Hrvatska vs Portugal
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Hrvatska vs Portugal
Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vidi se 'ko zna prepoznat prave vrijednosti..vili40 wrote:španjolski silikoni
2014-04-12
jel bi poraz znala optimistično interpretirat ko pobjedu?..imaš li nepokolebljive srpske krvi? :DIvyTeasdale wrote:bila bih k'o Ćiro,samo ne toliko stara.vuksadinare wrote:....ne sumnajm...IvyTeasdale wrote:Dobra bih ja bila..znam motivirat..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
2014-04-12
znala bih iz poraza izvući snagu za nove pobjede..frakcija wrote:jel bi poraz znala optimistično interpretirat ko pobjedu?..imaš li nepokolebljive srpske krvi? :DIvyTeasdale wrote:bila bih k'o Ćiro,samo ne toliko stara.vuksadinare wrote:....ne sumnajm...IvyTeasdale wrote:Dobra bih ja bila..znam motivirat..
nemam, što ću..imam nekih drugih..
2014-04-12
Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
Ni pesimist, ni optimist...Ne treba nam to.IvyTeasdale wrote:ne shvaćam te...zašto ne smijem biti i što?Ero wrote:Ne smiješ biti ni jedno ni drugo...Kao što rekoh maloprije, moja čaša je uvijek puna.IvyTeasdale wrote:ha ha, mene uvijek sreća poljubi kad je izazovem..uvijek..zato sam valjda i optimist, makar vrlo racionalni optimist..frakcija wrote:ja imam drugačija iskustva..kad očekuješ ishod temeljen na sreći očekuj nemilosrdan udarac nevjerojatnosti.IvyTeasdale wrote:
I ja sam, ali sam i optimist uvijek..ne valja očekivat najgore, onda vučeš lošu energiju..
tako sam dvaput i loto uplatila..to je slično ko kad zoveš noćnu gataru.posli me bilo sramota
Svišnji mi da koliko mi treba, a od mene traži da ponesem upravo onoliko koliko mogu ponijeti.
Ora et labora.
Živiš život. As simple as that.
Bajro Zupic!dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
Aludirala sam na međusobne simpatije i Ronaldove sklonosti..dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
No,nogometno si u pravu..jedan Taylor bi dobro došao, makar u blažoj verziji...ono je bilo strašno..
2014-04-12
ti si profi čijr liderica..čak i razlikuješ igrače..plus garant poznaješ pravila igreIvyTeasdale wrote:Aludirala sam na međusobne simpatije i Ronaldove sklonosti..dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:
'Ko će ga čuvat?
No,nogometno si u pravu..jedan Taylor bi dobro došao, makar u blažoj verziji...ono je bilo strašno..
2016-03-09
No, dobro, shvaćam..ali stavovi se nekako nazovu, razlikuju..makar te neke krute podjele ne igraju, ipak svi načelno imamo neki sličan stav kojim ulazimo u bitku sa životnim nedaćama..Ero wrote:Ni pesimist, ni optimist...Ne treba nam to.IvyTeasdale wrote:ne shvaćam te...zašto ne smijem biti i što?Ero wrote:Ne smiješ biti ni jedno ni drugo...Kao što rekoh maloprije, moja čaša je uvijek puna.IvyTeasdale wrote:ha ha, mene uvijek sreća poljubi kad je izazovem..uvijek..zato sam valjda i optimist, makar vrlo racionalni optimist..frakcija wrote:
ja imam drugačija iskustva..kad očekuješ ishod temeljen na sreći očekuj nemilosrdan udarac nevjerojatnosti.
tako sam dvaput i loto uplatila..to je slično ko kad zoveš noćnu gataru.posli me bilo sramota
Svišnji mi da koliko mi treba, a od mene traži da ponesem upravo onoliko koliko mogu ponijeti.
Ora et labora.
2014-04-12
sve, draga..još od vrtića..kad nešto volim, samo u glavu ulazi..frakcija wrote:ti si profi čijr liderica..čak i razlikuješ igrače..plus garant poznaješ pravila igreIvyTeasdale wrote:Aludirala sam na međusobne simpatije i Ronaldove sklonosti..dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:
Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.
2014-04-12
mene brine što naši mediji prave ražanj za finale dok je portugal u šumi... to obično ne završi dobro kad se tako kalkulira
Jedan je Bajro Župić.Stanojko wrote:Bajro Zupic!dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:
'Ko će ga čuvat?
meni se čak čini obrnuto..e, nismo ih nikad dobili, e, ronaldo nam svaki put uvalio gol,etc..marcellus wrote:mene brine što naši mediji prave ražanj za finale dok je portugal u šumi... to obično ne završi dobro kad se tako kalkulira
2014-04-12
Jel u cetvrtfinalu igrate sa Madjarskom?marcellus wrote:mene brine što naši mediji prave ražanj za finale dok je portugal u šumi... to obično ne završi dobro kad se tako kalkulira
najveću štetu u mentalnom razvoju su mi napravile bajke i brutalno osvještenje da ne postoji čarobni štapić koji je do desete godine bio moje ključno strateško sredstvo..deus ex machinaIvyTeasdale wrote:No, dobro, shvaćam..ali stavovi se nekako nazovu, razlikuju..makar te neke krute podjele ne igraju, ipak svi načelno imamo neki sličan stav kojim ulazimo u bitku sa životnim nedaćama..Ero wrote:Ni pesimist, ni optimist...Ne treba nam to.IvyTeasdale wrote:ne shvaćam te...zašto ne smijem biti i što?Ero wrote:Ne smiješ biti ni jedno ni drugo...Kao što rekoh maloprije, moja čaša je uvijek puna.IvyTeasdale wrote:
ha ha, mene uvijek sreća poljubi kad je izazovem..uvijek..zato sam valjda i optimist, makar vrlo racionalni optimist..
Ora et labora.
2016-03-09
kad Cristiano izađe na teren sve vi ženske ćete početi navijati za Portugal, već viđeno
Ivy prva
Ivy prva
Last edited by deda hipster on Thu 23 Jun - 12:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
...mlada si kao paska janejtinaIvyTeasdale wrote:bila bih k'o Ćiro,samo ne toliko stara.vuksadinare wrote:....ne sumnajm...IvyTeasdale wrote:Dobra bih ja bila..znam motivirat..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I pola rvata... :)deda hipster wrote:kad Cristiano izađe na teren sve vi ženske ćete početi navijati za Portugal, već viđeno
bajke jesu teška šteta..i sva ta zavaravanja, širenje stereotipa, spolne i klasne predrasude..frakcija wrote:najveću štetu u mentalnom razvoju su mi napravile bajke i brutalno osvještenje da ne postoji čarobni štapić koji je do desete godine bio moje ključno strateško sredstvo..deus ex machinaIvyTeasdale wrote:No, dobro, shvaćam..ali stavovi se nekako nazovu, razlikuju..makar te neke krute podjele ne igraju, ipak svi načelno imamo neki sličan stav kojim ulazimo u bitku sa životnim nedaćama..Ero wrote:Ni pesimist, ni optimist...Ne treba nam to.IvyTeasdale wrote:ne shvaćam te...zašto ne smijem biti i što?Ero wrote:
Ne smiješ biti ni jedno ni drugo...Kao što rekoh maloprije, moja čaša je uvijek puna.
Ora et labora.
2014-04-12
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Portugal i Hrvatska potpisale sporazum o obrambenoj suradnji
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos