Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 15 of 49
Page 15 of 49 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
da, al on je zaljubljen u tebe i marcela, a ja nisam:)IvyTeasdale wrote:a,sto mi preostaje..vi ste mi ogledni primjerci za usporedbu ;Ddijagram wrote:ne sudi po crvenku, meni i slicnima :)IvyTeasdale wrote:sto se tice idiota,zaista je tesko doseci razinu kriterija nametnutih prijasnjom vladom ;D
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
barem ima dobar ukus..ti se izjasni u koga si ti,da i tebe procijenimo ;Pdijagram wrote:da, al on je zaljubljen u tebe i marcela, a ja nisam:)IvyTeasdale wrote:a,sto mi preostaje..vi ste mi ogledni primjerci za usporedbu ;Ddijagram wrote:ne sudi po crvenku, meni i slicnima :)IvyTeasdale wrote:sto se tice idiota,zaista je tesko doseci razinu kriterija nametnutih prijasnjom vladom ;D
2014-04-12
Samo me podsjeti da mi onaj švabo što mi sakriva stvari po kući ne pomrsi konce!Noor wrote:Onda kad se vidimo..ne zaboravitre911 wrote:Ma to je vic za uživo i naravno sex je u pitanju pa baš ne bi to ovako pričaoNoor wrote:Uh..to ne bih podnijela..nikakotre911 wrote:Ne smijem, malčice je brezobrazanNoor wrote:
Aj sapni
Guest- Guest
Jos da znam na sto mislis...al, ok...podsjetit cu te..hahatre911 wrote:Samo me podsjeti da mi onaj švabo što mi sakriva stvari po kući ne pomrsi konce!Noor wrote:Onda kad se vidimo..ne zaboravitre911 wrote:Ma to je vic za uživo i naravno sex je u pitanju pa baš ne bi to ovako pričaoNoor wrote:Uh..to ne bih podnijela..nikakotre911 wrote:
Ne smijem, malčice je brezobrazan
Guest- Guest
Naravno,arogantna budala misli da je prisvojio cijelu RH..
Guest- Guest
Ja jesam pošten ali neću srati po nekome ko to nije zaslužio. Ako mi ne vjeruješ pitaj nor jesmo li zajedno opleli po vladi kada su napravili gluposti sa klincima sa downovim sindromom na primjer( poslje se uspostavilo da je to opačićkino maslo ali to ne amnestira ove koji su takav idiotski zakon počeli provoditi) ) ili zbog onoga u hitnoj itd.bogomdani wrote:Tre..nemas pojma... ..da si posten,gnjojao bi po SVIM politicarima,jerbo SVI na ovaj ili onaj nacih kradu narod i unistavaju drzavu..no,dobro,postenje na balkanu je mrtvo slovo..
Guest- Guest
Ma samo reci ruke u zraku i vic i ja ću se sjetitiNoor wrote:Jos da znam na sto mislis...al, ok...podsjetit cu te..hahatre911 wrote:Samo me podsjeti da mi onaj švabo što mi sakriva stvari po kući ne pomrsi konce!Noor wrote:Onda kad se vidimo..ne zaboravitre911 wrote:Ma to je vic za uživo i naravno sex je u pitanju pa baš ne bi to ovako pričaoNoor wrote:
Uh..to ne bih podnijela..nikako
Guest- Guest
E vak.,..nes mi nije doista jasno..ali doista..u pocetku su svi na vlasti bili oni koji su kao trebali..i sve odonda kretje po zlu..u cemu je caka? NEMA JEBENOG POLITICARA koji je doista radio u interesu RH...kako je to moguce..?tre911 wrote:Ja jesam pošten ali neću srati po nekome ko to nije zaslužio. Ako mi ne vjeruješ pitaj nor jesmo li zajedno opleli po vladi kada su napravili gluposti sa klincima sa downovim sindromom na primjer( poslje se uspostavilo da je to opačićkino maslo ali to ne amnestira ove koji su takav idiotski zakon počeli provoditi) ) ili zbog onoga u hitnoj itd.bogomdani wrote:Tre..nemas pojma... ..da si posten,gnjojao bi po SVIM politicarima,jerbo SVI na ovaj ili onaj nacih kradu narod i unistavaju drzavu..no,dobro,postenje na balkanu je mrtvo slovo..
Guest- Guest
I jope......govno što jače stišćeš,jače smrdi.....tako i ovi fašisti i lizoljubi....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ima. što je hase ili panenić recimo loše napravio i da nije u interesu RH?bogomdani wrote:E vak.,..nes mi nije doista jasno..ali doista..u pocetku su svi na vlasti bili oni koji su kao trebali..i sve odonda kretje po zlu..u cemu je caka? NEMA JEBENOG POLITICARA koji je doista radio u interesu RH...kako je to moguce..?tre911 wrote:Ja jesam pošten ali neću srati po nekome ko to nije zaslužio. Ako mi ne vjeruješ pitaj nor jesmo li zajedno opleli po vladi kada su napravili gluposti sa klincima sa downovim sindromom na primjer( poslje se uspostavilo da je to opačićkino maslo ali to ne amnestira ove koji su takav idiotski zakon počeli provoditi) ) ili zbog onoga u hitnoj itd.bogomdani wrote:Tre..nemas pojma... ..da si posten,gnjojao bi po SVIM politicarima,jerbo SVI na ovaj ili onaj nacih kradu narod i unistavaju drzavu..no,dobro,postenje na balkanu je mrtvo slovo..
Guest- Guest
spomenute ne poznajem..frishki su...govorim o zadnjih 20tak godina,bez ove zadnje godine..ne ebu me pojedinacno politicari,ne vjerujem im,rade kozmeticke promjene,nis korisno.l.rado ih nagomilam i prelijem rijetkom stolicom..tre911 wrote:Ima. što je hase ili panenić recimo loše napravio i da nije u interesu RH?bogomdani wrote:E vak.,..nes mi nije doista jasno..ali doista..u pocetku su svi na vlasti bili oni koji su kao trebali..i sve odonda kretje po zlu..u cemu je caka? NEMA JEBENOG POLITICARA koji je doista radio u interesu RH...kako je to moguce..?tre911 wrote:Ja jesam pošten ali neću srati po nekome ko to nije zaslužio. Ako mi ne vjeruješ pitaj nor jesmo li zajedno opleli po vladi kada su napravili gluposti sa klincima sa downovim sindromom na primjer( poslje se uspostavilo da je to opačićkino maslo ali to ne amnestira ove koji su takav idiotski zakon počeli provoditi) ) ili zbog onoga u hitnoj itd.bogomdani wrote:Tre..nemas pojma... ..da si posten,gnjojao bi po SVIM politicarima,jerbo SVI na ovaj ili onaj nacih kradu narod i unistavaju drzavu..no,dobro,postenje na balkanu je mrtvo slovo..
Guest- Guest
Dogovoreno......tre911 wrote:Ma samo reci ruke u zraku i vic i ja ću se sjetitiNoor wrote:Jos da znam na sto mislis...al, ok...podsjetit cu te..hahatre911 wrote:Samo me podsjeti da mi onaj švabo što mi sakriva stvari po kući ne pomrsi konce!Noor wrote:Onda kad se vidimo..ne zaboravitre911 wrote:
Ma to je vic za uživo i naravno sex je u pitanju pa baš ne bi to ovako pričao
Ako vic prije ne izguglam
Guest- Guest
noorka je vrlo guzata,zato se tre zaljubio..
Guest- Guest
Nećeš, vic se priča i rukamaNoor wrote:Dogovoreno......tre911 wrote:Ma samo reci ruke u zraku i vic i ja ću se sjetitiNoor wrote:Jos da znam na sto mislis...al, ok...podsjetit cu te..hahatre911 wrote:Samo me podsjeti da mi onaj švabo što mi sakriva stvari po kući ne pomrsi konce!Noor wrote:
Onda kad se vidimo..ne zaboravi
Guest- Guest
Ja sam joj i pjesmu spjevao o tomebogomdani wrote:noorka je vrlo guzata,zato se tre zaljubio..
Guest- Guest
ja u glumice, manekenke, a i one u mene ,...kako se to zove,mislim eroticno ludilo:)IvyTeasdale wrote:barem ima dobar ukus..ti se izjasni u koga si ti,da i tebe procijenimo ;Pdijagram wrote:da, al on je zaljubljen u tebe i marcela, a ja nisam:)IvyTeasdale wrote:a,sto mi preostaje..vi ste mi ogledni primjerci za usporedbu ;Ddijagram wrote:ne sudi po crvenku, meni i slicnima :)IvyTeasdale wrote:sto se tice idiota,zaista je tesko doseci razinu kriterija nametnutih prijasnjom vladom ;D
dijagram-
2015-08-09
Nekako drugacije zracis,kao i Fuk,kad se bavis zenama,ne prljavom politikom..tre911 wrote:Ja sam joj i pjesmu spjevao o tomebogomdani wrote:noorka je vrlo guzata,zato se tre zaljubio..
Guest- Guest
nisam....najtaman jebogomdani wrote:noorka je vrlo guzata,zato se tre zaljubio..
Guest- Guest
Nemoj tako, i crvenkastog žene vole samo što njega tako i zovudijagram wrote:ja u glumice, manekenke, a i one u mene ,...kako se to zove,mislim eroticno ludilo:)IvyTeasdale wrote:barem ima dobar ukus..ti se izjasni u koga si ti,da i tebe procijenimo ;Pdijagram wrote:da, al on je zaljubljen u tebe i marcela, a ja nisam:)IvyTeasdale wrote:a,sto mi preostaje..vi ste mi ogledni primjerci za usporedbu ;Ddijagram wrote:
ne sudi po crvenku, meni i slicnima :)
Guest- Guest
Onda se ipak moram strpititre911 wrote:Nećeš, vic se priča i rukamaNoor wrote:Dogovoreno......tre911 wrote:Ma samo reci ruke u zraku i vic i ja ću se sjetitiNoor wrote:Jos da znam na sto mislis...al, ok...podsjetit cu te..hahatre911 wrote:
Samo me podsjeti da mi onaj švabo što mi sakriva stvari po kući ne pomrsi konce!
Guest- Guest
Jel??..hmmm..ebi ga..daleko sam..pa nema smisla..Noor wrote:nisam....najtaman jebogomdani wrote:noorka je vrlo guzata,zato se tre zaljubio..
Guest- Guest
Page 15 of 49 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 15 of 49