Sirija
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Sirija
ISIS suicide attacks kill 135 Kurdish fighters in 3 days
Nearly 135 militants from the Kurdish militia in northern Syria have been killed in a string of suicide attacks claimed by the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS) in the last 72 hours.
According to the terror group’s official social media account, Aamaq Agency, 5 suicide bombers blew up their explosive vests in different fronts to the east of Farouq Dam near Kobani (Ayn al-Arab), killing 75 Kurdish fighters.
In Kirdoshan and Hamdanat villages, two ISIS jihadists attacked the Kurdish units with two VBIEDs; followed by massive attack from the group. Nearly 50 militants were reported dead in the two villages.
In al-Rumaylah village, 10 Kurdish militiamen were killed in a swift offensive launched by ISIS jihadists.
As battles continue for the ISIS stronghold of Manbij in northeast of Aleppo, 7 fighters from the predominantly-Kurdish Syrian Democratic Forces (SDF) were killed by snipers inside the contested city.
Photos of he two ISIS suicide bombers who blew up their VBIEDs in Kirdoshan and Hamdanat
Dva sritna debila samoubojice
Nearly 135 militants from the Kurdish militia in northern Syria have been killed in a string of suicide attacks claimed by the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS) in the last 72 hours.
According to the terror group’s official social media account, Aamaq Agency, 5 suicide bombers blew up their explosive vests in different fronts to the east of Farouq Dam near Kobani (Ayn al-Arab), killing 75 Kurdish fighters.
In Kirdoshan and Hamdanat villages, two ISIS jihadists attacked the Kurdish units with two VBIEDs; followed by massive attack from the group. Nearly 50 militants were reported dead in the two villages.
In al-Rumaylah village, 10 Kurdish militiamen were killed in a swift offensive launched by ISIS jihadists.
As battles continue for the ISIS stronghold of Manbij in northeast of Aleppo, 7 fighters from the predominantly-Kurdish Syrian Democratic Forces (SDF) were killed by snipers inside the contested city.
Photos of he two ISIS suicide bombers who blew up their VBIEDs in Kirdoshan and Hamdanat
Dva sritna debila samoubojice
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jebalo nanu kad pogledas/...sta su Turci? vrlo malo je to originalnih Turaka-Otomana,tu je vise od pola evropljana koji su islamizirani,poznato je da su turci ljudima otimali djecu i odvodili ih u Tursku te ih obucavali kao profesionalne ratnike koji su se vracali da ubiju svoje roditelje i sunarodnike a i po facama se moze raspoznati poturceni juzni slaveni rusi i drugi narodi
2014-04-14
Danas - Army ambush destroys jihadi vehicle in eastern Hama
u istočnoj Hami, vojska iz zasjede uništila kamion terorista i zaplijenila streljivo
2014-04-20
demokrate na aparatima
2014-04-14
Winter is coming wrote:jebalo nanu kad pogledas/...sta su Turci? vrlo malo je to originalnih Turaka-Otomana,tu je vise od pola evropljana koji su islamizirani,poznato je da su turci ljudima otimali djecu i odvodili ih u Tursku te ih obucavali kao profesionalne ratnike koji su se vracali da ubiju svoje roditelje i sunarodnike a i po facama se moze raspoznati poturceni juzni slaveni rusi i drugi narodi
Postoje i pjesme o tome ...majka sam ti jer prepoznah na obrazu mladež ... kaže jedna od njih,
kad je janičar došao klati pa naletio na svoju mater
Postoje podaci da je Bizant slao po 10 000 Slavena ( sa obiteljima ) sa Balkana a i Bugara itd, tamo na B Istok
kako bi formirali svojevrsnu -krajinu - ka muslimanskim hordama
Isto tako podaci govore na su masovno prelazili u muhamedance
A to je onda bilo tako da bi glavari tih grupa odlučili konvertirati a svi bi ostali morali poslušati
2014-04-20
pa da to se po facama moze vidjeti,slavensko porijeklo
2014-04-14
Izgleda da su Asadovi dečki opet dovukli artiljeriju na prvu crtu.
http://www.liveleak.com/view?i=1d7_1468777488
http://www.liveleak.com/view?i=1d7_1468777488
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne mogu ih oni uništiti koliko ih Rusi sirijskoj vojsci mogu dovući...
Pa da ali tko će pucati. Svaki put kad kanibali dignuo kakav komad artiljerije pobiju hrpu vojnika u eksploziji.AlfaOmega wrote:Ne mogu ih oni uništiti koliko ih Rusi sirijskoj vojsci mogu dovući...
Nije problem tehnika, problem je ljudstvo. Ovo je sad prešlo u rat iscprljivanja.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa pojačava se i ljudstvo. U NDF redovno stižu pojačanja iz Afganistana, Iraka, Irana, Libanona, itd... Kanibali ginu dvostruko brže, prije će oni presušiti.
ako se zatvori granica prema Turskoj kanibali nece imati odakle stizati,jedino iz iraka ali to je malo vjerovatno jerih tu guze iracani pa im se bas ne salju odatle pojacanja a prema jordanu je situacija drugacija
2014-04-14
Najveći je problem Turska. Ali sve su prilike da će se i to uskoro promijeniti. Erdogan će ga šuknuti Amerima zbog veleizdaje, a najbolji način će biti da udovolji Rusima koji insistiraju na zatvaranju granice za kanibale.
Yehudi wrote:Winter is coming wrote:jebalo nanu kad pogledas/...sta su Turci? vrlo malo je to originalnih Turaka-Otomana,tu je vise od pola evropljana koji su islamizirani,poznato je da su turci ljudima otimali djecu i odvodili ih u Tursku te ih obucavali kao profesionalne ratnike koji su se vracali da ubiju svoje roditelje i sunarodnike a i po facama se moze raspoznati poturceni juzni slaveni rusi i drugi narodi
Postoje i pjesme o tome ...majka sam ti jer prepoznah na obrazu mladež ... kaže jedna od njih,
Postoje podaci da je Bizant slao po 10 000 Slavena ( sa obiteljima ) sa Balkana a i Bugara itd, tamo na B Istok
A to je onda bilo tako da bi glavari tih grupa odlučili konvertirati a svi bi ostali morali poslušati
Pa Belgrad Ormani, najveći istanbulski park, ime je dobil po zarobljenim stanovnicima Beograda koje je Suljo doveo u roblje nakon osvajanja BG-a i tam naselil.
Guest- Guest
kako god bilo granica ce se zatvoriti milom ili silom,ionako vise nema sverca nafte,osim ako neko ne zeli riskirati da mu se na glavu strovali neka krmaca sa ruskog bombardera,kad zavrsi rat zemlja ce se morati obnoviti i tu ce biti posla za gradjevinske firme,one rusevine ce se morati rusiti i fakticki graditi nova naselja,tu bi se rusi mogli fino uvaliti i prigrabiti te poslove
2014-04-14
"The terrorists and their masters will be punished. Our operations in Syria needs not only to be continued, but it needs to be intensified, in a way to make sure that the criminals will realize that punishment is inevitable."
-V. Putin.
-V. Putin.
2014-04-14
Eva wrote:Yehudi wrote:Winter is coming wrote:jebalo nanu kad pogledas/...sta su Turci? vrlo malo je to originalnih Turaka-Otomana,tu je vise od pola evropljana koji su islamizirani,poznato je da su turci ljudima otimali djecu i odvodili ih u Tursku te ih obucavali kao profesionalne ratnike koji su se vracali da ubiju svoje roditelje i sunarodnike a i po facama se moze raspoznati poturceni juzni slaveni rusi i drugi narodi
Pa Belgrad Ormani, najveći istanbulski park, ime je dobil po zarobljenim stanovnicima Beograda koje je Suljo doveo u roblje nakon osvajanja BG-a i tam naselil.
Vidiš nisam zna za to. Bio sam tamo prije 3 god.( u Istanbulu i južnije u Ayvalik ( kod jednog frenda imenom Cetintas ))
ali nisam zna za to šta si rekla. No očito je tako, skužio sam da ih je masa jedna sa Balkana tamo.
Kupio baš neke nargile male i tako, nastavio put južnije
2014-04-20
Sinan Sakić.Yehudi wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Winter is coming wrote:
"The terrorists and their masters will be punished.
Our operations in Syria needs not only to be continued, but it needs to be intensified, in a way
to make sure that the criminals will realize that punishment is inevitable."
-V. Putin.
2014-04-20
jastreb wrote:Sinan Sakić.Yehudi wrote:
Ah jeli.
Daj link na youtube
Čuo sam da netko piva pa mi ostalo u memoriji
Mislio sam da je to neka stara narodna
2014-04-20
Yehudi wrote:jastreb wrote:Sinan Sakić.Yehudi wrote:
Ah jeli.
Daj link na youtube
Čuo sam da netko piva pa mi ostalo u memoriji
Mislio sam da je to neka stara narodna
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50