Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 25 of 49
Page 25 of 49 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Ne, pristojni i tolerantni, nisam rekao neodlučni, ali isto tako nismo ni nasilna divljačka horda koja uništva sve drukčije od sebe.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nego smo pristojni i tolerantni. To ti je ona klasična: desničar koji ne vjeruje u Boga, ne ide u crkvu; ljevičar koji ne vjeruje u Boga, traži zabranu svakoga spominjanja Boga, osim ako se ne radi o stranom Bogu, onda je to multikulturalnost.Eva wrote:Regoč wrote:Postoje ljevičari i desničari (s ponosom ističem svoju pripadnost potonjima, ako netko nije primietio ), a unutar ljevičarske skupine postoji tvrda jezgra koja još uviek pjeva zakletve Partiji i Titu, nakupina koja nije u stanju išta kritički reći o tom sustavu i vremenu. Takvi forumaši ne postoje na desnici, nema nikakvih pavelićoljubacah i njegovih glorifikatorah.Noor wrote:
zar ovdje na forumu postoji samo zasljepljena ljevičarska grupa?
da čujem objektivnost....
To zato kaj su desničari nepostojani i labilni.
Kraće rečeno, šonje.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Noor wrote:Hrvatin wrote:
opravica, ligeja, pizdek, metkica ..... čuj, ali ono fakat ne razumijem tu vašu internu spiku.
siroće
e jebat ga. što ti reć sada? da znam o čemu ili komu se radi?
O tebi se radi znam tko si i znam gdje si.
ma hajde? i šta'š sada?
Sad čekaj....
Guest- Guest
Regoč wrote:Ne, pristojni i tolerantni, nisam rekao neodlučni, ali isto tako nismo ni nasilna divljačka horda koja uništva sve drukčije od sebe.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nego smo pristojni i tolerantni. To ti je ona klasična: desničar koji ne vjeruje u Boga, ne ide u crkvu; ljevičar koji ne vjeruje u Boga, traži zabranu svakoga spominjanja Boga, osim ako se ne radi o stranom Bogu, onda je to multikulturalnost.Eva wrote:Regoč wrote:
Postoje ljevičari i desničari (s ponosom ističem svoju pripadnost potonjima, ako netko nije primietio ), a unutar ljevičarske skupine postoji tvrda jezgra koja još uviek pjeva zakletve Partiji i Titu, nakupina koja nije u stanju išta kritički reći o tom sustavu i vremenu. Takvi forumaši ne postoje na desnici, nema nikakvih pavelićoljubacah i njegovih glorifikatorah.
Kraće rečeno, šonje.
Dosadni i njonjavi.
Guest- Guest
Da, baš, kad ti tako kažeš znam da je suprotno. Dugačka ti jezičina, ali ju pamet svejedno ne stiže.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, pristojni i tolerantni, nisam rekao neodlučni, ali isto tako nismo ni nasilna divljačka horda koja uništva sve drukčije od sebe.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nego smo pristojni i tolerantni. To ti je ona klasična: desničar koji ne vjeruje u Boga, ne ide u crkvu; ljevičar koji ne vjeruje u Boga, traži zabranu svakoga spominjanja Boga, osim ako se ne radi o stranom Bogu, onda je to multikulturalnost.Eva wrote:
Kraće rečeno, šonje.
Dosadni i njonjavi.
Ti si Regoču, ljevičar po vokaciji. Vidim nisi pristojan.
Guest- Guest
Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Noor wrote:Hrvatin wrote:
opravica, ligeja, pizdek, metkica ..... čuj, ali ono fakat ne razumijem tu vašu internu spiku.
siroće
ma hajde? i šta'š sada?
To nije tebi za razmišljati. Idući puta se bolje kamufliraj.
Guest- Guest
TO mu je nemoguće dok je kod mene Veberov logaritam
Guest- Guest
Eva wrote:Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Noor wrote:
siroće
ma hajde? i šta'š sada?
Sad čekaj....
Pustit ću neka se malo dinsta...Ti ga svako malo kuhačom promješaj da mister Šekspir ne zagori.
Guest- Guest
Još je u pacu, ima cajta za dinstanje.
Guest- Guest
Eva wrote:TO mu je nemoguće dok je kod mene Veberov logaritam
Ali moraš priznati da za jednog ortodoksnog rvata katolika ustašu klerofašistu člana Opus Dei ima osebujan rječnik. Pravo liričan...
Guest- Guest
Jesam kako općenito, tako osobito u usporedbi s tvojim upisima koji vrve zlobom i izrugivanjem. Da ne spominjem zloratke koje ostavljaju Sora i Napišimiusnenjegove.Eva wrote:Ti si Regoču, ljevičar po vokaciji. Vidim nisi pristojan.
Odličan je, prava poslastica za roštiljanje. Ni nezačinjen i jednoličan kak takvi primjerci znaju bit.
Guest- Guest
Eva wrote:Odličan je, prava poslastica za roštiljanje. Ni nezačinjen i jednoličan kak takvi primjerci znaju bit.
...a još se i nudi
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Noor wrote:
siroće
ma hajde? i šta'š sada?
To nije tebi za razmišljati. Idući puta se bolje kamufliraj.
zakamuflirati se?? pred kim to? pred tobom koji svojim zagovnanim ustima tuđe matere razvlačiš? i sad mi se poslije svega govnaru još i prijetiš?? ti'š mi se prijetit? phuj jeba ti sliku svoju i onoga tko ti dopušta na ovom forumu tako pisat.
Hrvatin-
2016-06-21
Regoč wrote:Jesam kako općenito, tako osobito u usporedbi s tvojim upisima koji vrve zlobom i izrugivanjem. Da ne spominjem zloratke koje ostavljaju Sora i Napišimiusnenjegove.Eva wrote:Ti si Regoču, ljevičar po vokaciji. Vidim nisi pristojan.
Ak netko ovaj forum kontaminira onda ste to vi rigidni desničari s lobotomiranim na čelu.
Guest- Guest
Eva wrote:Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Noor wrote:
siroće
ma hajde? i šta'š sada?
Sad čekaj....
evo čekam.
Hrvatin-
2016-06-21
Čitaj Kiplinga radi ugođaja.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:
ma hajde? i šta'š sada?
Sad čekaj....
Pustit ću neka se malo dinsta...Ti ga svako malo kuhačom promješaj da mister Šekspir ne zagori.
preskoči dinstanje smrade. tu sam. ne idem nikamo.
Hrvatin-
2016-06-21
Eva wrote:Čitaj Kiplinga radi ugođaja.
ti ''pedeset nijansi sive''. tek toliko da se podsjetiš.
Hrvatin-
2016-06-21
Ne, pristojni smo, uglađeni, uviek artikulirani i argumentirani. Vi znate samo strojnicom pa u Jazovku. Što mišlju, što rječju, što djelom.Eva wrote:Regoč wrote:Jesam kako općenito, tako osobito u usporedbi s tvojim upisima koji vrve zlobom i izrugivanjem. Da ne spominjem zloratke koje ostavljaju Sora i Napišimiusnenjegove.Eva wrote:Ti si Regoču, ljevičar po vokaciji. Vidim nisi pristojan.
Ak netko ovaj forum kontaminira onda ste to vi rigidni desničari s lobotomiranim na čelu.
To je knjižica za adoloscentice.
Guest- Guest
Page 25 of 49 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 25 of 49