Sirija
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Sirija
ma ok bi bilo otkriti vecu koncentraciju kozojeba negdje u pocadini i onda ih roknut, medjutim na samoj liniji je to sranje, al imaju oko alepa dobar komad terena za napipat kozojebe i sprasit par manjih taktickih, koji bi lelek nastaoWinter is coming wrote:da,jebiga,moralo bi se krkati nesto u pozadini,npr roknuti je na Raku ili tako nesto
odma bi ovi is washingtona pokrenuli inicijativu za primirje i pregovore
2014-04-14
2014-04-14
Navodno(čekamo još potvrdu) su kanibali probili se do svojih u Alepu.. kako je to moguće.. ja sam ih prvi otpisa
Guest- Guest
mozda su probili neku podzemni tunel...i to je nesto
2014-04-14
Rusi i Sirijska artiljerija lupaju po bazi koju su izgubili jučer u nadi da će poklopiti što više kanibala, ne znam čiji je video
Guest- Guest
stara snimka, hezbolah ne sjecam se tocno gdje al ima oko godinu danaWinter is coming wrote:
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Leviathan2 wrote:stara snimka, hezbolah ne sjecam se tocno gdje al ima oko godinu danaWinter is coming wrote:
nema veze pusti ga neka analizira
Winter is coming-
2014-04-14
snimka od al nusre, , a poklapaju ih jebeno, no, bmk, odoh na glecer 2 tjedna, valjda ce se razrijesit bitka,dva brata wrote:
Rusi i Sirijska artiljerija lupaju po bazi koju su izgubili jučer u nadi da će poklopiti što više kanibala, ne znam čiji je video
pa ako su bili pametni trebali su povuć iz baze večinu vojnika, negine hrpa mrtvih tko je ostao..
no unatoč tim mrtvima, evo zadnja (nepotvrđena) vijest da su kanibali uspjeli doći do svojih u alepu.
čak i da se nije desilo, mislim da je pitanje sata kada će se desiti, jer navodno je bitka za tu vojarnu trebala biti najžešća a ovi su se prošetali.. sada ih do svojih djeli 300 metara razrušenih skladišta..
navodno Tigrove snage i Hezbollah stiže na ovaj teren
Guest- Guest
https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/comments/4wfy9d/breaking_the_siege_of_e_aleppo_is_now_over_rebels/
Ako je istina da su kanibali došli do svojih kanibala, ovo znači da je 1,2 milijuna stanovnika Assadovog alepa - u nekom polu okruženju... svi smo ih podcjenili (prvi) ja.. to je jebena brutalna vojna sila, bez puno teškog oružja, protiv najjačih armija na svijetu ovi nadiru
Ako je istina da su kanibali došli do svojih kanibala, ovo znači da je 1,2 milijuna stanovnika Assadovog alepa - u nekom polu okruženju... svi smo ih podcjenili (prvi) ja.. to je jebena brutalna vojna sila, bez puno teškog oružja, protiv najjačih armija na svijetu ovi nadiru
Guest- Guest
More than 1.000.000 civilians are besieged by al-Qaeda now. Hopefully the West and the UN will be as concerned with their fate as it was with the fate of militants in eastern Aleppo.
sad su ovi okružili alepo..
sad su ovi okružili alepo..
Guest- Guest
To što su se spojili ne znači da je i opsada istočnog Aleppa završena. Koridor treba proširiti da bi bio održiv, a pitanje je jeli im ostalo kapaciteta za to.
SAA i Hezbollah sigurno neće samo promatrati kak se ovi raduju. A sreća u nesreći je što ISIL-ova ofenziva na Khanaser od prije neki dan nije uspijela, pa SAA još stigne dovući pojačanje sa odlučniju kontraofenzivu.
SAA i Hezbollah sigurno neće samo promatrati kak se ovi raduju. A sreća u nesreći je što ISIL-ova ofenziva na Khanaser od prije neki dan nije uspijela, pa SAA još stigne dovući pojačanje sa odlučniju kontraofenzivu.
Ev vidiš kaj ti je kanibalska euforija. Po ovoj njihovoj karti ispada da su pored baze zauzeli i cijelu četvrt Ramouseh, što uopće nije točno. U biti da jest, mogli bi pričati o nekoj deblokadi, ovak bitka će još trajati.
o čemu pričamo.. prije 3 dana kanibali su bili pod totalnim uništenjem i porazom, a sada su odcjepili Assadov dio Alepa od ostatka države
Guest- Guest
Prvo i osnovno, zaboravljaš da je osiguran koridor sa sjevernog dijela preko Castelo ceste, gdi su kanibali ranije pokušavali kontraofenzive bez uspjeha. Promet tim djelom se odvija bez problema.
A drugo, varaš se ak misliš da je lako držati ovo kaj su tvoji zauzeli. Nova friška kontraofenziva Hezbollaha mogla bi uslijediti još večeras.
A drugo, varaš se ak misliš da je lako držati ovo kaj su tvoji zauzeli. Nova friška kontraofenziva Hezbollaha mogla bi uslijediti još večeras.
da Rusi nisu upleteni u globalne geopoliticke prljave igre stiteci neke svoje skrivene interese, FSA i Kalifat i ostali neprijatelji assada bili bi zgazeni , ovo sto se desava proteklih dana je ocit primjer cirkusa igre USA i Rusije zivotima sirijiaca koji nikome ne znace nista
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
sad ce avijacija to fino poravnati i dobro,nebi me iznenadilo da su ih namjerno pustili da tu udju,fino markiraju te mete i udri,kasnije se SAA samo useta i rascisti lesine da ne smrde
2014-04-14
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50