Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 43 of 49
Page 43 of 49 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
si ti bila kad kod đamije u folci?...kad se otvorila te 1987 bila prava atrakcija....sjecam se i kadje rat u bh-a poceo..1992...to bila hrpa izbjeglica po kvartu i kod đamije...Eva wrote:Pa prva Sofra u ZG je tam otvorena, ne znam jel još radi. Tek kasnije su otvorili u Green Goldu i u Pointu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
dobro u zgradi...ili u sklopu centraEva wrote:Ne u džamiji nego u zgradi.
2015-09-08
Jesam, bila sam i nutra na jednom vjenčanju 2000.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:dobro u zgradi...ili u sklopu centraEva wrote:Ne u džamiji nego u zgradi.
Ne, u Borovju je Sofra, u onoj ulici kaj se po Tigrovima zove, tam ti živi i Alka Vuica, vidjela sam ju par puta tam da iz auta stvari cukla van.
Guest- Guest
...tebe nekako fascinira taj islam..dobro ne volis ih sve stoji..ali ipak imas neku fascinaciju spram njih...Eva wrote:Jesam, bila sam i nutra na jednom vjenčanju 2000.
2015-09-08
a na to mislis...joj da sad sam se sjetio..znam di ej to..odmah blizu đamije..no to se otvorilo...malo prije nego sam se ja odselio..tako da mi nije u uho uslo na sto mislisEva wrote:vuksadinare wrote:dobro u zgradi...ili u sklopu centraEva wrote:Ne u džamiji nego u zgradi.
Ne, u Borovju je Sofra, u onoj ulici kaj se po Tigrovima zove, tam ti živi i Alka Vuica, vidjela sam ju par puta tam da iz auta stvari cukla van.
2015-09-08
Na vjenačanju sam bila svoje tadašnje kolegice s posla. I ona i dečko muslimani pa su se ženili po vjerskom obredu. Zvala nas par s kojima je bila dobra i zakaj ne bih otišla.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a na to mislis...joj da sad sam se sjetio..znam di ej to..odmah blizu đamije..no to se otvorilo...malo prije nego sam se ja odselio..tako da mi nije u uho uslo na sto mislisEva wrote:vuksadinare wrote:dobro u zgradi...ili u sklopu centraEva wrote:Ne u džamiji nego u zgradi.
E da, na kraju ceste, na lijevojs trani je ta zgrada. A s desne su one kao kućice u nizu, tam sam vidjela Alku, ono cirkus u rozom nemreš ne vidjet
Guest- Guest
..zasto ne bi otisla..pa ja sam bio na par srpskih vjencanja...poslije rata...svadba je svadba pa necemo tu gledat sad na vjeru ili vjerski objekt...Eva wrote:Na vjenačanju sam bila svoje tadašnje kolegice s posla. I ona i dečko muslimani pa su se ženili po vjerskom obredu. Zvala nas par s kojima je bila dobra i zakaj ne bih otišla.
2015-09-08
..tocno...bas sam tamo setao sa zenom i malom prije mjesec dana..i nisam uopce paznju obratio...Eva wrote:vuksadinare wrote:a na to mislis...joj da sad sam se sjetio..znam di ej to..odmah blizu đamije..no to se otvorilo...malo prije nego sam se ja odselio..tako da mi nije u uho uslo na sto mislisEva wrote:vuksadinare wrote:dobro u zgradi...ili u sklopu centraEva wrote:Ne u džamiji nego u zgradi.
E da, na kraju ceste, na lijevojs trani je ta zgrada. A s desne su one kao kućice u nizu, tam sam vidjela Alku, ono cirkus u rozom nemreš ne vidjet
2015-09-08
Znači još radi restoran.
Guest- Guest
da...pa imaju prometa....nista cudno ima muslica koji cesto idu u đamiju..mislim da je sad u onoj zgradi najblize đamiji Islamska zajednica kupila desetak stanova ili pola zgrade nisam siguran...ali nesto sam cuo od bivseg susjedaEva wrote:Znači još radi restoran.
2015-09-08
Moš i ti svoj rentat kad je bajram po high tarifi.
Guest- Guest
a ne ja rentam svoj trima studenticama..pardon dvije su a treca radi....Eva wrote:Moš i ti svoj rentat kad je bajram po high tarifi.
2015-09-08
To stan od 100 kvadrata?
Guest- Guest
75..trosoban...Eva wrote:To stan od 100 kvadrata?
2015-09-08
bilo ej dvosoban..ali smo ga preuredili da bude trosoban...
2015-09-08
Solidno, sam teško za prodat kad je stan veći od 55.
Guest- Guest
evicka...bas si mi jos vise popravila raspolozenje ovim razgovorom...
2015-09-08
da..zato smo ga odlucili rentat...pokrije nam prakticno ratu kredita za ovaj novi stanEva wrote:Solidno, sam teško za prodat kad je stan veći od 55.
2015-09-08
vuksadinare wrote:da..zato smo ga odlucili rentat...pokrije nam prakticno ratu kredita za ovaj novi stanEva wrote:Solidno, sam teško za prodat kad je stan veći od 55.
I mi svojih 58 rentamo, ali mi je žao kaj ga nismo prodali kad je bila bolja cijena, sad se ne isplati.
Guest- Guest
Page 43 of 49 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 43 of 49