ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brexit

Page 22 of 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Go down

Brexit - Page 22 Empty Re: Brexit

Post by abraham 25/6/2016, 16:32

Da.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 25/6/2016, 18:47

Drago mi je da je Babićev Imbex konačno došao do saznanja da su Englezi nacija idiota, kozojeba, klerofašista, katotalibana... oh, wait

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 25/6/2016, 18:56

Moć i snagu najbolje dokažeš ako uspiješ nekoga natjerati da te posluša i napravi sve što mu kažeš. Što su tvoji zahtjevi gluplji, a on te ipak sluša, to je tvoja snaga veća.

Npr. ono, kad časnik u vojsci natjera vojnika da riba školjke za wc četkicom za zube.

U međunarodnoj politici te igre moći poprimaju još grotesknije i sumanutije razmjere.

Svi moraju pristati na kažnjavanje i bombardiranje nevinih i nagrađivanje zločinaca, nametanje suludih sankcija koje štete svima, ekonomsko uništavanje ljudi i država bez ikakvog razloga, uvoz miliona primitivnih imigranata iz drugih kultura, organiziranje peder parada...

I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by neva 25/6/2016, 19:19

marcellus wrote:Brexit - Page 22 Bbc10

:^0 :^0
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 25/6/2016, 19:24

crvenkasti wrote:I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
mislim da su Englezi malo kasno rekli dosta EUniji
trebali su to reći sebi, onda kad su još bili velika većina u gradovima i puno prije uvođenja šerijata
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 25/6/2016, 20:25

Usne Stjepana Gnječa wrote:Europski čelnici kreću u akciju: "Razvod neće biti prijateljski, ne damo da nam uzmu Europu

NEĆEMO dopustiti da nam uzmu našu Europu, rekao je šef njemačke diplomacije Frank-Walter Steinmeier u Berlinu prije sastanka s kolegama iz pet drugih zemalja utemeljiteljica Europske unije na kojem će razgovarati o posljedicama povijesne odluke Britanaca o izlasku iz bloka i njegovoj budućnosti.

"Uvjeren sam da će te države poslati poruku da nećemo dopustiti da nam uzmu našu Europu, taj projekt mira i stabilnosti", rekao je Steinemeier prije sastanka s ministrima vanjskih poslova Francuske, Italije, Belgije, Nizozemske i Luksemburga.

---

Aha, naša (čitaj: njemačka) Europa, Reich, Njemačka...zvuči poznato...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/europski-celnici-krecu-u-akciju-razvod-nece-biti-prijateljski-ne-damo-da-nam-uzmu-europu/902136.aspx

hah slušao sam intervju s tim ministrom neki dan, ostavio je osjećaj da Njemci cijene Engleze više od ijednog drugog naroda u Europi, i da im je jako žao zbog ovoga, i na kraju svega bit će, EU s 2 brzine..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 25/6/2016, 20:29

HarleyQ wrote:
crvenkasti wrote:I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
mislim da su Englezi malo kasno rekli dosta EUniji
trebali su to reći sebi, onda kad su još bili velika većina u gradovima i puno prije uvođenja šerijata

Brexit - Page 22 Da6
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down