Brexit
Page 22 of 22
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Brexit
Drago mi je da je Babićev Imbex konačno došao do saznanja da su Englezi nacija idiota, kozojeba, klerofašista, katotalibana... oh, wait
Moć i snagu najbolje dokažeš ako uspiješ nekoga natjerati da te posluša i napravi sve što mu kažeš. Što su tvoji zahtjevi gluplji, a on te ipak sluša, to je tvoja snaga veća.
Npr. ono, kad časnik u vojsci natjera vojnika da riba školjke za wc četkicom za zube.
U međunarodnoj politici te igre moći poprimaju još grotesknije i sumanutije razmjere.
Svi moraju pristati na kažnjavanje i bombardiranje nevinih i nagrađivanje zločinaca, nametanje suludih sankcija koje štete svima, ekonomsko uništavanje ljudi i država bez ikakvog razloga, uvoz miliona primitivnih imigranata iz drugih kultura, organiziranje peder parada...
I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
Npr. ono, kad časnik u vojsci natjera vojnika da riba školjke za wc četkicom za zube.
U međunarodnoj politici te igre moći poprimaju još grotesknije i sumanutije razmjere.
Svi moraju pristati na kažnjavanje i bombardiranje nevinih i nagrađivanje zločinaca, nametanje suludih sankcija koje štete svima, ekonomsko uništavanje ljudi i država bez ikakvog razloga, uvoz miliona primitivnih imigranata iz drugih kultura, organiziranje peder parada...
I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
crvenkasti-
2014-04-17
mislim da su Englezi malo kasno rekli dosta EUnijicrvenkasti wrote:I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
trebali su to reći sebi, onda kad su još bili velika većina u gradovima i puno prije uvođenja šerijata
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Usne Stjepana Gnječa wrote:Europski čelnici kreću u akciju: "Razvod neće biti prijateljski, ne damo da nam uzmu Europu
NEĆEMO dopustiti da nam uzmu našu Europu, rekao je šef njemačke diplomacije Frank-Walter Steinmeier u Berlinu prije sastanka s kolegama iz pet drugih zemalja utemeljiteljica Europske unije na kojem će razgovarati o posljedicama povijesne odluke Britanaca o izlasku iz bloka i njegovoj budućnosti.
"Uvjeren sam da će te države poslati poruku da nećemo dopustiti da nam uzmu našu Europu, taj projekt mira i stabilnosti", rekao je Steinemeier prije sastanka s ministrima vanjskih poslova Francuske, Italije, Belgije, Nizozemske i Luksemburga.
---
Aha, naša (čitaj: njemačka) Europa, Reich, Njemačka...zvuči poznato...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/europski-celnici-krecu-u-akciju-razvod-nece-biti-prijateljski-ne-damo-da-nam-uzmu-europu/902136.aspx
hah slušao sam intervju s tim ministrom neki dan, ostavio je osjećaj da Njemci cijene Engleze više od ijednog drugog naroda u Europi, i da im je jako žao zbog ovoga, i na kraju svega bit će, EU s 2 brzine..
HarleyQ wrote:mislim da su Englezi malo kasno rekli dosta EUnijicrvenkasti wrote:I sad, kad su Englezi rekli dosta - konsternacija.
Kako su se usudili?
trebali su to reći sebi, onda kad su još bili velika većina u gradovima i puno prije uvođenja šerijata
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» komentar na brexit
» Analitičari: Brexit bi kočio put BiH u EU
» Brexit : Problemi u Irskoj
» BREXIT ostavio London bez benzina
» komentar na brexit
» Analitičari: Brexit bi kočio put BiH u EU
» Brexit : Problemi u Irskoj
» BREXIT ostavio London bez benzina
Page 22 of 22