ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 41 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/6/2016, 12:32

medication wrote:Lady, negovorenje stvari koje nismo okusili ide u oba smjera.
da, da naravno

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 41 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 25/6/2016, 12:32

Lady_D wrote:yebote bavim se humanitarnim radom vec 6 godina
od toga 4 godine pomazem i zivotinjama 
inace je to nesto o cemu sutim jer nije bitno da se naglasava
i koliko god ponosan bio, osmjeh mame na licu, kada dodneses svijezi kruh njoj i djeci je nesto neprocjenjivo

vidjela sam svega i svacega
nemojte mi ni pricati neke stvari koje niste okusili, a najmanje mi pokusavati objasniti sto je dobro, sto nije dobro
tko vrijedi i tko ne vrijedi
od toga kako mi je brat prestao disati itd
ne zivim u staklenoj kugli i nazalost sam morala odrasti prerano

ako cu htjeti pomoci okolini, materijalno i nematerijalno, a ispadala cudakinja, budaletina i beba neka tako ispadne
boli me kita, do kraka zivota cu se truditi pomoci svima
dio ustedevine necu trositi na zatrpavanje sminkom i odjecom i masti o high life-u vec ce ici na kupovinu vrecice kroketa od 500kg za pse ili slicno
i to me sve samo natjeralo da jos vise cijenim svoj zivot, a ne da budem beba koja prstom upire u nesretne

Zašto bi se uopće opravdavala nekome zbog toga? :D

Mislim, što te boli kurac? Ako osjećaš moralnu potrebu da pomažeš i volontiraš, samo daj, dapače! Jebiga, svijet ne možeš promijeniti, ali možeš pomoći mnogima na taj način
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:33

veber wrote:
Vegvísir wrote:A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
to je jakooo kompleksno pitanje. gdje je granica.

Granica je arbitrarna i tamo je gdje je kao društvo postavimo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 25/6/2016, 12:34

Vegvísir wrote:

A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.

Sve ja to znam, samo pokusavam pokazati lady da previse kontradikcija je u njenim izjavama
Nedosljednost je licemjerje kad se radi o takvim stvarima

2015-10-11

Back to top Go down

Post by veber 25/6/2016, 12:34

Train_Night wrote:Implicirao sam 
2i2 nije tesko zbrojiti
implicirao, ali odgovorio ti po savjesti...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:34

Ovo sa sitnim dijelima su i nama rekli kad su objašnjavali kako radnici počnu krasti....:D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 25/6/2016, 12:37

Vegvísir wrote:
veber wrote:
Vegvísir wrote:A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
to je jakooo kompleksno pitanje. gdje je granica.

Granica je arbitrarna i tamo je gdje je kao društvo postavimo.
pa da. gdje smo ju sami postavili kao društvo.

sama si natipkala. nemaš pravo na smrt iako se mučiš, s druge strane oduzimaš život nekom jer nije društveno prihvatljiv.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 25/6/2016, 12:37

Zagy wrote:Ovo sa sitnim dijelima su i nama rekli kad su objašnjavali kako radnici počnu krasti....:D

U hrvatskoj bi te na takvom tecaju naucili kako da zametes tragove ^^
Ziil Los Dii !
Ziil Los Dii !

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:41

Vegvísir wrote:
Lady_D wrote:yebote bavim se humanitarnim radom vec 6 godina
od toga 4 godine pomazem i zivotinjama 
inace je to nesto o cemu sutim jer nije bitno da se naglasava
i koliko god ponosan bio, osmjeh mame na licu, kada dodneses svijezi kruh njoj i djeci je nesto neprocjenjivo

vidjela sam svega i svacega
nemojte mi ni pricati neke stvari koje niste okusili, a najmanje mi pokusavati objasniti sto je dobro, sto nije dobro
tko vrijedi i tko ne vrijedi
od toga kako mi je brat prestao disati itd
ne zivim u staklenoj kugli i nazalost sam morala odrasti prerano

ako cu htjeti pomoci okolini, materijalno i nematerijalno, a ispadala cudakinja, budaletina i beba neka tako ispadne
boli me kita, do kraka zivota cu se truditi pomoci svima
dio ustedevine necu trositi na zatrpavanje sminkom i odjecom i masti o high life-u vec ce ici na kupovinu vrecice kroketa od 500kg za pse ili slicno
i to me sve samo natjeralo da jos vise cijenim svoj zivot, a ne da budem beba koja prstom upire u nesretne

Zašto bi se uopće opravdavala nekome zbog toga? :D

Mislim, što te boli kurac? Ako osjećaš moralnu potrebu da pomažeš i volontiraš, samo daj, dapače! Jebiga, svijet ne možeš promijeniti, ali možeš pomoći mnogima na taj način
zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 25/6/2016, 12:41

Train_Night wrote:
Zagy wrote:Ovo sa sitnim dijelima su i nama rekli kad su objašnjavali kako radnici počnu krasti....:D

U hrvatskoj bi te na takvom tecaju naucili kako da zametes tragove ^^
kod mene u firmi, radnici mogu uzet proizvode za vlastite potrebe.
ne može uzeti kutiju ali može određeni broj.

i većinom ljudi uzimaju što kontrola smatra škartom.

svi sretni i zadovoljni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:42

Train_Night wrote:
Vegvísir wrote:

A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.

Sve ja to znam, samo pokusavam pokazati lady da previse kontradikcija je u njenim izjavama
Nedosljednost je licemjerje kad se radi o takvim stvarima

Naravno, al' jedno su filozofska očišta i teoretiziranje, a drugo je stvarnost gdje je dosljednost u stavovima često presiječena nedosljednim djelovanjem u različitim kontekstima. Ma redundantno je da raspisujem plahtu, znaš i sam... Čak i u samom filozofskom poimanju života granice su nekad toliko nejasno, koncepti skliski da je čak i kad misliš da imaš jasno iskristaliziran i ispoliran stav, tako lako kliznuti u nedosljednost... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 25/6/2016, 12:43

Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
kaj te briga?

drži se svog stava...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by medication 25/6/2016, 12:44

Ne da ne uzimam s posla, nego privatno kupim i donesem stvari koje mogu naručit na firmin račun bez po frke.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:46

veber wrote:
Lady_D wrote:zato jer stalno dobijam komentare tip: dijete si, djetinjasta si, odrasti, promijeni se, nadam se da ces postati drukcija, ovakva si- onakva si, blablablabla...covjek pomisli da nesto sa njime stvarno nije uredu...
svi puni savjeta
kaj te briga?

drži se svog stava...
kazem i ja da bi nam svima bolje bilo da si medusobno pomazemo

ali jebemu sunce nikada nisam dosla nekome i rekla mu: star si, a pokusavas biti mlad, promijeni se i prihvati svoje godine

ne mislim na tebe i ne mislim na medicu
mislim opcenito
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:47

svi puni savjeta

I opet - što te briga? :)

Ako dopustiš da te svačiji komentar uznemiri, popizdit ćeš. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 25/6/2016, 12:49

To s pokušavanjem mijenjanja neće proć kad uđeš u 30-te na primjer. Sad si mlada, kasnije ćeš bit preosjetljiva, onda prestara.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:49

medication wrote:To s pokušavanjem mijenjanja neće proć kad uđeš u 30-te na primjer. Sad si mlada, kasnije ćeš bit preosjetljiva, onda prestara.
kako mislis nece proc?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 25/6/2016, 12:49

Lady_D wrote:
veber wrote:
svi puni savjeta
kaj te briga?

drži se svog stava...

ali jebemu sunce nikada nisam dosla nekome i rekla mu: star si, a pokusavas biti mlad, promijeni se i prihvati svoje godine

mislim opcenito
ja sam mlad :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:51

veber wrote:
Lady_D wrote:
veber wrote:
svi puni savjeta
kaj te briga?

drži se svog stava...

mislim opcenito
ja sam mlad :D
kao zlatna vrata u puli :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 25/6/2016, 12:51

medication wrote:To s pokušavanjem mijenjanja neće proć kad uđeš u 30-te na primjer. Sad si mlada, kasnije ćeš bit preosjetljiva, onda prestara.
zablude.
čovjek nije pravac omeđen točom i koordinatom.

svi smo mi krivulje i mijenjamo se tijekom života.

ostalo su zablude. ili neprihvaćanje realnosti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/6/2016, 12:51

medication wrote:Ne da ne uzimam s posla, nego privatno kupim i donesem stvari koje mogu naručit na firmin račun bez po frke.

Ja sam isto taj tip; redovito sam sve materijale za školu u kojoj sam radila kupovala sama, plaćala sva fotokopiranja i slično, iako mi je šefica za sve rekla da će škola platiti, ali meni je nekako bilo glupo [politička inkorektnost] ciganit se [/politička inkorektnost] tu za takve stvari :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics