UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
da, da naravnomedication wrote:Lady, negovorenje stvari koje nismo okusili ide u oba smjera.
Guest- Guest
Lady_D wrote:yebote bavim se humanitarnim radom vec 6 godina
od toga 4 godine pomazem i zivotinjama
inace je to nesto o cemu sutim jer nije bitno da se naglasava
i koliko god ponosan bio, osmjeh mame na licu, kada dodneses svijezi kruh njoj i djeci je nesto neprocjenjivo
vidjela sam svega i svacega
nemojte mi ni pricati neke stvari koje niste okusili, a najmanje mi pokusavati objasniti sto je dobro, sto nije dobro
tko vrijedi i tko ne vrijedi
od toga kako mi je brat prestao disati itd
ne zivim u staklenoj kugli i nazalost sam morala odrasti prerano
ako cu htjeti pomoci okolini, materijalno i nematerijalno, a ispadala cudakinja, budaletina i beba neka tako ispadne
boli me kita, do kraka zivota cu se truditi pomoci svima
dio ustedevine necu trositi na zatrpavanje sminkom i odjecom i masti o high life-u vec ce ici na kupovinu vrecice kroketa od 500kg za pse ili slicno
i to me sve samo natjeralo da jos vise cijenim svoj zivot, a ne da budem beba koja prstom upire u nesretne
Zašto bi se uopće opravdavala nekome zbog toga?
Mislim, što te boli kurac? Ako osjećaš moralnu potrebu da pomažeš i volontiraš, samo daj, dapače! Jebiga, svijet ne možeš promijeniti, ali možeš pomoći mnogima na taj način
Guest- Guest
veber wrote:to je jakooo kompleksno pitanje. gdje je granica.Vegvísir wrote:A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
Granica je arbitrarna i tamo je gdje je kao društvo postavimo.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:
A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
Sve ja to znam, samo pokusavam pokazati lady da previse kontradikcija je u njenim izjavama
Nedosljednost je licemjerje kad se radi o takvim stvarima
implicirao, ali odgovorio ti po savjesti...Train_Night wrote:Implicirao sam
2i2 nije tesko zbrojiti
2014-12-30
Ovo sa sitnim dijelima su i nama rekli kad su objašnjavali kako radnici počnu krasti....
Guest- Guest
pa da. gdje smo ju sami postavili kao društvo.Vegvísir wrote:veber wrote:to je jakooo kompleksno pitanje. gdje je granica.Vegvísir wrote:A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
Granica je arbitrarna i tamo je gdje je kao društvo postavimo.
sama si natipkala. nemaš pravo na smrt iako se mučiš, s druge strane oduzimaš život nekom jer nije društveno prihvatljiv.
2014-12-30
U hrvatskoj bi te na takvom tecaju naucili kako da zametes tragove ^^Zagy wrote:Ovo sa sitnim dijelima su i nama rekli kad su objašnjavali kako radnici počnu krasti....
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...Vegvísir wrote:Lady_D wrote:yebote bavim se humanitarnim radom vec 6 godina
od toga 4 godine pomazem i zivotinjama
inace je to nesto o cemu sutim jer nije bitno da se naglasava
i koliko god ponosan bio, osmjeh mame na licu, kada dodneses svijezi kruh njoj i djeci je nesto neprocjenjivo
vidjela sam svega i svacega
nemojte mi ni pricati neke stvari koje niste okusili, a najmanje mi pokusavati objasniti sto je dobro, sto nije dobro
tko vrijedi i tko ne vrijedi
od toga kako mi je brat prestao disati itd
ne zivim u staklenoj kugli i nazalost sam morala odrasti prerano
ako cu htjeti pomoci okolini, materijalno i nematerijalno, a ispadala cudakinja, budaletina i beba neka tako ispadne
boli me kita, do kraka zivota cu se truditi pomoci svima
dio ustedevine necu trositi na zatrpavanje sminkom i odjecom i masti o high life-u vec ce ici na kupovinu vrecice kroketa od 500kg za pse ili slicno
i to me sve samo natjeralo da jos vise cijenim svoj zivot, a ne da budem beba koja prstom upire u nesretne
Zašto bi se uopće opravdavala nekome zbog toga?
Mislim, što te boli kurac? Ako osjećaš moralnu potrebu da pomažeš i volontiraš, samo daj, dapače! Jebiga, svijet ne možeš promijeniti, ali možeš pomoći mnogima na taj način
svi puni savjeta
Guest- Guest
kod mene u firmi, radnici mogu uzet proizvode za vlastite potrebe.Train_Night wrote:U hrvatskoj bi te na takvom tecaju naucili kako da zametes tragove ^^Zagy wrote:Ovo sa sitnim dijelima su i nama rekli kad su objašnjavali kako radnici počnu krasti....
ne može uzeti kutiju ali može određeni broj.
i većinom ljudi uzimaju što kontrola smatra škartom.
svi sretni i zadovoljni.
2014-12-30
Train_Night wrote:Vegvísir wrote:
A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
Sve ja to znam, samo pokusavam pokazati lady da previse kontradikcija je u njenim izjavama
Nedosljednost je licemjerje kad se radi o takvim stvarima
Naravno, al' jedno su filozofska očišta i teoretiziranje, a drugo je stvarnost gdje je dosljednost u stavovima često presiječena nedosljednim djelovanjem u različitim kontekstima. Ma redundantno je da raspisujem plahtu, znaš i sam... Čak i u samom filozofskom poimanju života granice su nekad toliko nejasno, koncepti skliski da je čak i kad misliš da imaš jasno iskristaliziran i ispoliran stav, tako lako kliznuti u nedosljednost...
Guest- Guest
kaj te briga?Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
drži se svog stava...
2014-12-30
Ne da ne uzimam s posla, nego privatno kupim i donesem stvari koje mogu naručit na firmin račun bez po frke.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
kazem i ja da bi nam svima bolje bilo da si medusobno pomazemoveber wrote:kaj te briga?Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
drži se svog stava...
ali jebemu sunce nikada nisam dosla nekome i rekla mu: star si, a pokusavas biti mlad, promijeni se i prihvati svoje godine
ne mislim na tebe i ne mislim na medicu
mislim opcenito
Guest- Guest
Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
I opet - što te briga?
Ako dopustiš da te svačiji komentar uznemiri, popizdit ćeš.
Guest- Guest
To s pokušavanjem mijenjanja neće proć kad uđeš u 30-te na primjer. Sad si mlada, kasnije ćeš bit preosjetljiva, onda prestara.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
kako mislis nece proc?medication wrote:To s pokušavanjem mijenjanja neće proć kad uđeš u 30-te na primjer. Sad si mlada, kasnije ćeš bit preosjetljiva, onda prestara.
Guest- Guest
ja sam mladLady_D wrote:kazem i ja da bi nam svima bolje bilo da si medusobno pomazemoveber wrote:kaj te briga?Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
drži se svog stava...
ali jebemu sunce nikada nisam dosla nekome i rekla mu: star si, a pokusavas biti mlad, promijeni se i prihvati svoje godine
mislim opcenito
2014-12-30
kao zlatna vrata u puli :Dveber wrote:ja sam mladLady_D wrote:kazem i ja da bi nam svima bolje bilo da si medusobno pomazemoveber wrote:kaj te briga?Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
drži se svog stava...
mislim opcenito
Guest- Guest
zablude.medication wrote:To s pokušavanjem mijenjanja neće proć kad uđeš u 30-te na primjer. Sad si mlada, kasnije ćeš bit preosjetljiva, onda prestara.
čovjek nije pravac omeđen točom i koordinatom.
svi smo mi krivulje i mijenjamo se tijekom života.
ostalo su zablude. ili neprihvaćanje realnosti.
2014-12-30
medication wrote:Ne da ne uzimam s posla, nego privatno kupim i donesem stvari koje mogu naručit na firmin račun bez po frke.
Ja sam isto taj tip; redovito sam sve materijale za školu u kojoj sam radila kupovala sama, plaćala sva fotokopiranja i slično, iako mi je šefica za sve rekla da će škola platiti, ali meni je nekako bilo glupo [politička inkorektnost] ciganit se [/politička inkorektnost] tu za takve stvari
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)