Moj Bog je i tvoj Bog!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Moj Bog je i tvoj Bog!
aben wrote:pa, zapravo ide, al ne mogu pisati u odnosu na neizrečeno. iman mišljenje, al si ga ne dopuštan inkorporirati u zaključke.
I to je očito, al 'pobjegne ti koji put...
No, ovo je religija, ne matematika, ne svađamo se oko toga jesu li dva i dva četiri...
alibi od čega :) pa ti mutiš vodu, ne ja.
al, ipak je nejasno kako bi me to zaštitilo od ičega. jedno raditi a drugo govoriti je po meni prirodno stanje svakog čovika, ajd, bar dobrog diela ljudi (od koih se onda opet dobar dio srame jer osjećaju teret licemjerstva:), zbog čitavog niza razloga koi se mogu svesti na odnos razlika između teorija i prakse.
Na forumu ? Ni od čega.
Ali zašto onda ovako dugačko obrazloženje?
Ovu smo temu dosta zamutili, idemo dalje...
Last edited by Trinity on 3/12/2014, 13:12; edited 1 time in total
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
aben wrote:a znan, aga je potira šekspira, ja duendea,
A tko je potjerao Michaela (bit će to vaš aga )?
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:aben wrote:pa, zapravo ide, al ne mogu pisati u odnosu na neizrečeno. iman mišljenje, al si ga ne dopuštan inkorporirati u zaključke.
I to je očito, al 'pobjegne ti koji put...
No, ovo je religija, ne matematika, ne svađamo se oko toga jesu li dva i dva četiri...alibi od čega :) pa ti mutiš vodu, ne ja.
al, ipak je nejasno kako bi me to zaštitilo od ičega. jedno raditi a drugo govoriti je po meni prirodno stanje svakog čovika, ajd, bar dobrog diela ljudi (od koih se onda opet dobar dio srame jer osjećaju teret licemjerstva:), zbog čitavog niza razloga koi se mogu svesti na odnos razlika između teorija i prakse.
Na forumu ? Ni od čega.
Ali zašto onda ovako dugačko obrazloženje?
Ovu smo temu dosta zamutili, idemo dalje...
Pa nikad mi nje pobiglo u životu, a kamoli na forumu. To nije stvar volje nego unutarnjeg uređenja. Da, al religia je matematika jer je sve matematika
Samo najbilji umovi mogu komplicirane teze objasniti s nalo riječi. Ja ne mogu:)
2014-04-16
Aga ja žrtva progona od administracie, šta ne?
2014-04-16
Kako ne, dopuštali su mu i previše...
Daj editiraj onaj post gore, vidi koliki je font
Daj editiraj onaj post gore, vidi koliki je font
Trinity-
2014-04-17
al san ja to napravia??
pas me jeba ako znan kako.
a šta su mu dopuštali? rieči.
ja se vodin sefirotovon maksimom- čovik ima pravo misliti, pisati i govoriti šta oće.
a šta su mu dopuštali? rieči.
ja se vodin sefirotovon maksimom- čovik ima pravo misliti, pisati i govoriti šta oće.
2014-04-16
aben wrote:al san ja to napravia??
Nisi, ali možeš ispraviti, samo edit , označiš i smanjiš font.
Daj, ne budi lijen.
Ovo nije za gledati.
Šta na forumu može drugo?a šta su mu dopuštali? rieči.
Jel' to isto kao i ono Patriotovo, misli šta misli, piše šta piše... al' ne čita što piše...?
Trinity-
2014-04-17
Cje, al još san na poslu, neman komp nego mob:(
Lo biiti kažnjivo. Zapravo, prije bi se mene tribalo bairati nego agu jer ja ne otvaran teme, vatan administraciu u kontradikciama a istaknute i provjerene forumaže osvjedožene u borbi za pedere, srbe, ateiste i žene provociran graničnin slučajevima. Al ne pisen ruzne riči pa je to ok.
pa nerazumjevanje ne bi triba
Lo biiti kažnjivo. Zapravo, prije bi se mene tribalo bairati nego agu jer ja ne otvaran teme, vatan administraciu u kontradikciama a istaknute i provjerene forumaže osvjedožene u borbi za pedere, srbe, ateiste i žene provociran graničnin slučajevima. Al ne pisen ruzne riči pa je to ok.
2014-04-16
Ne može ta da mene ne spomene,bar dnevno triput!Bolesno !To je bolje od nje radio jedino "iknar"!aben wrote:Cje, al još san na poslu, neman komp nego mob:(
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Pa u tome i jest kvaka da se provociramo, a ne pišemo "ružne riči"...aben wrote:Cje, al još san na poslu, neman komp nego mob:(
Trinity-
2014-04-17
pa to je smišno. jedino djelotvorno sredstvo protiv slobode pisanja u koje čvrsto vjerujemo sef i ja, s tim da on malo manje od mene jer je denuncijant, je bojkot. banovi najviše bole same zagovornike, pogle kako se mrcvari tema stara pet godina koju je otvorila mortal džoint a jer je ananor baniran pa više nema kreacionista kojima bi se strzan smija. kad je pat bia baniran pet dana ti i sefi ste jedva dočekali kraj bana, bilo dosadno u pičku materinu :)
2014-04-16
aben wrote:pa to je smišno. jedino djelotvorno sredstvo protiv slobode pisanja u koje čvrsto vjerujemo sef i ja, s tim da on malo manje od mene jer je denuncijant, je bojkot. banovi najviše bole same zagovornike, pogle kako se mrcvari tema stara pet godina koju je otvorila mortal džoint a jer je ananor baniran pa više nema kreacionista kojima bi se strzan smija. kad je pat bia baniran pet dana ti i sefi ste jedva dočekali kraj bana, bilo dosadno u pičku materinu :)
Biti čovjek!Kako to gordo zvuči!Biti čovjek to ti ga znači ne provocirati i zajebavati nekog jer se samim time stavljaš u poziciju nekog tko je "numero uno",a taj drugi,jado!
Po meni je jado svatko tko se precjenjuje,tko drugog omalovažava,podbada,provocira!Ostaje pitanje..koliko je taj čovjek kršćanin?Jer to nisu naše vrednosti!Aga nije bio glup ali je bija isključiv i bezobrazan!Sićaš se onog lika kojeg smo zvali"Ludi Slovenac"?bezobraznijeg i vulgarnijeg forumaša nije bilo!A "agnanor" ga je gotivio!Na forumu religija,ja osobno a i većina ostalih očekujemo ozbiljne sugovornike!Ti to nisi!Ti si tipičan primjer kršćana na papiru koji nema pojma što je Isus činio i učio!Kao i tvoja frendica,,trinity!Vama je to što je Krist činio i učio ,zadnja rupa na svirali!S takvima mi se neda povedati!Pravi ljudi i pravi forumaši su genitalni herpes,mortal joint,bran do i slični!Vi ste "boranija"!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
vidis, biti covik meni zvuci bas kul.
i zajebavati se smatran temeljnin ludskin pravon. bogati, kad je pobacaj temeljno ljudsko pravo, onda je i zajebancia.
religia je kul jer ljudi drze do svoih uvjerenja i kad ih cinjenice bodu piruinon u oko:
ti- krscanin je i onaj koi ne zivi kako bi krscani trebali
sefi- misionarenje je obican poziv drugima
strzan-nije zdravo da nesto nastane iz nicega prirodno
triniti- zene nisu univerzalne zrtve
vlado- po vecini ljudskih shvacanja, umoritelji nevinih su amoralni
brando-sekularizam u demokraciji ne postoi
...
kad vec govorin o vasin uvjerenjima, red bi bia da stavin i jedno moje koje je diskutabilno,mislin da i najludje uvjerenje more biti od koristi, i zato mi je i janez od kriza aka kontigencia bia prva liga:)
a ja ti ne cu predugo dosadjivati, planiran neki sveti krizarski rat protiv administracie, a znamo kako ce to zavrsiti :))
i zajebavati se smatran temeljnin ludskin pravon. bogati, kad je pobacaj temeljno ljudsko pravo, onda je i zajebancia.
religia je kul jer ljudi drze do svoih uvjerenja i kad ih cinjenice bodu piruinon u oko:
ti- krscanin je i onaj koi ne zivi kako bi krscani trebali
sefi- misionarenje je obican poziv drugima
strzan-nije zdravo da nesto nastane iz nicega prirodno
triniti- zene nisu univerzalne zrtve
vlado- po vecini ljudskih shvacanja, umoritelji nevinih su amoralni
brando-sekularizam u demokraciji ne postoi
...
kad vec govorin o vasin uvjerenjima, red bi bia da stavin i jedno moje koje je diskutabilno,mislin da i najludje uvjerenje more biti od koristi, i zato mi je i janez od kriza aka kontigencia bia prva liga:)
a ja ti ne cu predugo dosadjivati, planiran neki sveti krizarski rat protiv administracie, a znamo kako ce to zavrsiti :))
2014-04-16
Aganor se samobanirao, nije baniran...aben wrote:pa to je smišno. jedino djelotvorno sredstvo protiv slobode pisanja u koje čvrsto vjerujemo sef i ja, s tim da on malo manje od mene jer je denuncijant, je bojkot. banovi najviše bole same zagovornike, pogle kako se mrcvari tema stara pet godina koju je otvorila mortal džoint a jer je ananor baniran pa više nema kreacionista kojima bi se strzan smija. kad je pat bia baniran pet dana ti i sefi ste jedva dočekali kraj bana, bilo dosadno u pičku materinu :)
Pa u stvari imaš pravo, predugi ban je kontraproduktivan, meni je stvarno dosadno upm kad nema Patriota, zato predlažem administraciji personalizirane kazne, recimo Patriotu onemogućiti prikazivanje uskličnika (to se može ) u postovima, riječ sotona u njegovim postovima zamijeniti nekom drugom ili smajlićem srčekom (i to se može)...i tako...našlo bi se još...
Trinity-
2014-04-17
Šta je, šta cmizdriš ? Ne sviđaju ti se forumaši i kako se ophode s tobom ? Pa odeš na drugi forum gdje te trajno baniraju u roku par dana ? Tko je ovdje i zašto dobio najviše banova ? Bit će zbog uzornog kršćanskog ponašanja ?Patriot_1 wrote:aben wrote:pa to je smišno. jedino djelotvorno sredstvo protiv slobode pisanja u koje čvrsto vjerujemo sef i ja, s tim da on malo manje od mene jer je denuncijant, je bojkot. banovi najviše bole same zagovornike, pogle kako se mrcvari tema stara pet godina koju je otvorila mortal džoint a jer je ananor baniran pa više nema kreacionista kojima bi se strzan smija. kad je pat bia baniran pet dana ti i sefi ste jedva dočekali kraj bana, bilo dosadno u pičku materinu :)
Biti čovjek!Kako to gordo zvuči!Biti čovjek to ti ga znači ne provocirati i zajebavati nekog jer se samim time stavljaš u poziciju nekog tko je "numero uno",a taj drugi,jado!
Po meni je jado svatko tko se precjenjuje,tko drugog omalovažava,podbada,provocira!Ostaje pitanje..koliko je taj čovjek kršćanin?Jer to nisu naše vrednosti!Aga nije bio glup ali je bija isključiv i bezobrazan!Sićaš se onog lika kojeg smo zvali"Ludi Slovenac"?bezobraznijeg i vulgarnijeg forumaša nije bilo!A "agnanor" ga je gotivio!Na forumu religija,ja osobno a i većina ostalih očekujemo ozbiljne sugovornike!Ti to nisi!Ti si tipičan primjer kršćana na papiru koji nema pojma što je Isus činio i učio!Kao i tvoja frendica,,trinity!Vama je to što je Krist činio i učio ,zadnja rupa na svirali!S takvima mi se neda povedati!Pravi ljudi i pravi forumaši su genitalni herpes,mortal joint,bran do i slični!Vi ste "boranija"!
Last edited by Trinity on 4/12/2014, 17:47; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Zasto čovjeka zavaravati ?Trinity wrote:Kad si legenda !
Ne koristi mu, bolje je da zna koje su mu granice
I gdje mu je mjesto
U rupi ....
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
a eli?Trinity wrote:Aganor se samobanirao, nije baniran...aben wrote:pa to je smišno. jedino djelotvorno sredstvo protiv slobode pisanja u koje čvrsto vjerujemo sef i ja, s tim da on malo manje od mene jer je denuncijant, je bojkot. banovi najviše bole same zagovornike, pogle kako se mrcvari tema stara pet godina koju je otvorila mortal džoint a jer je ananor baniran pa više nema kreacionista kojima bi se strzan smija. kad je pat bia baniran pet dana ti i sefi ste jedva dočekali kraj bana, bilo dosadno u pičku materinu :)
Pa u stvari imaš pravo, predugi ban je kontraproduktivan, meni je stvarno dosadno upm kad nema Patriota, zato predlažem administraciji personalizirane kazne, recimo Patriotu onemogućiti prikazivanje uskličnika (to se može ) u postovima, riječ sotona u njegovim postovima zamijeniti nekom drugom ili smajlićem srčekom (i to se može)...i tako...našlo bi se još...
ma, odbian virovat da je odusta. vjerojatnie je da je ode publika za njegov kalibar pre malobrojna.
pa to je odlična kazna, administracia se s tin nikad ne će složiti!
2014-04-16
Sora wrote:Zasto čovjeka zavaravati ?
Ne koristi mu, bolje je da zna koje su mu granice
I gdje mu je mjesto
Moram mu nekada dići i perje...
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:a eli?
ma, odbian virovat da je odusta. vjerojatnie je da je ode publika za njegov kalibar pre malobrojna.
pa to je odlična kazna, administracia se s tin nikad ne će složiti!
A e...velike je ambicije pokazivao...
Ne bih se kladila...
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:
Kako će to završiti?
Guest- Guest
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Moj Bog je i tvoj Bog! Abrasax
» bracala jel tvoj?
» Nagradna igra: Pronađi barem jednu razliku i milijun je tvoj
» drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic
» Juričan:Kome ti lažeš Bero?Tvoj dobar prijtelj je imao kućicu na adventu
» bracala jel tvoj?
» Nagradna igra: Pronađi barem jednu razliku i milijun je tvoj
» drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic