Sirija
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Sirija
Oboren je sa FN-6 sustavom. Inače, 90% MANPADsa kojim raspolažu kanibali (uključujući i ISIL koji ih je od njih zaplijenio) su FN-6, a ne Strele.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
To je nekaj kaj će doprinijeti još bržoj propasti Njemačke. U čem je točno problem?bogomdani wrote:efo..Svabi poceli udomljavati Khozoepsku djecurliju...
Problem???!!..Problem je sto se uvijek usancim u neku potencijalnu i kasnije realnu Fukoebinu i crnu rupu koja jede samu sebe,a samo u konacnici gubim vrijeme i lovu...AlfaOmega wrote:To je nekaj kaj će doprinijeti još bržoj propasti Njemačke. U čem je točno problem?bogomdani wrote:efo..Svabi poceli udomljavati Khozoepsku djecurliju...
Guest- Guest
Moguće i da je kineski fn-6 projektil no manje je bitno.
Sad se vidi koliko je lakše oboriti helikopter koji ima repni rotor.
Da je tako pogojen Aligator, komotno bi se i sigurno prizemljio jer
se nebi vrtio oo svoje osi pošto nema repni stabilizator već dva
glavna rotora
A oboreni Mi-24 (tj izvozna verzija MI-25 ) je više transportni nego borbeni
ali eto, rat je gine se.
Nedavno je jedam Morpeh poginuo kad je do zadnje sekunde pucajući pokušavao
zaustaviti autobombu.
glavna rotora
ali eto, rat je gine se.
zaustaviti autobombu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Castillo cesta snimljena iz drona
Isto tako, trenutke borbe s teroristima boraca HAA "Dzhabhat An-Nusra" * (sirijskog krila "Al-Qaede" *) i pro-turskih militanata iz "Nureddin al-Zina".
Kasnije je postalo poznato da militanti u novom "kotao" nose velike gubitke od požara "Tigrova", topništva i zrakoplova.
To VKS Rusija uništio veliki konvoj "Džabhat al-Nusra" u Aleppu .
2014-04-20
Alepo u totalnom okruzenju,tako se to radi,Ruska skola,kao kad su sjebali glavni grad chechenije,opkolili ga,izlupali artiljerijom i avijacijom i onda bez nekog veceg otpora usli u njega i naravno izgradili ga ponovo iz pepela.jebaci kamila izjavili da imaju 40 000 boraca,nebitno,sad su u okruzenju a municija se trosi svaki dan a nova pojacanja i oprema nemaju vise od kuda doci,blizi im se kraj,samo se bojim da one civile ne iskoriste kao zivi stit,da sam na njihovom mjestu ja bi bjezao iz grada jer ce se teziste borbi ubrzo prenijeti upravo na grad,dosad je bilo ono "ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe" a sad ce maca u grad
2014-04-14
2014-04-14
grad nije u totalnom okruženju.
u siriji postoji nekoliko destaka tih kotlova, i većina tih kotlova nikada nije bila osvojena(tek onaj kod Homsa su se umjereni kanibali predali, on je bio veličine nekoliko zgrada), jer se dobro opkrbljuju šverc komercom.
U Siriji je normalno da Assad trguje sa ISILom, Assad sa umjerenim kanibalima, umjereni kanibali sa isilom(ok između oviz zadnjih ima još najmanje trgovine)
dapače onaj jedan kotao kod damaska, nabavili OSE od šverca od sirijske vojske lol, i sa njima oborili sirijski avion
u siriji postoji nekoliko destaka tih kotlova, i većina tih kotlova nikada nije bila osvojena(tek onaj kod Homsa su se umjereni kanibali predali, on je bio veličine nekoliko zgrada), jer se dobro opkrbljuju šverc komercom.
U Siriji je normalno da Assad trguje sa ISILom, Assad sa umjerenim kanibalima, umjereni kanibali sa isilom(ok između oviz zadnjih ima još najmanje trgovine)
dapače onaj jedan kotao kod damaska, nabavili OSE od šverca od sirijske vojske lol, i sa njima oborili sirijski avion
Guest- Guest
Ja sam sve ovo što se događa predvidio i opisao u svojim analizama.
crvenkasti-
2014-04-17
nostradamus je sve prorekao u svojih stihovima
2014-04-14
Jbt. možda i najpronicljivija akcija Tigrova u ovom ratu. Doslovce su ih navukli na tanak led i udarili po njima. Čak 7 kanibalskih zapovjednika je zagnjojilo. Sad nikaj ne može spriječiti okruženje Aleppa.
Eto yoda, reka si da se nadaš da ću ovaj put biti u pravu kad sam reka da se neće zaustaviti. I kao što vidiš, bio sam. Častiš me pivom. :P
Eto yoda, reka si da se nadaš da ću ovaj put biti u pravu kad sam reka da se neće zaustaviti. I kao što vidiš, bio sam. Častiš me pivom. :P
jbte, tamo se na tom dijelu kolju da je to nevjerojatno, ovaj video gore je samo isjecak, cijeli video pokazuje intezitet fajta, puca se ko za novu godinu :D,AlfaOmega wrote:Jbt. možda i najpronicljivija akcija Tigrova u ovom ratu. Doslovce su ih navukli na tanak led i udarili po njima. Čak 7 kanibalskih zapovjednika je zagnjojilo. Sad nikaj ne može spriječiti okruženje Aleppa.
glavna rotora
ali eto, rat je gine se.
zaustaviti autobombu.
to su prihvatljivi gubici,na jednog rusa pogine bar 1000 jebaca kamila ako ne i vise
2014-04-14
Leviathan2 wrote:jbte, tamo se na tom dijelu kolju da je to nevjerojatno, ovaj video gore je samo isjecak, cijeli video pokazuje intezitet fajta, puca se ko za novu godinu :D,AlfaOmega wrote:Jbt. možda i najpronicljivija akcija Tigrova u ovom ratu. Doslovce su ih navukli na tanak led i udarili po njima. Čak 7 kanibalskih zapovjednika je zagnjojilo. Sad nikaj ne može spriječiti okruženje Aleppa.
Di ima duža verzija. Volio bih pogledati jer od ove tri granate samo jedna je sila na pravo misto.
2014-04-20
Aha, naša sam. Predpostavljam da je većina onih zagnojila, poput ovih Turaka
2014-04-20
Priznali su kanibali da su pored te sedmorice zapovjednika izgubili i još 70-ak ljudi. Priličan blow za jednu noć.
na twiteru sam vidio a posto je to u onom nekom plejeru nisam znao kopirat, sad ga jebi da ga idem trazit, ima iza te snimke i ispred, uglavnom kako su krenuli i kako ih je poklopila vatrena kisa, vjerovarno gradYehudi wrote:Leviathan2 wrote:jbte, tamo se na tom dijelu kolju da je to nevjerojatno, ovaj video gore je samo isjecak, cijeli video pokazuje intezitet fajta, puca se ko za novu godinu :D,AlfaOmega wrote:Jbt. možda i najpronicljivija akcija Tigrova u ovom ratu. Doslovce su ih navukli na tanak led i udarili po njima. Čak 7 kanibalskih zapovjednika je zagnjojilo. Sad nikaj ne može spriječiti okruženje Aleppa.
Di ima duža verzija. Volio bih pogledati jer od ove tri granate samo jedna je sila na pravo misto.
negdje sam naletio na analizu snimka, izgleda da je helikopter sam sebe oborio, navodno po snimci je doslo do erora prilikom ispaljivanja rakete koja nije odletjela nego su je zahvatile vrtlozenja i roknula u repYehudi wrote:Moguće i da je kineski fn-6 projektil no manje je bitno.
glavna rotora
ali eto, rat je gine se.
zaustaviti autobombu.
2015-08-06
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50