UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
kic wrote:Train_Night wrote:doduše to što ti to ne možeš pojmiti kao kicinjo ili ja sad, ne znači da nećeš moći za 10 godina
wut lady ima neki, ja bih to nazvao: lipstickweltschmerzom
iliti jednostavno - ne treba izmišljat probleme, nikad nećeš saznat, i umrijet ćeš u neznanju, to vrijedi za svakog.. sve što možeš je ostaviti svoju prisutnost dok si još tu
o budale...a taman sam
for the first time ..I ...I :.. I acknowledged your Senju powers :^
istina da ćemo umrijeti u neznanju, barem u onim svevremenskim pitanjima na koje tražimo kao vrsta odgovor tisućama godina
no to ne znači da se treba prepustiti i biti ograničen
, dok god može , čovjek bi se trebao usavršavati , nažalost to još uvijek nije "u prirodi čovjeka i njegovu stanju uma" , a zapravo je jedini način da možda jednom pronađe ono za čime čezne
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
zdravko mamićkic wrote:shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
kako se weltschmerz kaže na hajdučkom? :^^
2015-10-11
kic wrote:shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
Da se nisi pošvabio sigurno bi znao :P
Arwen-
2014-04-22
veber wrote:neka korist od foruma.shenell wrote:Ma..i veber mi je danas dao super savjet isto.
Divan si <3
Arwen-
2014-04-22
Lady_D wrote:Ma nemam problema :D
Bavim se svime i svacime zadnjih par godina... Sto zbog toga sto sam neke stvari pocela primjecivati koje prije nisam, sto zbog nevega o cemu ne bih razgovarala.
I onda mala guzata glupa lejdi ode u gradsku knjiznicu pa tamo proucava i cita knjige... Tko bi rekao :)
ali sa godinama iskustva postižemo da naš " kritični um" može bolje spoznati i probaviti prazne riječi kojima nam pune glave
kažu da je majstor onaj koji je više puta pogriješio nego što je početnik probao
da bi u životu bio sretan ,moraš se neminovno prije toga razočarati, ergo ne bi bio sposoban spoznati sreću
životni ciklus- krug vrijedi za sve,
otprilike kao i ono da sjene nema bez svijetla
danzo wisdom :^
2015-10-11
kic wrote:shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
Svjetska bol
Ts, ts, pa čitav romantizam u književnosti počiva na tome
:vraća se čitanju o hladnoratovskoj geopolitici:
Guest- Guest
Train_Night wrote:kic wrote:Train_Night wrote:doduše to što ti to ne možeš pojmiti kao kicinjo ili ja sad, ne znači da nećeš moći za 10 godina
wut lady ima neki, ja bih to nazvao: lipstickweltschmerzom
iliti jednostavno - ne treba izmišljat probleme, nikad nećeš saznat, i umrijet ćeš u neznanju, to vrijedi za svakog.. sve što možeš je ostaviti svoju prisutnost dok si još tu
o budale...a taman sam
for the first time ..I ...I :.. I acknowledged your Senju powers :^
istina da ćemo umrijeti u neznanju, barem u onim svevremenskim pitanjima na koje tražimo kao vrsta odgovor tisućama godina
no to ne znači da se treba prepustiti i biti ograničen
, dok god može , čovjek bi se trebao usavršavati , nažalost to još uvijek nije "u prirodi čovjeka i njegovu stanju uma" , a zapravo je jedini način da možda jednom pronađe ono za čime čezne
ja hoću samo kazat da se ne treba ni zamarati i izmišljati krive drine, većina ljudi su imitatori kako je Wilde to dobro kazao, bitno je samo živjeti u trendu, npr sad je skroz out of date razmišljato o Gospodarskom pomorskom pojasu, ili ako spomeneš nešto o Nuklearnom naoružanju - svi ćete samo pogledati: daj, to je već ob(d)rađeno..
ali ti problemi postoje, no, možda nisi shvatio što sam htio reći, ali kultura i moda uvjetuju svo naše ponašanje skoro, a to je zapravo strašno ako ideš tražit sebe..
Vegvísir wrote:kic wrote:shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
Svjetska bol
2015-10-11
Sta mi je trebalo petljat se s budalama :^O
Arwen-
2014-04-22
Vegvísir wrote:kic wrote:shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
Svjetska bol
Ts, ts, pa čitav romantizam u književnosti počiva na tome
:vraća se čitanju o hladnoratovskoj geopolitici:
slab mi je taj pojam xD
aha, dok me ne upoznasshenell wrote:veber wrote:neka korist od foruma.shenell wrote:Ma..i veber mi je danas dao super savjet isto.
Divan si <3
2014-12-30
kic wrote:
ali ti problemi postoje, no, možda nisi shvatio što sam htio reći, ali kultura i moda uvjetuju svo naše ponašanje skoro, a to je zapravo strašno ako ideš tražit sebe..
Fine fine , moramo ponovno instalati quake , da korisnije ubijamo vrijeme :^^
2015-10-11
Train_Night wrote:Lady_D wrote:Ma nemam problema :D
Bavim se svime i svacime zadnjih par godina... Sto zbog toga sto sam neke stvari pocela primjecivati koje prije nisam, sto zbog nevega o cemu ne bih razgovarala.
I onda mala guzata glupa lejdi ode u gradsku knjiznicu pa tamo proucava i cita knjige... Tko bi rekao :)
ali sa godinama iskustva postižemo da naš " kritični um" može bolje spoznati i probaviti prazne riječi kojima nam pune glave
kažu da je majstor onaj koji je više puta pogriješio nego što je početnik probao
da bi u životu bio sretan ,moraš se neminovno prije toga razočarati, ergo ne bi bio sposoban spoznati sreću
https://phalx.com/2016/06/23/daily-meditation-the-lesson-of-failure-in-self-overcoming/
Vital lessons are found in losing — lessons in most cases much more valuable than found in winning. We can see this clearly within the domain of martial arts whereby the student consistently improves only by learning from his or her mistakes, not by constantly “winning”.
The modern world attempts to hide the lessons of losing within an artificial landscape of false egalitarianism.
Train_Night wrote:kic wrote:
filozofske ćakule in the realm of steel rats <3 :^^
kic wrote:Train_Night wrote:Lady_D wrote:Ma nemam problema :D
https://phalx.com/2016/06/23/daily-meditation-the-lesson-of-failure-in-self-overcoming/
Vital lessons are found in losing — lessons in most cases much more valuable than found in winning. We can see this clearly within the domain of martial arts whereby the student consistently improves only by learning from his or her mistakes, not by constantly “winning”.
The modern world attempts to hide the lessons of losing within an artificial landscape of false egalitarianism.
Upravo o tome govorim
a svatko tko je iole u prirodnim znanostima, zna da herr equilibrium ne postoji :^^
kada riječi nisu dovoljne, jedino što ti preostaje je rocket launcher :^kic wrote:Train_Night wrote:kic wrote:
2015-10-11
Train_Night wrote:kada riječi nisu dovoljne, jedino što ti preostaje je rocket launcher :^kic wrote:Train_Night wrote:kic wrote:
ovo je za majicu natpis :^^
veber wrote:aha, dok me ne upoznasshenell wrote:veber wrote:neka korist od foruma.shenell wrote:Ma..i veber mi je danas dao super savjet isto.
Divan si <3
Mislis razocarat ću se?
Arwen-
2014-04-22
Train_Night wrote:zdravko mamićkic wrote:shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
Mici evoluirao ....
Guest- Guest
betty.boop wrote:ljubav je pokretac svega <3
ok idem , ovo mi je ipak too much :^^
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)