ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Sirija - Page 48 Empty Re: Sirija

Post by Guest 14/8/2016, 23:44

michaellcmacha wrote:daj link da to malo pregledamo....inače danas sam  malo pogledao neke klipove i nemalo sam iznenađen koliko su taktike urbaog ratovanja SAA i prijatelja loše.... to što oni rade je ktstrf.... eno gore klip od pol sata gdje se vidi cijeli provoz oklopa u jednoj urbanoj borbenoj akciji... od uvođenja u borbu, provoza do zadane krajnje točke i potom izvlačenje s trase .... u osnovi nejasno mi je kako im rusi ne sugeriraju i signiraju gdje i kako griješe....

evo ja ti pratim ovaj forum, mislim da je ovo najpopularniji ali i naj točniji izvor informacija na internetu

https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/

i ovu mapu. i ovdje su isto informacije, i ovdje se mapa miče u realnom vremenu, iako ovdje ima često i grešaka.. ali poprave ih.. ako se poklopi informacija sa reddita, i sa ovoga drugog izvora onda je vijest 100% točna

http://syria.liveuamap.com/

tako da ja samo objektivno prenosim rat u siriji, ovdje ekipa stavlja linkove tipa rusi uništili bazu, stotine vojnika u jednom danu, 50 tenkova i vozila, onda  ja iden sve provjeriti, unatoč tim ruskim udarima, kanibali osvajaju .. tko je ovdje lud

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 00:14

https://www.youtube.com/watch?v=r2fjVkT3vMM

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 00:25

darya

https://www.youtube.com/watch?v=dmixqc5Choo

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 15/8/2016, 00:35

Mediji prenose da je u Alepu u okruženju i skupina američkih i nato savjetnika i instruktora zajedno s kanibalima koje su obučavali. taracaj putko :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 03:07

ako ih ne dokusure tupoljevi pojesce ih kanibali kad ogladne

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2016, 05:20

opet kurir info, poskok.com i islambosna.ba
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2016, 06:29

pa se ti asu bori protiv ovoga

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2016, 06:31

https://www.youtube.com/watch?v=7rPHMUvS8vg
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/8/2016, 07:09

dva brata wrote:pala cementara

Opet laž bez linka !

-------------------------------------------------------

Rebels apologizes for its fake report of capturing Cement Factory #Aleppo #Syr

https://twitter.com/MikhailTolstyk/s...56933367271424
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/8/2016, 07:27

1070 - Alepo

https://www.youtube.com/watch?v=46dQG3fXXVw
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by epikur37 15/8/2016, 08:29

Yehudi wrote:
dva brata wrote:pala cementara

Opet laž bez linka !

-------------------------------------------------------

Rebels apologizes for its fake report of capturing Cement Factory #Aleppo #Syr

https://twitter.com/MikhailTolstyk/s...56933367271424

Ma pusti, samo traži neku vijest iz bilo kojeg izvora koja govori o napretku amerovehabija. Čim nađe da su išta napravili odmah gura i pokušava im dati krila :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 10:08

znaci distrikt 1070 se polako vraca,u medjuvremenu Kurdi uzeli Manbij a Huti u Jemenu mlate Saudijce ko zecheve,stvarno su glupi ko kurac

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 10:27

https://www.youtube.com/watch?v=-2gmxfAG3fE

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 15/8/2016, 13:31

Jbt. suniti raspolažu svim i svačim američkim, još su i brojniji i sve, Šiiti ih jebu na svakom frontu gdi stignu, od Jemena, prek Iraka, pa sve do Sirije.  :D

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 13:34

neki ugledni kozojeb sunit tvrdi kako je zemlja ravna ploca a ne nekakva kugla koje se vrti oko sunca

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 15/8/2016, 13:34

dva brata wrote:
epikur37 wrote:Ajme yodini nadiru sa svih strana, assadu su dani odbrojani, amerika opet pobjedjuje :D
ja navijam za assada, ali ja jedini prenosim točne vijesti, ne znam zašto zbog toga svi misle da sam za umjerene kanibale ;(
Ja nezz da si ti ikad prenio i jednu točnu vijest. Sječam se kad su Tigrovi tukli kanibale na Mallah farmama, ti si govorio kak su ofenzive SAA prdnule u ćabar, a ljudi sve potamanili i opkolili Aleppo sa sjevera, sad evo spominješ da je cementara pala, što je notorna neistina, itd... 
I onda kad kažeš da ne navijaš za kanibale (a lažeš u njihovu korist), očekuješ da ti neko povjeruje? :PP

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/8/2016, 14:13

jebes budalu,valjda je sam sebi zabavan

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2016, 15:09

AlfaOmega wrote:
dva brata wrote:
epikur37 wrote:Ajme yodini nadiru sa svih strana, assadu su dani odbrojani, amerika opet pobjedjuje :D
ja navijam za assada, ali ja jedini prenosim točne vijesti, ne znam zašto zbog toga svi misle da sam za umjerene kanibale ;(
Ja nezz da si ti ikad prenio i jednu točnu vijest. Sječam se kad su Tigrovi tukli kanibale na Mallah farmama, ti si govorio kak su ofenzive SAA prdnule u ćabar, a ljudi sve potamanili i opkolili Aleppo sa sjevera, sad evo spominješ da je cementara pala, što je notorna neistina, itd... 
I onda kad kažeš da ne navijaš za kanibale (a lažeš u njihovu korist), očekuješ da ti neko povjeruje? :PP

nađi mi moje postove,

što se tiče cementare, bio je kontra napad,  evo čitam na reddit forumu, ne znam čemu isčuđavanje, radi se od 200 metara širine području, ubaciš pojačane od 100 ljudi i osvojiš nazad.. popodne je cementara u rukama kanibala, odeš leć, dok dođu informacije, dolazi pojačanje, i protjera kanibale iz cementare.. 30mrtvih kanibala kaže sirijski centar za ljudska prava

tako se bore non stop za onaj kvart 1070
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2016, 15:20

To što vi radite, tipa ovi probiju koridor(ne , nije probijen, ne ništa se nije dogodilo, onda kada kurir.rs objavi da je ipak probijen, evo to je navlakuša to su ih namjerno pustili itd, poginulo ih 3000 - hahaha)

ja sam samo prenio informacije sa reddita, i onoga drugog izvora, danas govore da su se povukli iz cementare, dakle ništa netočno, bili povukli se, za 2 dana napadaju opet
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 15/8/2016, 15:39

To tvoje prenošenje vijesti sa reddita samo pokazuje sa kojom euforijom pratiš twittove kanibala, i požuriš ih prenijeti ovdi nadajući se da ćeš nekoga iznervirati, a na kraju ispadneš "self owned". I ti i kanibali.
Zato je bolje da prvo odeš leći, pa vidiš kakva će situacija sutra biti. :P

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2016, 15:46

AlfaOmega wrote:To tvoje prenošenje vijesti sa reddita samo pokazuje sa kojom euforijom pratiš twittove kanibala, i požuriš ih prenijeti ovdi nadajući se da ćeš nekoga iznervirati, a na kraju ispadneš "self owned". I ti i kanibali.
Zato je bolje da prvo odeš leći, pa vidiš kakva će situacija sutra biti. :P

reddit je pro-assadovski (kao i ja) nastrojen forum, danas ekipa cila sretna što su protjerali kanibale iz cementare, i ja sam sretan , ne znam zašto mi kvarite sreću

ali ako citiram kao vi kurir.rs, blitz.rs i islambosna.ba , pa ne želim se trovati, bez obzira koliko bih to želio da se dogodilo.. jer isus kaže - istina će vas osloboditi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija