Hrvatska vs Portugal
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Hrvatska vs Portugal
bajke jesu teška šteta..i sva ta zavaravanja, širenje stereotipa, spolne i klasne predrasude..frakcija wrote:najveću štetu u mentalnom razvoju su mi napravile bajke i brutalno osvještenje da ne postoji čarobni štapić koji je do desete godine bio moje ključno strateško sredstvo..deus ex machinaIvyTeasdale wrote:No, dobro, shvaćam..ali stavovi se nekako nazovu, razlikuju..makar te neke krute podjele ne igraju, ipak svi načelno imamo neki sličan stav kojim ulazimo u bitku sa životnim nedaćama..Ero wrote:Ni pesimist, ni optimist...Ne treba nam to.IvyTeasdale wrote:ne shvaćam te...zašto ne smijem biti i što?Ero wrote:
Ne smiješ biti ni jedno ni drugo...Kao što rekoh maloprije, moja čaša je uvijek puna.
Svišnji mi da koliko mi treba, a od mene traži da ponesem upravo onoliko koliko mogu ponijeti.
Ora et labora.
Živiš život. As simple as that.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Mentalitet. Ne možeš dalje od njega. Umesto da se sve podredi timu, prave se afere i na kraju će ono oko tima da sjebe tim.marcellus wrote:mene brine što naši mediji prave ražanj za finale dok je portugal u šumi... to obično ne završi dobro kad se tako kalkulira
Zgodan je Ronaldo..ali dok kod nas ima Mandže,a još uvede li opet slatkiša Pjacu..nema potrebe za slinjenjem nad neprijateljimadeda hipster wrote:kad Cristiano izađe na teren sve vi ženske ćete početi navijati za Portugal, već viđeno
Ivy prva
2014-04-12
Treba se čuvati opsajda, iz njega padaju golovi, korneri, ili tako nešto ...
crvenkasti-
2014-04-17
Zato ovaj ne izlazi iz solarijuma. Pred finale LŠ nije mogao da trenira zbog povrede ali ten iz solarijuma je bio besprekoran.deda hipster wrote:kad Cristiano izađe na teren sve vi ženske ćete početi navijati za Portugal, već viđeno
Ivy prva
Ahaaaa...vuksadinare wrote:...mlada si kao paska janejtinaIvyTeasdale wrote:bila bih k'o Ćiro,samo ne toliko stara.vuksadinare wrote:....ne sumnajm...IvyTeasdale wrote:Dobra bih ja bila..znam motivirat..
2014-04-12
Stavim li te ja u offside..crvenkasti wrote:Treba se čuvati opsajda, iz njega padaju golovi, korneri, ili tako nešto ...
2014-04-12
Nije moj tip nijedan koji treba za uređivanje više vremena od mene..dzango wrote:Zato ovaj ne izlazi iz solarijuma. Pred finale LŠ nije mogao da trenira zbog povrede ali ten iz solarijuma je bio besprekoran.deda hipster wrote:kad Cristiano izađe na teren sve vi ženske ćete početi navijati za Portugal, već viđeno
Ivy prva
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Stavim li te ja u offside..crvenkasti wrote:Treba se čuvati opsajda, iz njega padaju golovi, korneri, ili tako nešto ...
Htio sam se uključit u raspravu...
crvenkasti-
2014-04-17
..ja obozavam mladu janjetinu....topi se u ustimaIvyTeasdale wrote:Ahaaaa...vuksadinare wrote:...mlada si kao paska janejtinaIvyTeasdale wrote:bila bih k'o Ćiro,samo ne toliko stara.vuksadinare wrote:....ne sumnajm...IvyTeasdale wrote:Dobra bih ja bila..znam motivirat..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj da prodaje kišobrane na pijaci, ne bi se razlikovao od ostale ciganske bratije.IvyTeasdale wrote:Nije moj tip nijedan koji treba za uređivanje više vremena od mene..dzango wrote:Zato ovaj ne izlazi iz solarijuma. Pred finale LŠ nije mogao da trenira zbog povrede ali ten iz solarijuma je bio besprekoran.deda hipster wrote:kad Cristiano izađe na teren sve vi ženske ćete početi navijati za Portugal, već viđeno
Ivy prva
Ok, nakon što izvedem faul..crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Stavim li te ja u offside..crvenkasti wrote:Treba se čuvati opsajda, iz njega padaju golovi, korneri, ili tako nešto ...
Htio sam se uključit u raspravu...
2014-04-12
dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
Joe Šimunić.... jedini koji je zaradio tri žuta na jednoj utakmici
Vau, za Hajduk je "Kraljica Torcide"...Pretpostavljam da je ova "Kraljica BBB"? :)deda hipster wrote:
Ne može da bude kraljica ni Torcide ni BBB dok je ne overi neki Srbin. Tako je pravilo.Stanojko wrote:Vau, za Hajduk je "Kraljica Torcide"...Pretpostavljam da je ova "Kraljica BBB"? :)deda hipster wrote:
marcellus wrote:dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:
'Ko će ga čuvat?
Joe Šimunić....
Šta se ti petljaš u muške razgovore, znamo svi da si pičkica.
Nemaš pojma o nogometu niti te zanima.
I onda, da ne ispadneš peder, pišeš kako, dok mi gledamo nogomet, ti pričaš o ženskim sisama.
Stvarno si bijednik.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma za ovu nema sanse da nije, prema tome... Kraljica!dzango wrote:Ne može da bude kraljica ni Torcide ni BBB dok je ne overi neki Srbin. Tako je pravilo.Stanojko wrote:Vau, za Hajduk je "Kraljica Torcide"...Pretpostavljam da je ova "Kraljica BBB"? :)deda hipster wrote:
Idealan. Šteta što se ofirao pre vremena.marcellus wrote:dzango wrote:Nije Modrić za to. Treba vam neki kasapin.IvyTeasdale wrote:Da, jedno..a, može i više..neka mu Luka mrdne duzom koji put..dzango wrote:Zvekneš ga po skupocenim nogama na početku i posle si miran. Inače može da napravi sranje u trenutku i eto problema.IvyTeasdale wrote:
'Ko će ga čuvat?
Joe Šimunić.... jedini koji je zaradio tri žuta na jednoj utakmici
dobro lažešIvyTeasdale wrote:
Nije moj tip nijedan koji treba za uređivanje više vremena od mene..
Guest- Guest
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Portugal i Hrvatska potpisale sporazum o obrambenoj suradnji
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio