Portugal je zasluženo pobijedio
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Portugal je zasluženo pobijedio
naravno...znanje+intuicija..n_razbojnik wrote:I za Island si znala?IvyTeasdale wrote:ttebala sam se kladit..sve sam pogodila u osmini finala :-)kic wrote:lako talijanima, kad smo im mi načeli protivnike :^^
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Laže...vidjela je iz talogu od kave...
darth_vader-
2014-04-17
Island izbacio Englesku :
http://www.index.hr/tema/euro-2016/islandska-senzacija-manji-su-od-londonskog-kvarta-a-izbacili-su-englesku-902653
BREXIT.
http://www.index.hr/tema/euro-2016/islandska-senzacija-manji-su-od-londonskog-kvarta-a-izbacili-su-englesku-902653
BREXIT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svaka čast!RayMabus wrote:Island izbacio Englesku :
BREXIT.
Kako su ih sašili jebote...još one škarice da su ušle. Ajme...koje šamaranje. Razapet ce ih sutra vlastiti mediji mila majko. Rece spiker da su izracunali da je otprilike 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
Guest- Guest
A ekipe ....nikad ništa prvi puta na Euru i prvo pa muško :
https://en.wikipedia.org/wiki/Iceland_national_football_team
1 (First in 2016) | |
Sending home England, 2016 |
https://en.wikipedia.org/wiki/Iceland_national_football_team
2014-04-11
322k ih ima...malo manje od polovice zgMaximusDecimusMiridije wrote:Kako su ih sašili jebote...još one škarice da su ušle. Ajme...koje šamaranje. Razapet ce ih sutra vlastiti mediji mila majko. Rece spiker da su izracunali da je otprilike 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
Guest- Guest
Malo ih je al su ghovna.Noor wrote:322k ih ima...malo manje od polovice zgMaximusDecimusMiridije wrote:Kako su ih sašili jebote...još one škarice da su ušle. Ajme...koje šamaranje. Razapet ce ih sutra vlastiti mediji mila majko. Rece spiker da su izracunali da je otprilike 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
2014-04-11
Noor wrote:322k ih ima...malo manje od polovice zgMaximusDecimusMiridije wrote:Kako su ih sašili jebote...još one škarice da su ušle. Ajme...koje šamaranje. Razapet ce ih sutra vlastiti mediji mila majko. Rece spiker da su izracunali da je otprilike 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
A bas sam gledao govori spiker da su izracunali da je 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
Islanđani imaju muda. Nisu se uplašili i nisu primili gol u zadnjim minutima.MaximusDecimusMiridije wrote:Kako su ih sašili jebote...još one škarice da su ušle. Ajme...koje šamaranje. Razapet ce ih sutra vlastiti mediji mila majko. Rece spiker da su izracunali da je otprilike 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
A stručnjak Jeličić najavljivao je njihov potop.
Najavljivali su i naši novinari isto. Stvar mentaliteta.
dzango wrote:Islanđani imaju muda. Nisu se uplašili i nisu primili gol u zadnjim minutima.MaximusDecimusMiridije wrote:Kako su ih sašili jebote...još one škarice da su ušle. Ajme...koje šamaranje. Razapet ce ih sutra vlastiti mediji mila majko. Rece spiker da su izracunali da je otprilike 4% populacije Islanda bilo na stadionu :D
To je recept opcenito na ovome prvenstvu. Nemas sta za izgubiti i igras agresivu pa sta bude. Ovi su popusili na tu foru....a realno Engleska reprezentacija opcenito je tuga Bozja. Njihov nogomet opcenito je u debelom smiraju. Mislim na papiru imaju 20 puta vredniju momcad...ali su im Islandjani ocitali pravu lekciju. Prava srcana ekipa...bas su im uzeli mjeru. A moglo je lako biti velik 3-1 da su one skarice isle bilo gdje osim direkt u golmana. Englezi ni nemaju realno odakle puniti reprezentaciju ako im pogledas ekipe u premiershipu. Nema ekipe vrijedne spomena s vise od 3 engleza u prvih 11.
Guest- Guest
Pa tak i treba... pogotovo ako imaš kvalitetu kao što smo mi imali. Jebeš ti to kad daš svemiski brod na upravljanje u ruke čovjeku koji jedva da i tačke zna voziti... Mislim na našeg ČačićaMaximusDecimusMiridije wrote:
To je recept opcenito na ovome prvenstvu. Nemas sta za izgubiti i igras agresivu pa sta bude.
Ae oprez neki je furao ja majkemi ne kuzim zasto. Portugal nista nije pokazao na prvenstvu. Vidi se iz aviona da im je obrana propusna, golman nesiguran....i kurac. Steta. Cak i s rucnom tom s oprezom....smo bili bolja ekipa. Steta sto se nije i tu igrao nekakav presing pa ko pukovnik ko pokojnik. Sto je tu je sad jebajiga. Picku materinu samo da ne osvoje Njemci na kraju...pun mi je qrac vise tog izdrkavanja na shemu dobro uvjezbanog stroja blablabla 3.14zdematerine...Poljska,Wales,Island...cak i Italija :D bilo tko od njih...ja sretan.
Guest- Guest
Vjerojatno ISIL nešto sprema za finale ......nešto bombasticno.
ISIL : France : 1 : 0
ISIL : France : 1 : 0
2014-04-11
http://www.index.hr/tema/euro-2016/vikin%C5%A1ka-proslava-trijumfa-nad-englezima-zato-volimo-island-902687
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ZASLUŽENO:Mile Dedaković Jastreb proglašen počasnim građaninom Vukovara
» Hrvatska vs Portugal
» Portugal-socijalistički raj
» portugal jedno + biljezim
» Srbija:Portugal TV Prenos
» Hrvatska vs Portugal
» Portugal-socijalistički raj
» portugal jedno + biljezim