Portugal je zasluženo pobijedio
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Portugal je zasluženo pobijedio
Ako je itko bio beskoristan u sve tri utakmice koje je odigrao,onda je to Mandžukić.Brain32 wrote:Modrić da je bio beskoristan jučer? Ajd' dobro...
Već na poluvremenu utakmice sa Turskom vidjelo se da nije za prvih 11,a ovaj ga je i dalje forsirao.
Drugo,nije koristio izmjene na način kako to rade drugi. Kako su to radili Česi,Portugalci...
Sve u svemu neozbiljno je jednog drugorazrednog trenera trećerazrednih klubova sa igračkim iskustvom seoskih liga postaviti na čelo jedne reprezentacije na tako reprezentativnom natjecanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za Manđukića se čulo sredinom prvog poluvremena kod krivog dodavanja na svojoj polovici.jastreb wrote:Ako je itko bio beskoristan u sve tri utakmice koje je odigrao,onda je to Mandžukić.Brain32 wrote:Modrić da je bio beskoristan jučer? Ajd' dobro...
Već na poluvremenu utakmice sa Turskom vidjelo se da nije za prvih 11,a ovaj ga je i dalje forsirao.
Drugo,nije koristio izmjene na način kako to rade drugi. Kako su to radili Česi,Portugalci...
Sve u svemu neozbiljno je jednog drugorazrednog trenera trećerazrednih klubova sa igračkim iskustvom seoskih liga postaviti na čelo jedne reprezentacije na tako reprezentativnom natjecanju.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
marcellus wrote:Brain32 wrote:Modrić da je bio beskoristan jučer? Ajd' dobro...
pa ono... nije da smo imali i jedan udarac na gol u 90 minuta, nije da smo uspjeli organizirati napad sa završnicom... ja bih to nazvao beskorisnim.
Imali smo loptu? Imali su je i španjolci protiv nas 60% pa su bili nemoćni. Ono što sam vidio je posve nemoćna ekipa koja se trudi, muči, trči, ali nema rješenja i ne zna što bi s loptom. Nešto kao Španjolska protiv nas. Imao sam uostalom neki loš filing oko te tekme i nisam ništa ni očekivao, upravo zato jer je Čačić rekao da će vratiti one koji su jedva izvukli neriješeno s inače osrednjim česima, a ne one koji su satrali inače odlične španjolce.
To je manje-vise to. Mogli smo mi do sudnjeg dana imati posjed kad je to u konacnici kurac bilo za prema naprijed. Nije vrag jedna organizirana akcija prosla od veznoga reda. Onaj mali s dredovima je ko pitbul skakao uokolo sve zivo zaustavljao. Opcenito mi nije jasno bilo toleriranje Mandzukica...svaka njemu cast ali covjek nije odigrao nista na prvenstvu. Prema naprijed je bilo sterilno da nije moglo sterilnije. Strinic isto katastrofalno odigrao,opcenito naprijed ta jebena utakmica je bila lose odigrana. Da ne spominjem da je u prve tri sam pristup utakmici i protivniku bio puno agresivniji ova zadnja je igrala kao da je citava utakmica bila pod nekakvim pretjeranim oprezom bez ikakve potrebe za istim. Steta...bjese ovo lijepa prilika.
Guest- Guest
pa čačić je jebeni ziheraš, on stavlja igrače po onom koliko koštaju a ne prema onom kako igrajuMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Brain32 wrote:Modrić da je bio beskoristan jučer? Ajd' dobro...
pa ono... nije da smo imali i jedan udarac na gol u 90 minuta, nije da smo uspjeli organizirati napad sa završnicom... ja bih to nazvao beskorisnim.
Imali smo loptu? Imali su je i španjolci protiv nas 60% pa su bili nemoćni. Ono što sam vidio je posve nemoćna ekipa koja se trudi, muči, trči, ali nema rješenja i ne zna što bi s loptom. Nešto kao Španjolska protiv nas. Imao sam uostalom neki loš filing oko te tekme i nisam ništa ni očekivao, upravo zato jer je Čačić rekao da će vratiti one koji su jedva izvukli neriješeno s inače osrednjim česima, a ne one koji su satrali inače odlične španjolce.
To je manje-vise to. Mogli smo mi do sudnjeg dana imati posjed kad je to u konacnici kurac bilo za prema naprijed. Nije vrag jedna organizirana akcija prosla od veznoga reda. Onaj mali s dredovima je ko pitbul skakao uokolo sve zivo zaustavljao. Opcenito mi nije jasno bilo toleriranje Mandzukica...svaka njemu cast ali covjek nije odigrao nista na prvenstvu. Prema naprijed je bilo sterilno da nije moglo sterilnije. Strinic isto katastrofalno odigrao,opcenito naprijed ta jebena utakmica je bila lose odigrana. Da ne spominjem da je u prve tri sam pristup utakmici i protivniku bio puno agresivniji ova zadnja je igrala kao da je citava utakmica bila pod nekakvim pretjeranim oprezom bez ikakve potrebe za istim. Steta...bjese ovo lijepa prilika.
zato mu je b ekipa klasu bolja od a ekipe, kad b ekipa igra bolje znači da je trener ono provincijski đilkoš
trebalo je biti ono "Umri muški" i nitko im ništa ne bi smio prigovoriti,a ne igrati na 0:0 do penala.
U 90 minuta nisu imali ni jedan udarac u okvir gola,tako su mogli igrati i dva dana pa ne bi zabili gol.Razumijem da se izbornik odlučio za takvu taktiku da smo kvalitetom slabiji ali ovako to je bilo sramotno,antipropaganda nogometa.
I onda je još onako bahato odgovarao na normalna novinarska pitanja,pa one lažne suze potaknute brigom samo radi svoje guzice,fuj.Pitao ga jedan od novinara da što je čekao sa izmjenama a odgovor mi se tolko ogadio da nemam volje to ni pisati.
Uglavnom Portugalci prošli dalje zahvaljujući tom mamlazu,ne bih ga ni nazvao najslabijom karikom jer bi to bilo pre blago rečeno.
U 90 minuta nisu imali ni jedan udarac u okvir gola,tako su mogli igrati i dva dana pa ne bi zabili gol.Razumijem da se izbornik odlučio za takvu taktiku da smo kvalitetom slabiji ali ovako to je bilo sramotno,antipropaganda nogometa.
I onda je još onako bahato odgovarao na normalna novinarska pitanja,pa one lažne suze potaknute brigom samo radi svoje guzice,fuj.Pitao ga jedan od novinara da što je čekao sa izmjenama a odgovor mi se tolko ogadio da nemam volje to ni pisati.
Uglavnom Portugalci prošli dalje zahvaljujući tom mamlazu,ne bih ga ni nazvao najslabijom karikom jer bi to bilo pre blago rečeno.
vili40-
2015-08-02
Talijani su školski odigrali protiv sasranih Španjolaca i zasluženo idu dalje. Velike čestitke Conteu i ekipi,a napose legendi Bufonu.
U daljnjem takmičenju navijam za Azzure.
2014-04-22
Conte je mag...Buffon , Chiellini i Bonucci će držati 0 i sa 50 na leđima...to su jednostavno klase
2014-04-15
Ali ostaje da je Hrvatska ta koja je još na prošlom EP našla recept za Španjolsku,da ju je na ovom EP načela,a da ju je Italija skroz razvalila.
2014-04-22
tako se pobjeđuje,upravo Čačić opet na teveu nešto sere o srećijastreb wrote:Talijani su školski odigrali protiv sasranih Španjolaca i zasluženo idu dalje. Velike čestitke Conteu i ekipi,a napose legendi Bufonu.
vili40-
2015-08-02
i ja.jastreb wrote:Talijani su školski odigrali protiv sasranih Španjolaca i zasluženo idu dalje. Velike čestitke Conteu i ekipi,a napose legendi Bufonu.
2014-04-12
Orlando Rivetti legenda riječkog sportskog novinarstva neki dan je pisao kako Čačić za vrijeme utakmice samo stoji,gleda u nebo i očekuje pomoć od neba.vili40 wrote:tako se pobjeđuje,upravo Čačić opet na teveu nešto sere o srećijastreb wrote:Talijani su školski odigrali protiv sasranih Španjolaca i zasluženo idu dalje. Velike čestitke Conteu i ekipi,a napose legendi Bufonu.
2014-04-22
..i ja također, a Buffon je mmmmm..jastreb wrote:Talijani su školski odigrali protiv sasranih Španjolaca i zasluženo idu dalje. Velike čestitke Conteu i ekipi,a napose legendi Bufonu.
Guest- Guest
Eto Talijanima pristalica..ja ihinace ne preferiram,ali na ovom prvenstvu su mi prejaki ;-)
2014-04-12
...ja sam s njima i u roduIvyTeasdale wrote:Eto Talijanima pristalica..ja ihinace ne preferiram,ali na ovom prvenstvu su mi prejaki ;-)
Guest- Guest
i ja..;DNoor wrote:...ja sam s njima i u roduIvyTeasdale wrote:Eto Talijanima pristalica..ja ihinace ne preferiram,ali na ovom prvenstvu su mi prejaki ;-)
2014-04-12
ttebala sam se kladit..sve sam pogodila u osmini finala :-)kic wrote:lako talijanima, kad smo im mi načeli protivnike :^^
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ttebala sam se kladit..sve sam pogodila u osmini finala :-)kic wrote:lako talijanima, kad smo im mi načeli protivnike :^^
hindsight bias
I za Island si znala?IvyTeasdale wrote:ttebala sam se kladit..sve sam pogodila u osmini finala :-)kic wrote:lako talijanima, kad smo im mi načeli protivnike :^^
2014-04-15
naravno...znanje+intuicija..n_razbojnik wrote:I za Island si znala?IvyTeasdale wrote:ttebala sam se kladit..sve sam pogodila u osmini finala :-)kic wrote:lako talijanima, kad smo im mi načeli protivnike :^^
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZASLUŽENO:Mile Dedaković Jastreb proglašen počasnim građaninom Vukovara
» Hrvatska vs Portugal
» Portugal-socijalistički raj
» portugal jedno + biljezim
» Srbija:Portugal TV Prenos
» Hrvatska vs Portugal
» Portugal-socijalistički raj
» portugal jedno + biljezim
» Srbija:Portugal TV Prenos