UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Lady_D wrote:znaci...ako je zemljoradnikovo dijete bolesno i ne postoji mogucnost placanja zahtjevne operacije prije ce se pomoci pravnikovom jer pravnik vise vrijedi?shenell wrote:Lady te price o jednakosti ostavi zbilja.
Ne moze se netko skolovati,obrazovati i truditi..na kraju krajeva spasavati ljudske zivote i biti jednake vrijednosti kao zemljoradnik.
Od kojeg također imas prinos..ali to je mogao raditi i doktor bez silnog obrazovanja.
Sve nosi svoje
dobrodošla u realni svijet
osim toga opet si krivo definirala premise iz kojih izvodiš zaključak
ti sada vrijednost definiraš materijalnim dobrom
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
shenell wrote:Tako ti ja cekam građevinsku dozvolu. Bio je Uskrs,pa godisnji,pa Tjelovo,pa kirvaj,pa dan antifasistice i dan drzavnosti pa godisnji. Dozvolu ću valjda dobit do Bozićakic wrote:shenell wrote:kic wrote:
čekaju se izbori vjerojatno.. nema se novaca..
Kao i uvijek.
Neka jedni cekaju dok se drugi zajebavaju.
Zvali su me i iz općine jucer i rekli mi za mogućnost međutim kada se sastavi nova vlada.
A dok se vlada ne sastavi da ja cekam s neba ili?!
Mamicu im
vlada će se sastaviti oko sv.Nikole, a onda idu božićni blagdani, pa tri kralja i skijanje malo, i tako to..
moraš se spojit s nekim odvjetnikom, znaš ti asilu?
Lady_D wrote:znaci...ako je zemljoradnikovo dijete bolesno i ne postoji mogucnost placanja zahtjevne operacije prije ce se pomoci pravnikovom jer pravnik vise vrijedi?shenell wrote:Lady te price o jednakosti ostavi zbilja.
Ne moze se netko skolovati,obrazovati i truditi..na kraju krajeva spasavati ljudske zivote i biti jednake vrijednosti kao zemljoradnik.
Od kojeg također imas prinos..ali to je mogao raditi i doktor bez silnog obrazovanja.
Sve nosi svoje
Pravnik vise ima pa će svom djetetu platiti.
Kod nas je općepoznato da tko vise ima njemu ide
Arwen-
2014-04-22
Train_Night wrote:kic wrote:Train_Night wrote:????
da devalvira radnu snagu te da omogućuje poslodavcima da imaju višestruku profit na temelju poticaja što dobiju da nekoga zaposle za osposobljavanje
pritom taj nesretnik crnči za minimalac ?
toga ni u SSSR-u se nisu dosjetili
realna cijena rada se jako malo pomakla zadnjih 15 godina, tako da ne vidim kako je tržište puno udareno ovom mjerom kad su i prije ovoga ljudi sa završenom ekonomskim fakultetom radili kao blagajnici u supermarketima, mislim da je ovo dobra inkluzivna mjera, njemci nakon srednje rade aubildung po 3 godine za manju svotu, ovo traje godinu dana i dobiješ iskustva, glede poticaja, to je jedna druga priča čini mi se..
ok ovo je kao da slušam Miranda Mrsića i onog ministra optimizma
sorry ali totalno je nebitno što si po struci, uložio si određen trud da bi dobio to zvanje
i onda na to sve ti se netko posere
naravno problem je puno dublji što mi nažalost ne obrazujemo kadar koji je spsoban odmah uskočiti i raditi ono za što se školovao
dakle problem prosvjete
ali opet ni to nije tkao jednostavno, višedimenzionalan je problem koji se nalazi u svim porama našeg društva
samo crno na bijelo, logično gledano jest da ako imaš papir da si jozo jozić i profesionalni si perač guzica ,onda to jesi , nitko ti nema pravo onemogućiti da pristojno od svog rada zaradiš
tako da govorimo o najgorem obliku socijalne nepravde
Vilibore jes to ti? :^^
kic wrote:shenell wrote:Tako ti ja cekam građevinsku dozvolu. Bio je Uskrs,pa godisnji,pa Tjelovo,pa kirvaj,pa dan antifasistice i dan drzavnosti pa godisnji. Dozvolu ću valjda dobit do Bozićakic wrote:shenell wrote:kic wrote:
Kao i uvijek.
Zvali su me i iz općine jucer i rekli mi za mogućnost međutim kada se sastavi nova vlada.
Mamicu im
vlada će se sastaviti oko sv.Nikole, a onda idu božićni blagdani, pa tri kralja i skijanje malo, i tako to..
Nemam pojma tko je to.
Nemam zivaca sada to jos povlaciti po sudu.
Onda će se tek otegnuti do svetog nikada
Prijatelji nam tuze svog arhitekta i to traje i traje i traje
Arwen-
2014-04-22
shenell wrote:kic wrote:shenell wrote:Tako ti ja cekam građevinsku dozvolu. Bio je Uskrs,pa godisnji,pa Tjelovo,pa kirvaj,pa dan antifasistice i dan drzavnosti pa godisnji. Dozvolu ću valjda dobit do Bozićakic wrote:shenell wrote:kic wrote:
Kao i uvijek.
Mamicu im
Nemam pojma tko je to.
Nemam zivaca sada to jos povlaciti po sudu.
Onda će se tek otegnuti do svetog nikada
Prijatelji nam tuze svog arhitekta i to traje i traje i traje
i on je u OS, odličan lik, kad god ga nešto idem pitati on: ček sad ću ti poslati svoju punomoć :^0 into the spam folder it goes :D
trik je ovaj, uvijek netko ima iznad nekog, i kod nas je sve u komorama i udrugama struke, malo mu priprijetiš da ćeš ga prijaviti njegovima i voila.
kic wrote:
de odjebi..
najgore od svega što kod nas prevladava mišljenje da moraš biti sretan što si zaposlen ( i pritom si izrabljen)
zapravo nije, još gore mi je kad vidim da ovi mladi što dolaze ne razumiju da je to podcjenjivanje njihove stručnosti
oni to ne vide, to me žalosti jer ako tako jednostavno bolno očitu stvar ne vide kao nepravdu, kako prepoznaju one puno gore oblike toga
to su ljudi koji bi trebali biti pokretačka snaga društva a nalaze se u blatu i z kojega ne mogu izaći , osim se povlačiti po kaljuži i skupljati mrvice
Joj Mici...
Nisu sad pare bile bitne... Vec to da ce se prije pomoci osobi koja ima nekoga sa diplomom iza sebe, nego osobi koja nema.
Mateijalno ili ne.
Nisu sad pare bile bitne... Vec to da ce se prije pomoci osobi koja ima nekoga sa diplomom iza sebe, nego osobi koja nema.
Mateijalno ili ne.
Guest- Guest
kic wrote:
de odjebi..
najgore od svega što kod nas prevladava mišljenje da moraš biti sretan što si zaposlen ( i pritom si izrabljen)
zapravo nije, još gore mi je kad vidim da ovi mladi što dolaze ne razumiju da je to podcjenjivanje njihove stručnosti
oni to ne vide, to me žalosti ,jer ako tako jednostavno, bolno ,očitu stvar ne vide kao nepravdu, kako prepoznaju one puno gore oblike toga
to su ljudi koji bi trebali biti pokretačka snaga društva a nalaze se u blatu i z kojega ne mogu izaći , osim se povlačiti po kaljuži i skupljati mrvice
Ma..i veber mi je danas dao super savjet isto.
Skupljam snagu i zivce da ga posjetim u ponedjeljak sama (s obzirom da mu ja najveću napetost stvaram)
Skupljam snagu i zivce da ga posjetim u ponedjeljak sama (s obzirom da mu ja najveću napetost stvaram)
Arwen-
2014-04-22
Lady_D wrote:Joj Mici...
Mateijalno ili ne.
Nisi krenula iz tog smjera
Arwen-
2014-04-22
Lady_D wrote:Joj Mici...
Mateijalno ili ne.
To je tvoje uvriježeno mišljenje , stereotipno razmišljanje
mene osobno boli k tko mi dođe, samo tražim da mi ne "prodaju pamet" i budu koliko toliko civilizirani
radio sam sa svim oblicima šljama, tajkunčića, lokalnih šerifa, čak i ove isilovce što su nam se skupljali na granici sam dijagnosticirao
i stvarno me nije briga, cilj mi je da dobro odradim to što imam i odem kući mirne savjesti
a ti i dalje griješiš debelo, čovjek u svojoj esenciji je spoj, duha,duše i materije, sve tri razine vrijede jednako
obezvrjeđivati jedno , znači negirati sebe
doduše to što ti to ne možeš pojmiti kao kicinjo ili ja sad, ne znači da nećeš moći za 10 godina
za tebe ima još puno vremena i premlada si da bi se time zamarala
Last edited by Train_Night on 24/6/2016, 22:07; edited 1 time in total
Zato jer mi se neda svaki detlja u tockicu objasnjavat... Ebigashenell wrote:Lady_D wrote:Joj Mici...
Mateijalno ili ne.
Nisi krenula iz tog smjera
Guest- Guest
Madre napravila mađaricu, jbt najest ću se ko dj krmak :>^^
Train_Night wrote:doduše to što ti to ne možeš pojmiti kao kicinjo ili ja sad, ne znači da nećeš moći za 10 godina
wut lady ima neki, ja bih to nazvao: lipstickweltschmerzom
iliti jednostavno - ne treba izmišljat probleme, nikad nećeš saznat, i umrijet ćeš u neznanju, to vrijedi za svakog.. sve što možeš je ostaviti svoju prisutnost dok si još tu
Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
Arwen-
2014-04-22
neka korist od foruma.shenell wrote:Ma..i veber mi je danas dao super savjet isto.
2014-12-30
shenell wrote:Kic već postao švabo i zaboravio kako se to nesto kaze na hrvatskom :^O
kako se weltschmerz kaže na hajdučkom? :^^
Ma nemam problema :D
Bavim se svime i svacime zadnjih par godina... Sto zbog toga sto sam neke stvari pocela primjecivati koje prije nisam, sto zbog nevega o cemu ne bih razgovarala.
I onda mala guzata glupa lejdi ode u gradsku knjiznicu pa tamo proucava i cita knjige... Tko bi rekao :)
Bavim se svime i svacime zadnjih par godina... Sto zbog toga sto sam neke stvari pocela primjecivati koje prije nisam, sto zbog nevega o cemu ne bih razgovarala.
I onda mala guzata glupa lejdi ode u gradsku knjiznicu pa tamo proucava i cita knjige... Tko bi rekao :)
Guest- Guest
kic wrote:Train_Night wrote:doduše to što ti to ne možeš pojmiti kao kicinjo ili ja sad, ne znači da nećeš moći za 10 godina
wut lady ima neki, ja bih to nazvao: lipstickweltschmerzom
iliti jednostavno - ne treba izmišljat probleme, nikad nećeš saznat, i umrijet ćeš u neznanju, to vrijedi za svakog.. sve što možeš je ostaviti svoju prisutnost dok si još tu
o budale...a taman sam
for the first time ..I ...I :.. I acknowledged your Senju powers :^
istina da ćemo umrijeti u neznanju, barem u onim svevremenskim pitanjima na koje tražimo kao vrsta odgovor tisućama godina
no to ne znači da se treba prepustiti i biti ograničen
, dok god može , čovjek bi se trebao usavršavati , nažalost to još uvijek nije "u prirodi čovjeka i njegovu stanju uma" , a zapravo je jedini način da možda jednom pronađe ono za čime čezne
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 32 of 50