obale na svijetu. Uživajte!
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/317408/sunce-konacno-napunilo-hrvatske-plaze-svi-pogledi-bili-su-upereni-u-ove-kupacice
Last edited by RayMabus on 26/6/2016, 16:07; edited 1 time in total
2014-04-11
e pa dobro,ako vam se sad ne da,nećete moći ni na jesen dok se ovi pregrupirajuRayMabus wrote:Lito je , mi smo na kupanju , zauzeti smo ......neda nam se , imamo pametnijeg posla itd itd itd......u prevodu : mi sad baš nećemo.jastreb wrote:Ako sad ne pokrenu antimamićevsku revoluciju,onda neće nikad.preko_vode_do_slobode wrote:tješi se tješi.. najbolja generacija vatrenih, ona koja se stvara svako 20ak godina, ispala u osmini finala.. vodio ju nepoznati trener kojeg je instalirao mamić da bi upravljao HNSom radi osobnog profita i ništa više. i još gore, mamić mu sa tribina vodi utakmicu
Sad je čas.
Živio Mamić.
vili40-
2015-08-02
Neda nam se ......u biti sad nam je u interesu da Mamić ostane u sedlu jer šta je duže tu HNS i to oko njega se sve više i više raspada.vili40 wrote:
e pa dobro,ako vam se sad ne da,nećete moći ni na jesen dok se ovi pregrupiraju
Mamić legenda.
2014-04-11
ne boj se ti za nogometnu mafiju,kad će vidjeti da im je Mamić preveliki teret,poslat će ga u prdekanuRayMabus wrote:Neda nam se ......u biti sad nam je u interesu da Mamić ostane u sedlu jer šta je duže tu HNS i to oko njega se sve više i više raspada.vili40 wrote:
Mamić legenda.
vili40-
2015-08-02
''Hrvatska je prokockala četvrtfinale jer nije znala naplatiti svoju superiornost. Portugal je na kraju izgledao kao ispuhani balon, ali ipak ide dalje. Hrvati sami sebe moraju kriviti zbog toga'', zaključuje novinar Guardiana.
"The Sun" je jedva dočekao kraj susreta uz napomenu: "Užasan gol za pobjedu u užasnoj utakmici".
"The Sun" je jedva dočekao kraj susreta uz napomenu: "Užasan gol za pobjedu u užasnoj utakmici".
Nogometna mafija je isto zakon.vili40 wrote:ne boj se ti za nogometnu mafiju,kad će vidjeti da im je Mamić preveliki teret,poslat će ga u prdekanuRayMabus wrote:Neda nam se ......u biti sad nam je u interesu da Mamić ostane u sedlu jer šta je duže tu HNS i to oko njega se sve više i više raspada.vili40 wrote:
Mamić legenda.
Nogometna mafija.
2014-04-11
Balkanski sindrom.mutava baštarda wrote:''Hrvatska je prokockala četvrtfinale jer nije znala naplatiti svoju superiornost. Portugal je na kraju izgledao kao ispuhani balon, ali ipak ide dalje. Hrvati sami sebe moraju kriviti zbog toga'', zaključuje novinar Guardiana.
No prvi i glavni razlog je nesposoban i nedorastao trener.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ode Cico u suzama...
» Komedija u HNS se nastavlja-Čačić novi izbornik
» otišla si i odvela dete suzama sam lepio tapete
» Nece mu oprostiti
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komedija u HNS se nastavlja-Čačić novi izbornik
» otišla si i odvela dete suzama sam lepio tapete
» Nece mu oprostiti