Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
A što se uživancije tiče, uživam u pobjedama bez obzira na Mamića i hobotnicu sa ovoga svieta. Ništa mi neće ovi dan pokvarit!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Ajd ti to, da te vidim. Pa sad reci da oni nisu uspjeli. Imati robove i potkupljivati sudce. A ti? Imaš li ti robove? Potkupljuješ li ti sudce? Baš si neuspješna!
Jesam, priznajem.
Guest- Guest
Neka se drugi raduju.Regoč wrote:A što se uživancije tiče, uživam u pobjedama bez obzira na Mamića i hobotnicu sa ovoga svieta. Ništa mi neće ovi dan pokvarit!
Ne mogu reč da mi nije drago šta smo naprašili Španjolče al nema onog izwornog iskrenog radowanja i slawlja a onda to nije taj dožiwljaj.
Jbga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovom pobjedom precjednica i Mamić zadali su smrtni udarac UDBI i neprijateljima Hrvatske.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ovde je parija svud svita od fešte po štekatima..smišno mi bilo šta su svi stariji srbi izašli karirani na štekate. aj ti sad razroputi, istumači..ko je orjuna, ko je srbokatolik, ko koga..RayMabus wrote:Ma nije ni bitno. Uopče nije bilo nekog slawlja u SPlitu a ono dobiješ Španjolsku na EP a swe kao da je obićna noč. Bezweze. Puče to na mentalnom planu iako norlmalno ok pobijedili super al widiš da nema slawlja.Ero wrote:Nije Mamić reprezentacija...Reprezentacija su neki drugi ljudi.
Za skretanje pozornosti mogli su kolektivno skočit naglavačke s nekog nebodera. E to bi bila prava stvar, za osjetlive duše hrvatske...
Ljudi bi slawili al onda se sjete tko je na wrhu HNSa pa odustanu.
NIje im do slawlja.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ja sam drugi i ja se radujem. Iako mi nedostaju dani kad je repku vodio Tuđman, ovaj Ćiro.
Srbi koji navijaju za hrvatsku repku su već postali normalna stvar kod mene, neki dan na izlet jedan doveo unuka u "kockicama".
Na mladima svijet ostaje. Ja baš sa starim nešto raspravljam i on meni opet o Orijunašima. U biti on kaže sam da je HDZ lopov do lopova al opet je popija pricu o Orijunašima i koristi taj izraz i ocito kod starijih ljudi to pali do kod mladih ne.frakcija wrote:ovde je parija svud svita od fešte po štekatima..smišno mi bilo šta su svi stariji srbi izašli karirani na štekate. aj ti sad razroputi, istumači..ko je orjuna, ko je srbokatolik, ko koga..RayMabus wrote:Ma nije ni bitno. Uopče nije bilo nekog slawlja u SPlitu a ono dobiješ Španjolsku na EP a swe kao da je obićna noč. Bezweze. Puče to na mentalnom planu iako norlmalno ok pobijedili super al widiš da nema slawlja.Ero wrote:Nije Mamić reprezentacija...Reprezentacija su neki drugi ljudi.
Za skretanje pozornosti mogli su kolektivno skočit naglavačke s nekog nebodera. E to bi bila prava stvar, za osjetlive duše hrvatske...
Ljudi bi slawili al onda se sjete tko je na wrhu HNSa pa odustanu.
NIje im do slawlja.
Huligani su a ne orijunaši jer orijunaši su jugoslavenska organizacija šta je ono HDZ su domoljubi i te šeme a sve lopov do lopova.
2014-04-11
ma izašli stari srbi 50+ kojima inače puca đoksi za balun, nabavili oblekice i rekvizite..komedijaRegoč wrote:Srbi koji navijaju za hrvatsku repku su već postali normalna stvar kod mene, neki dan na izlet jedan doveo unuka u "kockicama".
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Tko mrzi Hrvatsku taj je četnik, orjunaš, komunjara, esdepeovac, haenesovac...
epikur37 wrote:Ovom pobjedom precjednica i Mamić zadali su smrtni udarac UDBI i neprijateljima Hrvatske.
Sad će ona izmislit putovanje u FR za slijedeće tekme.
Guest- Guest
Izgleda da su starije generacije popile priču o nekakvim Orijunašima.
2014-04-11
A Hrvatska to je HDZ ?Regoč wrote:Tko mrzi Hrvatsku taj je četnik, orjunaš, komunjara, esdepeovac, haenesovac...
2014-04-11
pobjednici slave sa rekvizitima koje su oteli orjunašima
Guest- Guest
TočnoRayMabus wrote:A Hrvatska to je HDZ ?Regoč wrote:Tko mrzi Hrvatsku taj je četnik, orjunaš, komunjara, esdepeovac, haenesovac...
Guest- Guest
deda hipster wrote:TočnoRayMabus wrote:A Hrvatska to je HDZ ?Regoč wrote:Tko mrzi Hrvatsku taj je četnik, orjunaš, komunjara, esdepeovac, haenesovac...
Koji je smrtno ranjen gubitkom velikog sina Karamarka.
Guest- Guest
Kako god i prekjucer mi je jedan od priko pedeset godina uletija sa : Kažu nešto da to rade Srbi.
Sad stari nešto se navija o Orijunašima ( cita neku knjigu o tome ) i ono ja mu lipo kažem da kroisti izraz huligani a ne orijunaši i on opet.
Ipak izgleda da ove starije generacije puše tu pricu o tome.
Sad stari nešto se navija o Orijunašima ( cita neku knjigu o tome ) i ono ja mu lipo kažem da kroisti izraz huligani a ne orijunaši i on opet.
Last edited by RayMabus on 22/6/2016, 11:16; edited 1 time in total
2014-04-11
Aaaa, prpa, vraćaju se ustaše! Ne, ovi s kojima sam bio su nogometni znalci i vole kad naši pobjeđuju. Jedino ne kažu za kog navijaju kad igraju naši i naši.
RayMabus wrote:
Oni još imaju živo sjećanje na ORJUNu, nisu ju zaboravili, nije prvi svjetski rati bio tako davno.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Index na aparatima
» INDEX-acija na aparatima. :)
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru
» MUTANTNA ORJUNA
» INDEX-acija na aparatima. :)
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru
» MUTANTNA ORJUNA