Sirija
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Sirija
a ne znam, gledao sam neke snimke, i videa, nakon što bi rusi prošli sa tim zapaljivim oružjem, vidim gori nekoliko baš zgrada.. eh sada možda su zgrade vojni objekti, ali sumnjam da su sve.. naravno nisam htio svaki kurac spamati ovdje, iskreno jebe se mene za te civilne žrtve, ja bih to rokao još žešće...
samo ovakva sranja , samo povećavaju broj regruta za nusru..
inače standardno je za bliski istok, ne razlikuje se ameri i rusi tu previše.. oni prvo pucaju pa onda postavljaju pitanja, puno više od zračnih udara pogine civila nego terorista, a to pospješuje radikalizaciju ..
samo ovakva sranja , samo povećavaju broj regruta za nusru..
inače standardno je za bliski istok, ne razlikuje se ameri i rusi tu previše.. oni prvo pucaju pa onda postavljaju pitanja, puno više od zračnih udara pogine civila nego terorista, a to pospješuje radikalizaciju ..
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:dva brata wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-se-nece-svidjeti-amerikancima-erdogan-ce-se-sutra-pomiriti-s-putinom/911423.aspx
Inače bitnije..
Na Advanceu imaš još jebeniji naslov :))
advance mi je u rangu jutarnjeg, niti to ne otvaran, ali iden sada, znatiželjan sam :D
Guest- Guest
http://www.advance.hr/vijesti/erdogan-pred-dolazak-u-moskvu-ovo-ce-biti-povijesni-posjet-ja-i-moj-prijatelj-vladimir-otvaramo-novu-stranicu/
ahhaha i gle slike
ahhaha i gle slike
Guest- Guest
2014-04-14
Russian bombers mop up terrorists in Syria
08.08.2016
08.08.2016
Six Tupolev Tu-22M3 long-range bombers, which have taken off from a base in North Ossetia, struck sites of the ISIS terrorists to the east and north-west of Palmyra with high-explosive projectiles.
As a result, command posts and a large field camp with terrorists were annihilated. Also an underground ammunition store, 3 infantry fighting vehicles, 12 off-road vehicles with heavy machine guns and a big quantity of adversary's manpower were destroyed.
According to data of the Russian Command, all the Russian aircraft returned to their home airfield after successful implementation of the combat task. The Russian military operation in Syria was started on 30 September 2015 at request of the Syrian president Bashar al-Assad.
In July 2016, the Russian Minister of Defence Sergey Shougu reported, that the Syrian troops liberated almost 600 cities under active support of the Russian aviation and artillery group. 356 more cities have joined the armistice in Syria.
- See more at: http://www.pravdareport.com/video/08-08-2016/135259-terrorists_syria-0/#sthash.FrKBUKJH.dpuf_________________
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
2014-04-14
u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija koji ratuju za SAA a na jug Alepa navodno stiglo sveukupno 6000,priprema se velika kontraofanziva,onaj uski koridor sto su teroristi probili je pod artiljerijskom vatrom i tu se kretati je kao igrati ruski rulet,dakle zrtvovano 2000 ljudi za kurac
2014-04-14
ajde šta lažeš Iran se ne mješa u globalne konflikte koje izaziva Amerika i zapadWinter is coming wrote:u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija
Iranci su tolerantni i gledaju svoja posla, žive svoj život
Guest- Guest
deda gulenist wrote:ajde šta lažeš Iran se ne mješa u globalne konflikte koje izaziva Amerika i zapadWinter is coming wrote:u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija
najjače mi je od svega, pokazuju slike na RT , tipa slike Alepa prije rata i slike Alepa posli rata..
i onda ispod salva komentara "prokleti zapad uništio grad"..
ja napišen, da zapadnjaci uopće nisu bombardirali Alepo, nego je grad najviše razrušila Ruska avijacija i Sirijska Artiljerija, onda salva mržnje po meni.. iako je istina..
Čak i razjebani Irak(ne treba zaboraviti da je Irak prije par destljeća napao nekoliko zemalja), čak i razjebani Irak šalje vojsku da sije smrt po Siriji, kamo li neće Iran, Rusija, Jordan, Turci, Arapi.. i zapad..(koji se foksuira na ISIL)
ali opet je za sve kriv zapad, nisam primjetio da Iranski marksisti kmeče da Iran treba primiti izbjeglice jer se mješa direktno u rat druge zemlje, ili da je Iran zaslužio terorističke napade
Guest- Guest
deda vrijeme je za cvike,napisao sam Iracana a ne iranacadeda gulenist wrote:ajde šta lažeš Iran se ne mješa u globalne konflikte koje izaziva Amerika i zapadWinter is coming wrote:u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija
Winter is coming-
2014-04-14
Znači dobrovoljce šite iz Afgana šalje AfganWinter is coming wrote:deda vrijeme je za cvike,napisao sam Iracana a ne iranacadeda gulenist wrote:ajde šta lažeš Iran se ne mješa u globalne konflikte koje izaziva Amerika i zapadWinter is coming wrote:u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
2014-04-14
Naravno da je kriv zapad. Oni su (zajedno sa Mossadom) izmislili te teroriste koji su se infiltrirali u gradove, a zbog čega je i došlo do rata.dva brata wrote:deda gulenist wrote:ajde šta lažeš Iran se ne mješa u globalne konflikte koje izaziva Amerika i zapadWinter is coming wrote:u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija
najjače mi je od svega, pokazuju slike na RT , tipa slike Alepa prije rata i slike Alepa posli rata..
ja napišen, da zapadnjaci uopće nisu bombardirali Alepo, nego je grad najviše razrušila Ruska avijacija i Sirijska Artiljerija, onda salva mržnje po meni.. iako je istina..
Čak i razjebani Irak(ne treba zaboraviti da je Irak prije par destljeća napao nekoliko zemalja), čak i razjebani Irak šalje vojsku da sije smrt po Siriji, kamo li neće Iran, Rusija, Jordan, Turci, Arapi.. i zapad..(koji se foksuira na ISIL)
ali opet je za sve kriv zapad, nisam primjetio da Iranski marksisti kmeče da Iran treba primiti izbjeglice jer se mješa direktno u rat druge zemlje, ili da je Iran zaslužio terorističke napade
A ti šiitski dobrovoljci su tu da pomognu sekularnog legitimnog predsjednika za čijeg mandata je Sirija bila stabilna, i gdi su Kršćani, Kurdi, Alawiti i Suniti živjeli normalno jedni uz druge. Tek sa dolaskom ovih derivata CIA-e i Mossada su i nastale pizdarije.
To ti vrlo dobro znaš, samo se praviš glup.
jebiga Mosad i Izrael je na strani Anglosaksonije i jebaca kamila,nazalost,nece ni to vjecno trajati
2014-04-14
E jedino što bi kanibale moglo spasiti od potpunog fijaska jest ako Srbi dođu da se bore protiv njih.
Rusi računaju na Kineze i Srbe oko Aleppa
Jerbo gdi god su Srbi došli da se bore, tu su uvijek pobjednici bivali oni drugi.
Jerbo gdi god su Srbi došli da se bore, tu su uvijek pobjednici bivali oni drugi.
AlfaOmega wrote:E jedino što bi kanibale moglo spasiti od potpunog fijaska jest ako Srbi dođu da se bore protiv njih.
Zašto zovu Srbe, zar ono nisu u NATO paktu?
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi su rusko oružije podmetnuto NATO-u kako bi se NATO raspao.
Irački ogranak Hezbollaha naoružan ruskim transporterima kreće u konačan obračun sa kanibalima kod Aleppa.
Srbi se još ne vide.
Pa dobro su ti rekli, ja bi samo rekao da si glup ko kurac na biciklu i da bi volio da ti sestru guze umjereni kanibalidva brata wrote:deda gulenist wrote:ajde šta lažeš Iran se ne mješa u globalne konflikte koje izaziva Amerika i zapadWinter is coming wrote:u Alepo danas stiglo 2000 Iracana pripadnika paravojnih formacija
Kermit-
2014-04-17
đoda, bez uvreda. Ovdje normalno diskutujemo.
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50