Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
To ti tako vidiš, jer nisi izravno involvirana, odnosno, jer te izravno ne pogađa.Noor wrote:Ero wrote:To neće promijeniti istinu o hr tragediji, koju istražuje i o kojoj piše dr Hasanbegović.Noor wrote:Ero wrote:Napisao je nekoliko knjiga na tu temu. Bez Amera. Preporučam ti, pročitaj neku od njih.Noor wrote:
o ustašijadi se očitovao tek kad je od amera dobio po labrnji...i isključivo iz tog razloga, a već sutradan je nastavio bljuvati u svojoj maniri
da imam poljski wc, sve njegove knjige držala bi u njemu na polici
Zbog sitnih duša ona s mukom isplivava na površinu, ali hoće...hoće. Narod se pita .
Oni koji žive od ideoloških podjela će nestat s političke scene: razne uhljebe, neprofitni i slična ološ.
samo nek on istražuje...i slažem se s tobom, istinu o tragediji koja je zadesila hrvatsku, pod imenom NDH, ništa neće promijeniti i izbrisati iz povijesti.
neće ni hasan.
Bilo kakva podjela u narodu je zlo, posebno kad je u pitanju ideološka podjela,
a tragedija je kad ta podjela ima za posljedicu bratoubilački rat. O ovom zadnjem
piše i govori dr Hasanbegović. Samo neznalice ili zlonamjerni ljudi to ne vide.
Rođen sam nakon ww2, kao i ogromna većina danas živućih Hrvata. Nas zanimaju
razlozi koji su doveli do takvie podjele, koja je dovela do bratoubilačkog rata i kako
to u budućnosti izbjeći. Zato nam je istina tako važna. Zlonamjernima ona nije bitna,
jer se hrane na temelju nestina...Tkzv. antifašizam u HR je parazit, kojeg se treba
riješiti čim prije, u dobro svih...Nabroji mi samo nekog od njih od kojeg je država
imala neku korist? Samo jednog...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ma to te iz minobacaca ciljao....'jos jednu'..bas taj isjecak ima u avataruNoor wrote:vuksadinare wrote:sto yoda upuca norku tako krvnicki?Eva wrote:Kojoj Stanojkovoj ekipi, jel onoj s Bleiburga?
da...ionako se hvali s gunom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:vuksadinare wrote:sto yoda upuca norku tako krvnicki?Eva wrote:Kojoj Stanojkovoj ekipi, jel onoj s Bleiburga?
?
2015-09-08
Ero wrote:To ti tako vidiš, jer nisi izravno involvirana, odnosno, jer te izravno ne pogađa.Noor wrote:Ero wrote:To neće promijeniti istinu o hr tragediji, koju istražuje i o kojoj piše dr Hasanbegović.Noor wrote:Ero wrote:
Napisao je nekoliko knjiga na tu temu. Bez Amera. Preporučam ti, pročitaj neku od njih.
Zbog sitnih duša ona s mukom isplivava na površinu, ali hoće...hoće. Narod se pita .
Oni koji žive od ideoloških podjela će nestat s političke scene: razne uhljebe, neprofitni i slična ološ.
samo nek on istražuje...i slažem se s tobom, istinu o tragediji koja je zadesila hrvatsku, pod imenom NDH, ništa neće promijeniti i izbrisati iz povijesti.
neće ni hasan.
pogađa...izravnije ni ne može
Guest- Guest
Uje i čedeki u prisnom druženju, ili kraće domaća bagra se opija prije klanja.
Guest- Guest
Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:vuksadinare wrote:sto yoda upuca norku tako krvnicki?Eva wrote:Kojoj Stanojkovoj ekipi, jel onoj s Bleiburga?
?
Ajde, sikter odavde...Idite gore, na chat...
Barem bi malo poštovanja trebali imati do postavljača teme, ako ništa drugo...
Ero wrote:To ti tako vidiš, jer nisi izravno involvirana, odnosno, jer te izravno ne pogađa.Noor wrote:Ero wrote:To neće promijeniti istinu o hr tragediji, koju istražuje i o kojoj piše dr Hasanbegović.Noor wrote:Ero wrote:
Napisao je nekoliko knjiga na tu temu. Bez Amera. Preporučam ti, pročitaj neku od njih.
neće ni hasan.
Bilo kakva podjela u narodu je zlo, posebno kad je u pitanju ideološka podjela,
a tragedija je kad ta podjela ima za posljedicu bratoubilački rat. O ovom zadnjem
piše i govori dr Hasanbegović. Samo neznalice ili zlonamjerni ljudi to ne vide.
Rođen sam nakon ww2, kao i ogromna većina danas živućih Hrvata. Nas zanimaju
razlozi koji su doveli do takvie podjele, koja je dovela do bratoubilačkog rata i kako
to u budućnosti izbjeći. Zato nam je istina tako važna. Zlonamjernima ona nije bitna,
jer se hrane na temelju nestina...Tkzv. antifašizam u HR je parazit, kojeg se treba
riješiti čim prije, u dobro svih...Nabroji mi samo nekog od njih od kojeg je država
imala neku korist? Samo jednog...
Pitajte ustaše koji su sva sranja i klanja započeli. Samo su im računi došli na naplatu. I malo su i platili koliko su im ruke bile krvave.
Last edited by Eva on 27/6/2016, 12:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa ero..to ja nase...jesi vidio kako vjesaju one partizanke...Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:vuksadinare wrote:sto yoda upuca norku tako krvnicki?Eva wrote:Kojoj Stanojkovoj ekipi, jel onoj s Bleiburga?
?
2015-09-08
Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:vuksadinare wrote:sto yoda upuca norku tako krvnicki?Eva wrote:Kojoj Stanojkovoj ekipi, jel onoj s Bleiburga?
?
Barem bi malo poštovanja trebali imati do antifašista, ako ništa drugo...
meni se tema jako sviđa
zadnja rečenica ti je na mjestu
Guest- Guest
Eva wrote:
vuksadinare wrote:pa ero..to ja nase...jesi vidio kako vjesaju one partizanke...Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:vuksadinare wrote:
sto yoda upuca norku tako krvnicki?
?
nisi ti još probao pravo
Guest- Guest
I meni.Noor wrote:Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:vuksadinare wrote:
sto yoda upuca norku tako krvnicki?
?
Barem bi malo poštovanja trebali imati do antifašista i fašista, ako ništa drugo...
meni se tema jako sviđa
..u jebote..tu svak sa svakim pio i zderao a na poluvremenu se malo pokolju...
2015-09-08
..ma sta?..'jure žulja li konopac'Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ero..to ja nase...jesi vidio kako vjesaju one partizanke...Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:
?
nisi ti još probao pravo
2015-09-08
Ero wrote:I meni.Noor wrote:Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?Eva wrote:
?
meni se tema jako sviđa
onda je pljuckaj
Guest- Guest
Noor wrote:Ero wrote:I meni.Noor wrote:Ero wrote:Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?vuksadinare wrote:
pa eno gore sam postavio video klip kako upuca norku..sto nisi vidjela?
meni se tema jako sviđa
onda je pljuckaj
Tovariš Ero. Ipak u njemu tinja žar antifašizma.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Ero wrote:I meni.Noor wrote:Ero wrote:
Morate zasrat baš svaku temu? Je li to samo onda kad se tema ne sviđa Evi ili Noor?
meni se tema jako sviđa
onda je pljuckaj
...i toliko ga jadan potiskuje, al bez rezultata
Guest- Guest
Ero wrote:Eva wrote:
To su te dvije strane istog novčića(zla), koje ne žele vidjeti tkzv. antifašisti.
vuksadinare wrote:..u jebote..tu svak sa svakim pio i zderao a na poluvremenu se malo pokolju...
Ali samo su uje i čedeki skupa lijegali, pa na kraju i zalegli na Bleiburgu. Netko se zakarta, zapije, a oni se eto zajebali.
Guest- Guest
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Ero wrote:I meni.Noor wrote:
meni se tema jako sviđa
onda je pljuckaj
...i toliko ga jadan potiskuje, al bez rezultata
Ne ugasi mu taj žar antifašizma ni sto brigada ustaških vatrogasaca i kanadera.
Guest- Guest
Ero wrote:
To su te dvije strane istog novčića(zla), koje ne žele vidjeti tkzv. antifašisti.
ti vidiš, pa zato i nisi tkzv. antifašist, ti si ortodoksni
Guest- Guest
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
» Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
» Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
» Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
Page 10 of 14