Portugal je zasluženo pobijedio
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Portugal je zasluženo pobijedio
http://www.index.hr/tema/euro-2016/vikin%C5%A1ka-proslava-trijumfa-nad-englezima-zato-volimo-island-902687
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A meni najbolja fora kada ta trupina od Čačića kaže kako je uvođenje Pjace možda bila greška jerbo su Portugalci skontali da mi idemo na gol dati pa su ga onda oni zabili nama. O krvi ti Irudove!!!MaximusDecimusMiridije wrote:Ae oprez neki je furao ja majkemi ne kuzim zasto. Portugal nista nije pokazao na prvenstvu. Vidi se iz aviona da im je obrana propusna, golman nesiguran....i kurac. Steta. Cak i s rucnom tom s oprezom....smo bili bolja ekipa. Steta sto se nije i tu igrao nekakav presing pa ko pukovnik ko pokojnik. Sto je tu je sad jebajiga. Picku materinu samo da ne osvoje Njemci na kraju...pun mi je qrac vise tog izdrkavanja na shemu dobro uvjezbanog stroja blablabla 3.14zdematerine...Poljska,Wales,Island...cak i Italija :D bilo tko od njih...ja sretan.
tako sam na faxu jela i pila..ne radim to vise..sad je znanje presudno,ne treba lijepo pricat B-)jasambrend wrote:Laže...vidjela je iz talogu od kave...
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZASLUŽENO:Mile Dedaković Jastreb proglašen počasnim građaninom Vukovara
» Hrvatska vs Portugal
» Portugal-socijalistički raj
» portugal jedno + biljezim
» Srbija:Portugal TV Prenos
» Hrvatska vs Portugal
» Portugal-socijalistički raj
» portugal jedno + biljezim
» Srbija:Portugal TV Prenos