Hrvatska vs Portugal
Page 3 of 18
Page 3 of 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Hrvatska vs Portugal
U čemu je problem ako je sve bilo transparentno?vuksadinare wrote:..interesantno prije predizborne kampanje za predsjednika...koli i hdz su rekli..'nemamo dovoljno novaca da odradimo kvalitetno predizbornu kamapanju'..i gle cik pogodi tko ej prvi uletio sa lovom....mamic...
Problem je bio u tome što vam je KGK odpuhala Josipovića?
Pa i Mesiću je "prijatelj" posudio novac za kupnju dva stana, pa nikom ništa.
Jeste li pomislili da ne možete posuditi keš niti vlastitom djetetu, ako keš
niste namjenski podigli u banci? Dakle, za posuđeni novac morate imati
bančnu potvrdu da je čist...Ali, no, Mesiću to ne treba.
Odakle Josipović 4-5-6 stanova, jbote? Di su onda bili vaši pošteni mediji?
Gdje su tada bili INDEX-i, Alteri i Lupige, da ih čereče u javnosti?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ma koji trendovi?Oni tamo u engleskoj ili španjolskoj imaju godinu dana prije rasprodane stadione i to po otprilike 100 eura po sjedalu pa pomnoži 100X50.000=5 miliona eura po odigranoj utakmici a gdje su tu još sponzori i ostali.Tamo se vrti lova a kod nas na utakmicu Dinama dođe 426 gledaoca od toga pola ulaznica besplatna a druga polovica za golo badava.Ero wrote:Bili bi radili i drugi isto, ako bi bili dovoljno sposobni.vili40 wrote:Ero wrote:Ostavimo se za trenutak politike i sudskih poslova, koji itako nije naš posao...
Meni se ovako, izdaleka, čini da je Mamić jedini u HR koji se bavi svojim poslom.
Na nogomet mislim, naravno.
On jedini stvara, a svi drugi bi htjeli ( bez znaja i rada) dijeliliti s njim...
To je ono što se vidi na površini.
da,Mamić jedini stvara i bavi se svojim poslom i to vrlo uspješno.hahaha...pa tom je našmrkanom divljaku uspjelo totalno razjebati hr nogomet i Dinamo na čije utakmice dolazi manje gledaoca nego na utakmicu 7.regionalne lige Laboševe Klijeti-Biturina Donja.
A novcima od utaje poreza podmazuje kotačiće u vlasti i to vrlo izdašno,kad im ponestane,ajd Zdravko ubaci u konjića
Pogledaj samo Hajduk, na primjer...
Kupuju se i prodaju igrači itd, a di su tu oni?
Inače, nova su vrimena. Danas mladež navija za Barcelonu, Real, Bayern...
a ne tamo za neki klub iz Špičkovine, koji su se umislili da su ravni jednoj Barceloni.
Mamić se uklopio u moderne UEF-ine i FIFA-ine "trendove".
Novac klizi kroz prste i nešto se i zalijepi, jbga.I šta sad?
Tu kod nas funkcionira drugačiji sistem.
vili40-
2015-08-02
inače imam neki loš filing oko te tekme, mislim da ćemo spušit
....moguce..ako ronaldo bude inspiriran a uvijek moze zabiti...mozemo i mi....ali ipak mislim da cemo dobiti..portugalska ej obrana toliko losa a i golman im nije nesto posebno..da ni ronaldo ne moze sve zabitimarcellus wrote:inače imam neki loš filing oko te tekme, mislim da ćemo spušit
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
neće biti problem ako ispadnu ako će se boriti i dobro oznojiti dres.To je sport i netko mora izgubiti a Portugal kolko vidim neki previše potcjenjuju.marcellus wrote:inače imam neki loš filing oko te tekme, mislim da ćemo spušit
vili40-
2015-08-02
..a mi smo ipak bolji od mađara i imamo bolju obranu
2015-09-08
svaka je utakmica drugačija i ne može se uspoređivati sa nekim utakmicama otprije.Možda dođe na kraju i do ruleta pa će odlučivati živci.vuksadinare wrote:..a mi smo ipak bolji od mađara i imamo bolju obranu
vili40-
2015-08-02
Dakle, ladno mozete do finala...ako vas ne sjebe mentalitet. Portugalci su neozbiljna ekipa...kurac na biciklu.
stanojko,hoces navijat za nas? ;D
2014-04-12
najveca opasnost je da protivnik igra istu igru,
i da ima bolje i brze igrace za kontru.
ako protivnik odbije da napada ka hrvatskog golu,
da vas povuku napred.
i da ima bolje i brze igrace za kontru.
ako protivnik odbije da napada ka hrvatskog golu,
da vas povuku napred.
Guest- Guest
mi stariji, cemo, biti naklonjeniji, uglavnom.
omladina, ne znam, sumnjam !?
Guest- Guest
Sele, veceras idem da cepam brata od tetke (dobio sina) tako da necu gledati, ali nemam nista protiv da sjebete one zalizane cigancice...IvyTeasdale wrote:stanojko,hoces navijat za nas? ;D
vaši mediji pišu da svi navijaju za nas..i komentari samo pozitivni..to vučko kontroliše..da mu EU ne omane..chater wrote:mi stariji, cemo, biti naklonjeniji, uglavnom.
2014-04-12
Tekma je u subotu..stigneš se otrijeznit tri puta i zdušno navijat..očekujemo slikice u kockastom dresu..Stanojko wrote:Sele, veceras idem da cepam brata od tetke (dobio sina) tako da necu gledati, ali nemam nista protiv da sjebete one zalizane cigancice...IvyTeasdale wrote:stanojko,hoces navijat za nas? ;D
2014-04-12
Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
zato jer igraju sami srb do srbina, koji toga još nisu svesni, srbski su to geni, ali vreme će pokazati.IvyTeasdale wrote:vaši mediji pišu da svi navijaju za nas..i komentari samo pozitivni..to vučko kontroliše..da mu EU ne omane..chater wrote:mi stariji, cemo, biti naklonjeniji, uglavnom.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
2014-04-12
a, dobro, moraju se malo opravdat..frakcija wrote:zato jer igraju sami srb do srbina, koji toga još nisu svesni, srbski su to geni, ali vreme će pokazati.IvyTeasdale wrote:vaši mediji pišu da svi navijaju za nas..i komentari samo pozitivni..to vučko kontroliše..da mu EU ne omane..chater wrote:mi stariji, cemo, biti naklonjeniji, uglavnom.
2014-04-12
tri utakmice koje su igrali portugalci sve tri su pokazali iste slabosti..i niej to slucajno..ili slab dan..tesko to mogu oni popraviti u nekoliko dana pogotovo protiv nas...jer sumnjam da na klupi imaju neku puno veliku kvalitetu naspram ovih koji igraju pogotovo u obrani..pa vec bi portugalski izbornik mjenjao nakon dvije utakmice da ima sa cim kvalitetno zamjeniti
2015-09-08
vuče, nogomet je to..postoje još barem tri faktora:faktor sreće, faktor sudac i, što je džani rekao, x faktor ronaldo..
2014-04-12
Pa pre ce biti kockasti stoljnakIvyTeasdale wrote:Tekma je u subotu..stigneš se otrijeznit tri puta i zdušno navijat..očekujemo slikice u kockastom dresu..Stanojko wrote:Sele, veceras idem da cepam brata od tetke (dobio sina) tako da necu gledati, ali nemam nista protiv da sjebete one zalizane cigancice...IvyTeasdale wrote:stanojko,hoces navijat za nas? ;D
Similar topics
» Portugal i Hrvatska potpisale sporazum o obrambenoj suradnji
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio
Page 3 of 18