Sirija
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Sirija
A large cache of US-made weapons found in Aleppo's eastern district abandoned by al-Nusra Front fighters has once again sparked a debate around why US-made weapons are finding their way into the wrong hands over and over again.
A large cache of US-made ammunition has been discovered in a house in Aleppo's Bani Zaid district, abandoned by the Jabhat Fateh al-Sham (also known as al-Nusra Front) fighters."The video appeared online on Thursday and purported to show the discovery of a large cache of western arms and ammunition in a house in Aleppo's eastern Bani Zaid district. The majority of the weapons appear to be of US origin and include US-made anti-tank missiles system (TOW 2A), American UN0181 missiles, as well as US-made 81mm mortars and ammunition. Some of the boxes containing weapons are labeled with the letters 'USA'," RT reported Thursday.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Americko oruzje u rukama terorista? ma ko bi to reko'
2014-04-14
2014-04-14
Snimka drona zračnog napada na uporišnu točku terorista,
uništenje tenka i islamista
2014-04-20
nisu znali sta ih je snaslo
2014-04-14
loše vijesti sa fronta, ako je ova mapa islamista točna, ekipa je praktički zauzela assadovu bazu, praktički svakog trena može "probiti" opsadu svog dijela Alepa, a u isto vrijeme Assadov dio alepa staviti u okruženje..
zanimljivo da osim što ste svi vi isfalivali, i ja sam isfaliva ja sam ih isto "otpisa" , gledam na reddit forumu, svi su ih "otpisali" a ova ekipa osvaja teritorij unatoč superironoj tehničkoj nadmoći SAA vojske, + protiv Hezbollaha, Iranske Republikanske Grade, šitskih milicija iz Iraka i Afganistana te udaru Ruskih razarača i aviona.. i dalje se šire
moram priznati da sam ih i ja otpisa.. eto i ja sam isfalivliva
zanimljivo da osim što ste svi vi isfalivali, i ja sam isfaliva ja sam ih isto "otpisa" , gledam na reddit forumu, svi su ih "otpisali" a ova ekipa osvaja teritorij unatoč superironoj tehničkoj nadmoći SAA vojske, + protiv Hezbollaha, Iranske Republikanske Grade, šitskih milicija iz Iraka i Afganistana te udaru Ruskih razarača i aviona.. i dalje se šire
moram priznati da sam ih i ja otpisa.. eto i ja sam isfalivliva
Guest- Guest
sutra navodno na frontu stižu Iranci i Hezbollah , valjda će uz Rusku avijaciju napraviti neku promjenu.. inače će kanibali ne samo "probiti" okruženje, nego će 1,2milijuna stanovnika Assadovog Alepa staviti u "polu okruženje-okruženje"
evo njihov video borbe unutar baze
evo njihov video borbe unutar baze
Guest- Guest
Yehudi wrote:
dobar video sa čime ih gađaju na prvoj polovici videa?
Guest- Guest
[size=42]„Americi ostaje samo da gleda kako Rusi i Asad osvajaju Alepo“
21:51 05.08.2016.
3
[/size]
Podeli na Fejsbuku
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=%E2%80%9EAmerici ostaje samo da gleda kako Rusi i Asad osvajaju alepo%e2%80%9c&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F08%2F05%2Famerici-ostaje-samo-da-gleda-kako-rusi-i-asad-osvajaju-alepo%2F&via=srbininfo][/url]
Objavi na Tviteru
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=%E2%80%9EAmerici ostaje samo da gleda kako Rusi i Asad osvajaju alepo%e2%80%9c&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F08%2F05%2Famerici-ostaje-samo-da-gleda-kako-rusi-i-asad-osvajaju-alepo%2F&via=srbininfo][/url]
Po svemu sudeći, SAD su odlučile da se ne mešaju i dozvole Rusiji i sirijskom predsedniku da razbiju opoziciju u Alepu. Ali i pored urušenog ugleda, ta varijanta može da bude najbolja za SAD, koje neće morati zvanično da menjaju svoj stav i da se bore protiv Islamske države, jer će za nju to učiniti Rusija, Iran i Sirija, piše "Blumberg".
[size]
„Прошла су већ три дана како је амерички државни секретар Џон Кери најавио процес предаје власти у Сирији. Процес није започео, владина војска заузима Алепо, а Вашингтон не жури да помогне устаницима“, наводи аутор текста.
[/size]
ADVERTISING
[size]inRead invented by Teads
„Испоставило се да су обећања Керија да ће Америка кренути ‘другим путем’ ако до 1. августа Башар ал Асад не почне процес предаје власти само празне речи. Вашингтон се и даље ограничава на позиве да Русија заустави своју и Асадову офанзиву. Али Русија, Сирија па и снаге опозиције те позиве игноришу“, наводи се у анализи „Блумберга“.
Издање даље пише о „бесмислености америчког прилаза проблему“.
„САД немају ни једног савезника са великим војним потенцијалом у зони борбених дејстава осим Курда. Па ипак, оне се још увек надају да ће истовремено победити Исламску државу, сломити Фронт ал Нусра и заменити председника Асада“.
„Блумберг“ верује да ће САД дозволити Асаду, Путину и Ирану да реализују свој план.
„Када заузму Алепо, владине војске ће се сукобити са џихадистима и неће морати да ратују на више фронтова. А рат би се завршио раније да су се САД придружиле тој коалицији, али због политичких разлога то је немогуће. Рат ће се наставити, па ипак, у дугорочној перспективи Исламска држава неће моћи да се одупре притиску Русије и Ирана“, наставља аутор.
„Углед САД бити нарушен. Америка ће морати да посматра како Асад као победник почиње репресију. И, наравно, САД ће имати посла са оснаженим Путином“, закључује „Блумберг[/size]
2014-04-14
da samo je pitanje tko osvaja Alepo prema zadnjim izvještajima, islamisti su ponovo u pokretu, ja sam ih prvi otpisa , eto da se izbičujem kako sam isfaliva..
USA je digla ruke od islamista, ali ovi imaju i dalje zalihe oružje od arapa, katara i turaka.. nekoliko razjedinjenih frakcija se ujedinilo, Nusra se odrekla Al Quaide i pokrenuli su napad na Alep, postoji mogućnost da sutra odsjeku Alep i deblokiraju svoje..
pitanje je koliko ih i dalje Turci podržavaju..
tako da USA je već "oprala ruke od zelenih kanibala" , Amerima su sada glavni igrački Kurdi, eno u Sirijskom djelu Kurdistana Ameri već grade zračnu bazu, dakle zapišali su komad Sirije..
kako inače biva , protiv ISILa u Siriji se jedino bore Ameri i Kurdi, .. Rusi i SAA ih uglavnom ne diraju
USA je digla ruke od islamista, ali ovi imaju i dalje zalihe oružje od arapa, katara i turaka.. nekoliko razjedinjenih frakcija se ujedinilo, Nusra se odrekla Al Quaide i pokrenuli su napad na Alep, postoji mogućnost da sutra odsjeku Alep i deblokiraju svoje..
tako da USA je već "oprala ruke od zelenih kanibala" , Amerima su sada glavni igrački Kurdi, eno u Sirijskom djelu Kurdistana Ameri već grade zračnu bazu, dakle zapišali su komad Sirije..
kako inače biva , protiv ISILa u Siriji se jedino bore Ameri i Kurdi, .. Rusi i SAA ih uglavnom ne diraju
Guest- Guest
zadnji pokusaj deblokade se zavrsio za 800 mrtvih kozojeba,pa eto neka probaju opet
2014-04-14
dva brata wrote:Yehudi wrote:
dobar video sa čime ih gađaju na prvoj polovici videa?
Tenk je pogodjen iz aviona ili helikoptera ( ja bih rekao aviona )kao i one dvije mete nakon
Dron samo snima i šalje podatke, snimke topništvu kako bi mogli korigirati vatru šta se vidi u drugom dijelu
2014-04-20
situacija je jednostavna, kozojebi su se koncentrirali na klin i guraju bez obzira na gubitke, ne znam jesi li gledao sliku onog lika sto se snimao odok umire, na jednom dijelu snimke se vidi da mu je noga odvaljena i on ne jauce, a zamisli kako to paklenski boli, lik je nakrcan kaptagonima i ko zna cime, takovi ne poadaju kad ih metak pogodi, jedino ako ih razvali eksplozija, druga stvar je sto su saa i ekipa na tom dijelu drzali uglavnom ndf bratiju koja se razbjezi na malo zesci napad, treci veliki razlog je sto nema operatera sa kornetima da skidaju VBIEDe,dva brata wrote:da samo je pitanje tko osvaja Alepo prema zadnjim izvještajima, islamisti su ponovo u pokretu, ja sam ih prvi otpisa , eto da se izbičujem kako sam isfaliva..
nisu ni kozojebi glupi, recimo nisu usli na castelo road jer su tamo suheilovi koji si to nebi dozvolili, ako dojdu hezbe onda ce se igra promjenit jer oni znaju kako da im jebu majku, to je ipak vojska koja ne bjezi a obuka im je vrh,
o sposobnosti sirijske komande je suvisno raspravljati , i nakon 5 godina rata jos uvijek se cini da lijeva ruka ne zna sto radi desna tako da nista cudno,
uzmimo latakiju, onu usranu kinssibu oslobadjaju vec 5 put, udju pa ih kozojebi protjeraju pa udju pa ih protjeraju, umjesto da udju i tjeraju dalje oni se naslikavaju i slave dok se ovi ne priberu, mislim, da sam dole i da sam neki komandant, postreljao bi pola oficirskog kadra, za primjer ostalima
ovih zadnjih dana ofenzive kamelfakera je izginulo preko 2000, medjutim trenutno ih u fenzivi ucestvuje oko 7-8 tisuca i to samo na udarnom prevcu, prakticki glavninu snaga su bacili na to da uspiju, tu treba uracunati ovijeh par tisuca koji su unutar alepa i koji ne sjede skrstenih ruku,Winter is coming wrote:zadnji pokusaj deblokade se zavrsio za 800 mrtvih kozojeba,pa eto neka probaju opet
problem je kod sirijske vojske sto se sporo reorganizira, sporo se donose odluke i sporo se prilagodjavaju, gdje god je stari kadar tu su problemi, jedini od starog kadra koji su se prilagodili su suheil i zahredine te onaj dole prema izraelskoj granici, ovo sve ostalo su oficiri po rodijackoj liniji i stara skola od prije 50 godina
7,8 kila udarilo na jednu točku koju brani višestruko manje ljudi, a da nema nadmoći iz zraka u prvim satima bi se ovi probili. Ovako se branitelji još i dobro drže i šteta je dobro ne iskoristiti zračnu nadmoć kada se guba okupila...Leviathan2 wrote:ovih zadnjih dana ofenzive kamelfakera je izginulo preko 2000, medjutim trenutno ih u fenzivi ucestvuje oko 7-8 tisuca i to samo na udarnom prevcu, prakticki glavninu snaga su bacili na to da uspiju, tu treba uracunati ovijeh par tisuca koji su unutar alepa i koji ne sjede skrstenih ruku,Winter is coming wrote:zadnji pokusaj deblokade se zavrsio za 800 mrtvih kozojeba,pa eto neka probaju opet
problem je kod sirijske vojske sto se sporo reorganizira, sporo se donose odluke i sporo se prilagodjavaju, gdje god je stari kadar tu su problemi, jedini od starog kadra koji su se prilagodili su suheil i zahredine te onaj dole prema izraelskoj granici, ovo sve ostalo su oficiri po rodijackoj liniji i stara skola od prije 50 godina
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Leviathan2 wrote:ovih zadnjih dana ofenzive kamelfakera je izginulo preko 2000, medjutim trenutno ih u fenzivi ucestvuje oko 7-8 tisuca i to samo na udarnom prevcu, prakticki glavninu snaga su bacili na to da uspiju, tu treba uracunati ovijeh par tisuca koji su unutar alepa i koji ne sjede skrstenih ruku,Winter is coming wrote:zadnji pokusaj deblokade se zavrsio za 800 mrtvih kozojeba,pa eto neka probaju opet
doro opisano,no sta ces tako je kako je,nego nesto razmisljam kad sih je ovak puno i kad su ovako lijepo na hrpi to bi bilo dobro rokknuti onu ili neoliko vaakumskih nombi,imas efekt takticcke mini nuklearke a nema radijacije + imalo bi i psiholoski efekt na jebace kamila
Winter is coming-
2014-04-14
ma ginu masovno al to njima nije problem, jednostavno su nadrogirani, pogledaj ovaj snimak( https://mobile.twitter.com/Souria4Syrians/status/760853647148261376 ) i sve ce ti biti jasno, lik sa odvaljenom nogom na samrtim mukama jos radi selfie i mase u kameru, da nije nakljukan skicao bi ko prase na dan republike , inace se saa dobro drzi s obzirom da im na tom potezu linije uglavnom drzi ndf, vecina ndfovaca bi najradije negdje drugdje bili pa kad zagusti i naprave tutanj, koliko sam dosao do info upravo se dopremaju shieldovci i hezbolah, znas kad dojde hezbolah da je to protuotrov, nisu supermeni al su ludi koliko i ovi i obuceni do maksimuma, jednostavno oni su klistir za kozojebemutava baštarda wrote:7,8 kila udarilo na jednu točku koju brani višestruko manje ljudi, a da nema nadmoći iz zraka u prvim satima bi se ovi probili. Ovako se branitelji još i dobro drže i šteta je dobro ne iskoristiti zračnu nadmoć kada se guba okupila...Leviathan2 wrote:ovih zadnjih dana ofenzive kamelfakera je izginulo preko 2000, medjutim trenutno ih u fenzivi ucestvuje oko 7-8 tisuca i to samo na udarnom prevcu, prakticki glavninu snaga su bacili na to da uspiju, tu treba uracunati ovijeh par tisuca koji su unutar alepa i koji ne sjede skrstenih ruku,Winter is coming wrote:zadnji pokusaj deblokade se zavrsio za 800 mrtvih kozojeba,pa eto neka probaju opet
Last edited by Leviathan2 on 6/8/2016, 14:20; edited 1 time in total
vakum bombe imaju jeben efekat a to je da utamane sve u najmanjem radijusu od kilometra, najslabija, znaci da bi poklopili i saa, ovo urbano podrucje je idealno za zasipati sa zapaljivim bombama i udarit sa tosom, efekat bi bio zastrasujuci, istina da bi poslije imao rastopljenu sljaku i kozojebe pomijesane al koga briga, buldozeri rjesavaju taj dio bez frkeWinter is coming wrote:Leviathan2 wrote:ovih zadnjih dana ofenzive kamelfakera je izginulo preko 2000, medjutim trenutno ih u fenzivi ucestvuje oko 7-8 tisuca i to samo na udarnom prevcu, prakticki glavninu snaga su bacili na to da uspiju, tu treba uracunati ovijeh par tisuca koji su unutar alepa i koji ne sjede skrstenih ruku,Winter is coming wrote:zadnji pokusaj deblokade se zavrsio za 800 mrtvih kozojeba,pa eto neka probaju opet
doro opisano,no sta ces tako je kako je,nego nesto razmisljam kad sih je ovak puno i kad su ovako lijepo na hrpi to bi bilo dobro rokknuti onu ili neoliko vaakumskih nombi,imas efekt takticcke mini nuklearke a nema radijacije + imalo bi i psiholoski efekt na jebace kamila
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
ma ok bi bilo otkriti vecu koncentraciju kozojeba negdje u pocadini i onda ih roknut, medjutim na samoj liniji je to sranje, al imaju oko alepa dobar komad terena za napipat kozojebe i sprasit par manjih taktickih, koji bi lelek nastaoWinter is coming wrote:da,jebiga,moralo bi se krkati nesto u pozadini,npr roknuti je na Raku ili tako nesto