Brexit
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Brexit
IvyTeasdale wrote:Može..puštat vesele pjesmice i ne govorit mi da sam pesimist..Stanojko wrote:Moze li sele moj kolega, dr. Dzango, da ucini nesto da bi se ti malo bolje osecala?IvyTeasdale wrote:Hmm, bojim se da jesu, ovako ili onako..makar se činilo da je bolje tako..možda i je, ali tužno je svakako..Stanojko wrote:Nisu svi rastanci tuzni... :)IvyTeasdale wrote:
slavite rastanke..morbidni ste..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jesam ja rekla vesele, ili što?
2014-04-12
Hiperventilira u maminom podrumu.marcellus wrote:nego stvarno gdje je onaj euroatlantski paćenik
dzango wrote:Hiperventilira u maminom podrumu.marcellus wrote:nego stvarno gdje je onaj euroatlantski paćenik
još će suzama smočiti sendvič
2014-05-05
fali scrambled eggs..za english breakfast..dzango wrote:IvyTeasdale wrote:Može..puštat vesele pjesmice i ne govorit mi da sam pesimist..Stanojko wrote:Moze li sele moj kolega, dr. Dzango, da ucini nesto da bi se ti malo bolje osecala?IvyTeasdale wrote:Hmm, bojim se da jesu, ovako ili onako..makar se činilo da je bolje tako..možda i je, ali tužno je svakako..Stanojko wrote:
Nisu svi rastanci tuzni... :)
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Imao je u vodnik u Times i Rotschildmarcellus wrote:Pred dva tjedna sam pisao kako Soroš (govno) prodaje dionice i devize i kupuje zlato...
danas burze pale, funta pala, euro pao, zlato leti u nebo...
I tako je najveći zagovornik ostanka zaradio stotine milijuna eura na izlasku. Hm...
Kermit-
2014-04-17
A kada padaju kiše, vi se ljubite još više, priroda će slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:fali scrambled eggs..za english breakfast..dzango wrote:IvyTeasdale wrote:Može..puštat vesele pjesmice i ne govorit mi da sam pesimist..Stanojko wrote:Moze li sele moj kolega, dr. Dzango, da ucini nesto da bi se ti malo bolje osecala?IvyTeasdale wrote:
Hmm, bojim se da jesu, ovako ili onako..makar se činilo da je bolje tako..možda i je, ali tužno je svakako..
- Ne mogu a da ne kažem da je Velika Britanija sve vreme sprečavala Srbiju da postane član EU, a ne možemo ni da zaboravimo da je bivši premijer Toni Bler bio najveći zagovornik bombardovanja SR Jugoslavije – stoji u pisanoj izjavi Markovića Palme medijima.
Guest- Guest
dobra energija..Stanojko wrote:If bre... Eve gaIvyTeasdale wrote:Jesam ja rekla vesele, ili što?
2014-04-12
Dobro, i romantična je..dzango wrote:A kada padaju kiše, vi se ljubite još više, priroda će slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:fali scrambled eggs..za english breakfast..dzango wrote:IvyTeasdale wrote:Može..puštat vesele pjesmice i ne govorit mi da sam pesimist..Stanojko wrote:
Moze li sele moj kolega, dr. Dzango, da ucini nesto da bi se ti malo bolje osecala?
2014-04-12
Eto vidis...IvyTeasdale wrote:dobra energija..Stanojko wrote:If bre... Eve gaIvyTeasdale wrote:Jesam ja rekla vesele, ili što?
Bregzit ćemo slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:Dobro, i romantična je..dzango wrote:A kada padaju kiše, vi se ljubite još više, priroda će slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:fali scrambled eggs..za english breakfast..dzango wrote:IvyTeasdale wrote:
Može..puštat vesele pjesmice i ne govorit mi da sam pesimist..
briti se posrali u rasirena grla svim nasim politicarima, sad trebaju Mesica na BBC da im kaze kako EU nema alternative..
Ne, ne..ne valja preuranjeno slaviti..dzango wrote:Bregzit ćemo slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:Dobro, i romantična je..dzango wrote:A kada padaju kiše, vi se ljubite još više, priroda će slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:fali scrambled eggs..za english breakfast..dzango wrote:
2014-04-12
Ništa nije dobro preuranjeno.IvyTeasdale wrote:Ne, ne..ne valja preuranjeno slaviti..dzango wrote:Bregzit ćemo slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:Dobro, i romantična je..dzango wrote:A kada padaju kiše, vi se ljubite još više, priroda će slaviti, sunce se pojaviti.IvyTeasdale wrote:
fali scrambled eggs..za english breakfast..
KovaČ se ustrtario..objašnjava, pravda se..kic wrote:briti se posrali u rasirena grla svim nasim politicarima, sad trebaju Mesica na BBC da im kaze kako EU nema alternative..
2014-04-12
Srbi su potpuni degenerici, prvo Briti su im bili poslodavci, a drugo koliki idito moraš biti da želiš ući u EU sada? ono tipa plenkovićkofein wrote:- Ne mogu a da ne kažem da je Velika Britanija sve vreme sprečavala Srbiju da postane član EU, a ne možemo ni da zaboravimo da je bivši premijer Toni Bler bio najveći zagovornik bombardovanja SR Jugoslavije – stoji u pisanoj izjavi Markovića Palme medijima.
Kermit-
2014-04-17
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» komentar na brexit
» Analitičari: Brexit bi kočio put BiH u EU
» Brexit : Problemi u Irskoj
» BREXIT ostavio London bez benzina
» komentar na brexit
» Analitičari: Brexit bi kočio put BiH u EU
» Brexit : Problemi u Irskoj
» BREXIT ostavio London bez benzina
Page 13 of 22