Sirija
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Sirija
https://www.youtube.com/watch?v=4UYXBvVaAlU
2014-04-14
https://www.youtube.com/watch?v=xo47qDAlYvA
2015-08-08
sta ces,desava se,ukratko Rusi Tupoljevima tuku po al-usri,taj neki fiktivni koridor iz Alepa je neprohodan,kurdi napreduju iz drugih pravaca. Pristizu pojacanja SAA,tako da se vrlo brzo moze ocekivati kontra napad.U Gradu je nekih 300 000 civila zbog kojih se akcija oslobadjanja odgadja i otezana je,teroristi ih drze kao taoca i ne dozvoljavaju njihovu evakuaciju,a za peretpostaviti je da ima i njihovih simpatizera koji ce se sigurno predomisliti kad dodje stani pani
Winter is coming-
2014-04-14
BOMBARDERI ruskog zračnog zrakoplovstva u Siriji su uništili šest velikih skladišta Islamske države, dva tenka, četiri oklopna vozila i ubili veliki broj terorista u Siriji, priopćilo je Ministarstvo obrane.
"Šest bombardera Tu-22M3, koji su poletjeli 14. kolovoza 2016. s aerodroma u Rusiji, nanijeli su koncentrirane udare visokoeksplozivnom municijom po objektima terorističke organizacije ISIL u oblastima na jugozapadu, istoku i sjeveroistoku grada Deir Zor", stoji u priopćenju.
U priopćenju se dodaje da su podrška bombarderima bili avioni Su-30SM i Su-35S, koji su bazirani na aerodromu Hmejmim u Siriji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ruski-bombarderi-unistili-sest-velikih-skladista-isisa-ubili-smo-velik-broj-terorista/912816.aspx
Ovo su ih poteracali oko Deir Zora
"Šest bombardera Tu-22M3, koji su poletjeli 14. kolovoza 2016. s aerodroma u Rusiji, nanijeli su koncentrirane udare visokoeksplozivnom municijom po objektima terorističke organizacije ISIL u oblastima na jugozapadu, istoku i sjeveroistoku grada Deir Zor", stoji u priopćenju.
U priopćenju se dodaje da su podrška bombarderima bili avioni Su-30SM i Su-35S, koji su bazirani na aerodromu Hmejmim u Siriji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ruski-bombarderi-unistili-sest-velikih-skladista-isisa-ubili-smo-velik-broj-terorista/912816.aspx
Ovo su ih poteracali oko Deir Zora
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
da,rokanje do panja,ovi su se dosta ispucali u onoj njihovoj ofanzivi,nego jesi li pratio sta se desava na granici Krima i Ukrajine?
Winter is coming-
2014-04-14
samo da ne padne pivara
2014-04-14
nije mi jasno, prenosite informacije kako ruski bombaarderi razvaljuju, kako krstareće rakete paadaju na koridor.. kako je poginulo 3000 islamista i 10 000 ranjeno u 10 dana borbe oko koridora, kako dolazi pojačanje, kako će se svakog trena zatvoriti koridor, kako će rusi iz zraka istrebiti sve , kada sada gledam vijesti, ovi zauzeli tvornicu cementa, potaracali čak i hezbollahovce , ako su vijesti točne(vijesti koje sam ja stavljao uglavnom bi bile točne)
Guest- Guest
ne trebaju ga zatvarati ako je nefunkcionalan
2014-04-14
ma znam ali izgleda da ovi zauzimaju cementaru, zadnji strateški objek preko kojeg se još moglo pucati i nadzirati koridor.. padne li cementara, čitam komentare po redditu, pada cijeli dio južno od alepa u ruke kanibala,
Guest- Guest
ne brini ti nista,sve je pod kontrolom,umlaticemo ih kurcem po glavi ako treba
2014-04-14
još gore(nisam par dana pratio rat u siriji) izgleda da su kanibali počeli nadirati kroz sjeverno zapadni dio alepa, .. sada prodiru kroz taj dio i ulaz čak i dublje... kanibali su očito u nekoj žestoko ofanzivi oko alepa
Guest- Guest
daj link da to malo pregledamo....inače danas sam malo pogledao neke klipove i nemalo sam iznenađen koliko su taktike urbaog ratovanja SAA i prijatelja loše.... to što oni rade je ktstrf.... eno gore klip od pol sata gdje se vidi cijeli provoz oklopa u jednoj urbanoj borbenoj akciji... od uvođenja u borbu, provoza do zadane krajnje točke i potom izvlačenje s trase .... u osnovi nejasno mi je kako im rusi ne sugeriraju i signiraju gdje i kako griješe....
2015-08-08
an hour ago - 36°19′N 36°41′E
6 minutes ago
Comments
Opp sources: Suicide attack at Atmeh targeted Nour el-Deen al-Zinki militants -----
an hour ago
Comments
An explosion at Atmeh in northern Idlib countryside near the Turkish border. Reports of a suicide bombing attack targeting Nour el-Deen al-Zinki rebels. 15+ are reported dead.
5 minutes ago
Comments
30+ militants from 3 FSA groups and reportedly Faylaq al-Sham killed including several civilians at Atmeh bordercrossing
Veselo je doli
Eyewitnesses: Fierce gun fire reported after the massive explosion rocked Atme border crossing with Turkey. Causalities unknown yet
6 minutes ago
Comments
Opp sources: Suicide attack at Atmeh targeted Nour el-Deen al-Zinki militants -----
an hour ago
Comments
An explosion at Atmeh in northern Idlib countryside near the Turkish border. Reports of a suicide bombing attack targeting Nour el-Deen al-Zinki rebels. 15+ are reported dead.
5 minutes ago
Comments
30+ militants from 3 FSA groups and reportedly Faylaq al-Sham killed including several civilians at Atmeh bordercrossing
Veselo je doli
2014-04-20
Ajme yodini nadiru sa svih strana, assadu su dani odbrojani, amerika opet pobjedjuje :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Winter is coming wrote:da,rokanje do panja,ovi su se dosta ispucali u onoj njihovoj ofanzivi,nego jesi li pratio sta se desava na granici Krima i Ukrajine?
Jesam ali površno jer nemam vrimena baš.
2014-04-20
ja navijam za assada, ali ja jedini prenosim točne vijesti, ne znam zašto zbog toga svi misle da sam za umjerene kanibale ;(epikur37 wrote:Ajme yodini nadiru sa svih strana, assadu su dani odbrojani, amerika opet pobjedjuje :D
sada ako vas ovi zamaraju da rusi uništavaju tisuće ljudi u 3 dana, a onda dodje informacija da kanibali probijaju koridor , onda ja kao "Mrzim siriju, i rusiju" - nije istina samo prenosim vijesti, istinite. ... nisam ja kriv što ti i winter čitate kurir.rs i takve izvore
evo miha je primjetio kako se drljavo ratuju u urbanom terenu, šta je sada i miha na strani islamista što je kritizirao?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:daj link da to malo pregledamo....inače danas sam malo pogledao neke klipove i nemalo sam iznenađen koliko su taktike urbaog ratovanja SAA i prijatelja loše.... to što oni rade je ktstrf.... eno gore klip od pol sata gdje se vidi cijeli provoz oklopa u jednoj urbanoj borbenoj akciji... od uvođenja u borbu, provoza do zadane krajnje točke i potom izvlačenje s trase .... u osnovi nejasno mi je kako im rusi ne sugeriraju i signiraju gdje i kako griješe....
evo ja ti pratim ovaj forum, mislim da je ovo najpopularniji ali i naj točniji izvor informacija na internetu
https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/
i ovu mapu. i ovdje su isto informacije, i ovdje se mapa miče u realnom vremenu, iako ovdje ima često i grešaka.. ali poprave ih.. ako se poklopi informacija sa reddita, i sa ovoga drugog izvora onda je vijest 100% točna
http://syria.liveuamap.com/
tako da ja samo objektivno prenosim rat u siriji, ovdje ekipa stavlja linkove tipa rusi uništili bazu, stotine vojnika u jednom danu, 50 tenkova i vozila, onda ja iden sve provjeriti, unatoč tim ruskim udarima, kanibali osvajaju .. tko je ovdje lud
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50