Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Drugarice i drugovi...SRETAN VAM DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE!!!
evo još jednog što mu lakše u guzicu nego u glavu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kuranom? U tri četvrt pantalonama?IvyTeasdale wrote:a, vidi mu lijepih plavih okica...zamišljam našeg hasu kao plavog,kovrčavog dječačića, okica plavih kao nebo, stidljivog i šutljivog, s knjigom u ruci..
vuksadinare wrote:....danas u hdz-u traze one koji cer rec dosta briselu i vasingtonu..a da visegradskoj skupini..to vise nije tajna...Eva wrote:Ak je HDZ spal na sipljivog Hasana, onda je fakat stranka za otpad.
Pa će to biti baš turski genetski otpad srpskih korijena? Njegova obitelj se podala Turcima radi sitnih benefita u vidu 2 krave a ti sad u njemu vidiš Ivanu Orleansku. Daj molim te, to je loš gentski materijal koji je vidljiv i u visini od metar i šumska jagoda. Ne bih mu dala nacrtanu ovcu da mi čuva.
Guest- Guest
ja u njemu ni's ne vidim..ali vide drugi i cisto logicki zakljucujem jer znam mnogo clanova hdz-a koji ce dati glas hasanu ako se kandidira..to i on zna...Eva wrote:vuksadinare wrote:....danas u hdz-u traze one koji cer rec dosta briselu i vasingtonu..a da visegradskoj skupini..to vise nije tajna...Eva wrote:Ak je HDZ spal na sipljivog Hasana, onda je fakat stranka za otpad.
Pa će to biti baš turski genetski otpad srpskih korijena? Njegova obitelj se podala Turcima radi sitnih benefita u vidu 2 krave a ti sad u njemu vidiš Ivanu Orleansku. Daj molim te, to je loš gentski materijal koji je vidljiv i u visini od metar i šumska jagoda. Ne bih mu dala nacrtanu ovcu da mi čuva.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asocira me na 1.maj...zato ja pitam za grajStanojko wrote:?IvyTeasdale wrote:stane, ima li graja tu?
2014-04-12
vuksadinare wrote:ja u njemu ni's ne vidim..ali vide drugi i cisto logicki zakljucujem jer znam mnogo clanova hdz-a koji ce dati glas hasanu ako se kandidira..to i on zna...Eva wrote:vuksadinare wrote:....danas u hdz-u traze one koji cer rec dosta briselu i vasingtonu..a da visegradskoj skupini..to vise nije tajna...Eva wrote:Ak je HDZ spal na sipljivog Hasana, onda je fakat stranka za otpad.
Onda moš mislit na kaj ti drugi liče kad u njemu vide vođu!
Guest- Guest
ne kvari mi nevinost trenutka..uostalom, bila je slikovnicadzango wrote:Kuranom? U tri četvrt pantalonama?IvyTeasdale wrote:a, vidi mu lijepih plavih okica...zamišljam našeg hasu kao plavog,kovrčavog dječačića, okica plavih kao nebo, stidljivog i šutljivog, s knjigom u ruci..
2014-04-12
zanimljivi ovi antifašisti danas, em su rasisti em isamofobi
em bi pili krv
em bi pili krv
2014-04-19
vide to..da im ej u hdz-u dosta placipicaka...salonskih politicara i onima kojima buzin diktira..traze svog orbanaEva wrote:vuksadinare wrote:ja u njemu ni's ne vidim..ali vide drugi i cisto logicki zakljucujem jer znam mnogo clanova hdz-a koji ce dati glas hasanu ako se kandidira..to i on zna...Eva wrote:vuksadinare wrote:....danas u hdz-u traze one koji cer rec dosta briselu i vasingtonu..a da visegradskoj skupini..to vise nije tajna...Eva wrote:Ak je HDZ spal na sipljivog Hasana, onda je fakat stranka za otpad.
2015-09-08
vuksadinare wrote:vide to..da im ej u hdz-u dosta placipicaka...salonskih politicara i onima kojima buzin diktira..traze svog orbanaEva wrote:vuksadinare wrote:ja u njemu ni's ne vidim..ali vide drugi i cisto logicki zakljucujem jer znam mnogo clanova hdz-a koji ce dati glas hasanu ako se kandidira..to i on zna...Eva wrote:vuksadinare wrote:
....danas u hdz-u traze one koji cer rec dosta briselu i vasingtonu..a da visegradskoj skupini..to vise nije tajna...
A kaj će s Kolindom? Pravit se da je nema
Guest- Guest
Aj, aj, aj...nema graj,IvyTeasdale wrote:asocira me na 1.maj...zato ja pitam za grajStanojko wrote:?IvyTeasdale wrote:stane, ima li graja tu?
ne slavi se 1. maj
neobican nas je kraj,
slabo ovde ima vlaj.
Ali jedno mala znaj,
u svakome cuci zmaj
i pre no sto sviram kraj
svakom od nas pusu daj...
koli je svoje spusila koliko vidim na desnim portalima...Eva wrote:vuksadinare wrote:vide to..da im ej u hdz-u dosta placipicaka...salonskih politicara i onima kojima buzin diktira..traze svog orbanaEva wrote:vuksadinare wrote:ja u njemu ni's ne vidim..ali vide drugi i cisto logicki zakljucujem jer znam mnogo clanova hdz-a koji ce dati glas hasanu ako se kandidira..to i on zna...Eva wrote:
A kaj će s Kolindom? Pravit se da je nema
2015-09-08
nema fašista, pa nema ni antifašista...samo svi sve radikalniji u promicanju svojih ideologija..na dnevnoj bazi...od naslova u novinama, upisa na forumu, etc. država prednjači..prckov wrote:zanimljivi ovi antifašisti danas, em su rasisti em isamofobi
em bi pili krv
2014-04-12
ti si zreo za napisat jedan nonovalni hit...premašit ćeš vjekoslavu huljić, ili barem postati joj opaka konkurencijaStanojko wrote:Aj, aj, aj...nema graj,IvyTeasdale wrote:asocira me na 1.maj...zato ja pitam za grajStanojko wrote:?IvyTeasdale wrote:stane, ima li graja tu?
ne slavi se 1. maj
neobican nas je kraj,
slabo ovde ima vlaj.
Ali jedno mala znaj,
u svakome cuci zmaj
i pre no sto sviram kraj
2014-04-12
Ja ciljam Marinu u Futu!IvyTeasdale wrote:ti si zreo za napisat jedan nonovalni hit...premašit ćeš vjekoslavu huljić, ili barem postati joj opaka konkurencijaStanojko wrote:Aj, aj, aj...nema graj,IvyTeasdale wrote:asocira me na 1.maj...zato ja pitam za grajStanojko wrote:?IvyTeasdale wrote:stane, ima li graja tu?
ne slavi se 1. maj
neobican nas je kraj,
slabo ovde ima vlaj.
Ali jedno mala znaj,
u svakome cuci zmaj
i pre no sto sviram kraj
Štooo?Stanojko wrote:Ja ciljam Marinu u Futu!IvyTeasdale wrote:ti si zreo za napisat jedan nonovalni hit...premašit ćeš vjekoslavu huljić, ili barem postati joj opaka konkurencijaStanojko wrote:Aj, aj, aj...nema graj,IvyTeasdale wrote:asocira me na 1.maj...zato ja pitam za grajStanojko wrote:
?
ne slavi se 1. maj
neobican nas je kraj,
slabo ovde ima vlaj.
Ali jedno mala znaj,
u svakome cuci zmaj
i pre no sto sviram kraj
2014-04-12
Ma neki cobani, budale. Pisu tekstove za ove novokomponovane... Lovu bre da zgrnem!IvyTeasdale wrote:Štooo?Stanojko wrote:Ja ciljam Marinu u Futu!IvyTeasdale wrote:ti si zreo za napisat jedan nonovalni hit...premašit ćeš vjekoslavu huljić, ili barem postati joj opaka konkurencijaStanojko wrote:Aj, aj, aj...nema graj,IvyTeasdale wrote:
asocira me na 1.maj...zato ja pitam za graj
ne slavi se 1. maj
neobican nas je kraj,
slabo ovde ima vlaj.
Ali jedno mala znaj,
u svakome cuci zmaj
i pre no sto sviram kraj
ajde, zgrni, pa onda dođi na forum pohvalit se..i platit troškove onog nedosanjanog partijaStanojko wrote:Ma neki cobani, budale. Pisu tekstove za ove novokomponovane... Lovu bre da zgrnem!IvyTeasdale wrote:Štooo?Stanojko wrote:Ja ciljam Marinu u Futu!IvyTeasdale wrote:ti si zreo za napisat jedan nonovalni hit...premašit ćeš vjekoslavu huljić, ili barem postati joj opaka konkurencijaStanojko wrote:
Aj, aj, aj...nema graj,
ne slavi se 1. maj
neobican nas je kraj,
slabo ovde ima vlaj.
Ali jedno mala znaj,
u svakome cuci zmaj
i pre no sto sviram kraj
2014-04-12
Kakve zureze?IvyTeasdale wrote:ajde, zgrni, pa onda dođi na forum pohvalit se..i platit troškove onog nedosanjanog partijaStanojko wrote:Ma neki cobani, budale. Pisu tekstove za ove novokomponovane... Lovu bre da zgrnem!IvyTeasdale wrote:Štooo?Stanojko wrote:Ja ciljam Marinu u Futu!IvyTeasdale wrote:
ti si zreo za napisat jedan nonovalni hit...premašit ćeš vjekoslavu huljić, ili barem postati joj opaka konkurencija
--- neonacisti dobili batine u Kaliforniji na svom skupu---
( očekuje se da - haso - osudi nasilje nad nevinim neonacistima )
U KALIFORNIJI
Prekinut neonacistički skup, najmanje deset ozlijeđenih
Na neonacističkom skupu izbilo je nasilje kad se pojavilo više od 150 anarhista i antifašista te se suprotstavilo neonacistima
Najmanje je deset ljudi ozlijeđeno od kojih dvoje teško, u kalifornijskome glavnom gradu Sacramentu u nedjelju kad su se pripadnici neonacističke skupine sukobili s antifašističkim prosvjednicima, objavili su mediji.
Skupina od oko 25 neonacista dobila je dopuštenje za održavanje skupa u Sacramentu, a jedan od neonacističkih vođa rekao je da su htjeli održati prosvjed protiv nasilja.
Na neonacističkom skupu izbilo je nasilje kad se pojavilo više od 150 antifašista te se suprotstavilo neonacistima, navode mediji.
Antifašistički prosvjednici uzvikivali su "Fašisti idite kući" i nekoliko je nacista otjerano. Na svojoj internetskoj stranici skupina Antifašistička akcija Sacramenta je rekla da ima moralnu dužnost odbaciti platformu nacista.
A ovakvi ih prebili ( naime fešti se pridružili i anarhisti )
Inače ovako se neonaci redovito provedu i na skupovima u Njemačkoj.
Redovito dobiju po čatrunu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ništa te danas ne kužim..Stanojko wrote:Kakve zureze?IvyTeasdale wrote:ajde, zgrni, pa onda dođi na forum pohvalit se..i platit troškove onog nedosanjanog partijaStanojko wrote:Ma neki cobani, budale. Pisu tekstove za ove novokomponovane... Lovu bre da zgrnem!IvyTeasdale wrote:Štooo?Stanojko wrote:
Ja ciljam Marinu u Futu!
2014-04-12
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» 22.6 Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
» Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
» Dan antifašističke borbe
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Drzavni vrh hrvatske uputio ISKRENU cestitku za dan antifasisticke borbe
» Hrvatska dobila prvi muzej antifašističke borbe nakon oslobođenja
Page 13 of 14