INDEX-acija na aparatima. :)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
INDEX-acija na aparatima. :)
TRUMP U BIJELOJ KUĆI Ovo je deset scenarija kojih se sada trebamo bojati
Piše: M.R.
Objavljeno prije 55 minuta
Foto: Hina, 123rf
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-u-bijeloj-kuci-ovo-je-deset-scenarija-kojih-se-sada-trebamo-bojati/930863.aspx
Piše: M.R.
Objavljeno prije 55 minuta
Foto: Hina, 123rf
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-u-bijeloj-kuci-ovo-je-deset-scenarija-kojih-se-sada-trebamo-bojati/930863.aspx
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: INDEX-acija na aparatima. :)
11. Odsviralo stranim plaćenicima, pa tako i INDEX-u
" Bolji odnos s Rusijom" zašto bi to bilo nešto čega se treba bojati? Možda sa vehabije, Petra Stšića, vojno-ind. kompleks ili kuću Saud ali 90% planete želi takav scenarij
Kermit-
2014-04-17
INDEX je puka , ja sam cilu noć pratija izbore ( evo sad se diga jer san spava ) odma ujutro je bilo neki nobelovac Sunce više ne izlazi jer je Trump pobjedio bla bla bla ........ha ha ha tko ih hebe.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
odsviralo i plavuši koja nosi plavo i koja je drukala za svoju partijanericu te proglasila rusiju neprijateljem.Eroo wrote:11. Odsviralo stranim plaćenicima, pa tako i INDEX-u
kad glupača glumi predsjednicu, a cijela zemlja plaća za njezinu glumu...
p.s. tito je uvijek znao balansirati između velesila i bio je manga, a ne sluga bez vlastite pameti. osjećala je plavuša njegov pogled i podsmjeh pa je maknula bistu.
sitting_bull-
2015-09-28
asilovski wrote:" Bolji odnos s Rusijom" zašto bi to bilo nešto čega se treba bojati? Možda sa vehabije, Petra Stšića, vojno-ind. kompleks ili kuću Saud ali 90% planete želi takav scenarij
plavuša kod hrge reče kako je rusija neprijatelj...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa nije ona tu da misli. Sad bu joj Mojca poslala nove šalabahtere, pa bu drugu pjesmicu pjevala.sitting_bull wrote:asilovski wrote:" Bolji odnos s Rusijom" zašto bi to bilo nešto čega se treba bojati? Možda sa vehabije, Petra Stšića, vojno-ind. kompleks ili kuću Saud ali 90% planete želi takav scenarij
plavuša kod hrge reče kako je rusija neprijatelj...
Guest- Guest
11 Comments
Sort by
Add a comment...
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Merkelica je obicna proracunata neoliberalna nešto da nekažem šta i pijun krupnog kapitala. Zašto netko zove imigrante da navale umjesto da im drukcije pomogne ? Pa zato šta zna da ce navalit prvo ono šta vrijedi a njima treba radne snage.
To je jedno jako proracunato stvorenje koja prodaje maglu da je dobra.
Like · Reply · 50 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Oni koji nešto vrijede i imaju para su prvi otišli iz Sirije a šta je sa onima koji nemaju para za put a ugroženiji su od ovih šta su došli na poziv babe Anđe iz Berlina ?
Tko ih hebe jel tako ?
Merkel je ZLO.
Like · Reply · 49 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Može ona trolat al ovaj nema namjeru primit niti jednog Arapina koji uđe u tu njenu Njemačku.
Like · Reply · 14 · 1 hr
Emica Horda ·
Works at Stay-at-home parent
MELANIJA TRAMP POZDRAVILA PRISTALICE SRPSKIM POZDRAVOM SA TRI PRSTA (VIDEO) http://bit.ly/2fym0Q7
Like · Reply · 1 · 1 hr
Miroslav Krljeza
Johnakan samo likujte ,ljudi bez osjecaja su jednostavno nula
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Miroslav Krljeza Aj odhebi. Dosta mi je vas i vaše politike ako netko ne misli kao vi da je odma fašista. GONI SE U TRI PM.
Like · Reply · 5 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Miroslav Krljeza Ti si jedno obicno smece. Ja sam ti samo rekao to šta jest. Niti ti znaš jel ja likujem ili išta niti šta ja mislim o svemu otome opcenit. MA GONI SE U TRI PIZDE MILE MATERINE.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Miroslav Krljeza
Johnakan Kether budi sretan sto si glup
Like · Reply · 2 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Miroslav Krljeza Pa dobro jel tebi jasno da sam ja samo reka jednu obicnu cinjenicu a ta je da ovaj nece primit niti jednog njenog Arapina i te šeme šta je ova pustila u Njemačku. Di ti izvlaciš šta ja mislim o imigrantima i likovanju.
Like · Reply · 1 hr
Drago Vuk ·
Vukovar
Emica Horda http://rb.blogger.ba/arhiva/2006/03/18/186646
evo ti tvoji sa 3 prsta
Like · Reply · 1 hr
Đuro Đuračić
Johnakan Kether grozni izrićaj.
Like · Reply · 36 mins
Jens Kapor ·
Dubrovnik, Croatia
Johnakan Kether sine ti si primitivni idiot bez mozga...aj ne baljezgaj pizdarije molim te :)
Like · Reply · 9 mins
Jens Kapor ·
Dubrovnik, Croatia
Kakve retarde od ljudi taj internet trpi to je strašno...aj na rivu troliraj kani se tema koje tvoj mozak ne razumije
:)
Like · Reply · 4 mins · Edited
http://www.index.hr/vijesti/clanak/merkel-trola-trumpa-pogledajte-kakvu-mu-je-poruku-poslala/931017.aspx
Kmeče ko mala djeca hi hi hi
Sort by
Add a comment...
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Merkelica je obicna proracunata neoliberalna nešto da nekažem šta i pijun krupnog kapitala. Zašto netko zove imigrante da navale umjesto da im drukcije pomogne ? Pa zato šta zna da ce navalit prvo ono šta vrijedi a njima treba radne snage.
To je jedno jako proracunato stvorenje koja prodaje maglu da je dobra.
Like · Reply · 50 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Oni koji nešto vrijede i imaju para su prvi otišli iz Sirije a šta je sa onima koji nemaju para za put a ugroženiji su od ovih šta su došli na poziv babe Anđe iz Berlina ?
Tko ih hebe jel tako ?
Merkel je ZLO.
Like · Reply · 49 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Može ona trolat al ovaj nema namjeru primit niti jednog Arapina koji uđe u tu njenu Njemačku.
Like · Reply · 14 · 1 hr
Emica Horda ·
Works at Stay-at-home parent
MELANIJA TRAMP POZDRAVILA PRISTALICE SRPSKIM POZDRAVOM SA TRI PRSTA (VIDEO) http://bit.ly/2fym0Q7
Like · Reply · 1 · 1 hr
Miroslav Krljeza
Johnakan samo likujte ,ljudi bez osjecaja su jednostavno nula
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Miroslav Krljeza Aj odhebi. Dosta mi je vas i vaše politike ako netko ne misli kao vi da je odma fašista. GONI SE U TRI PM.
Like · Reply · 5 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Miroslav Krljeza Ti si jedno obicno smece. Ja sam ti samo rekao to šta jest. Niti ti znaš jel ja likujem ili išta niti šta ja mislim o svemu otome opcenit. MA GONI SE U TRI PIZDE MILE MATERINE.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Miroslav Krljeza
Johnakan Kether budi sretan sto si glup
Like · Reply · 2 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Miroslav Krljeza Pa dobro jel tebi jasno da sam ja samo reka jednu obicnu cinjenicu a ta je da ovaj nece primit niti jednog njenog Arapina i te šeme šta je ova pustila u Njemačku. Di ti izvlaciš šta ja mislim o imigrantima i likovanju.
Like · Reply · 1 hr
Drago Vuk ·
Vukovar
Emica Horda http://rb.blogger.ba/arhiva/2006/03/18/186646
evo ti tvoji sa 3 prsta
Like · Reply · 1 hr
Đuro Đuračić
Johnakan Kether grozni izrićaj.
Like · Reply · 36 mins
Jens Kapor ·
Dubrovnik, Croatia
Johnakan Kether sine ti si primitivni idiot bez mozga...aj ne baljezgaj pizdarije molim te :)
Like · Reply · 9 mins
Jens Kapor ·
Dubrovnik, Croatia
Kakve retarde od ljudi taj internet trpi to je strašno...aj na rivu troliraj kani se tema koje tvoj mozak ne razumije
:)
Like · Reply · 4 mins · Edited
http://www.index.hr/vijesti/clanak/merkel-trola-trumpa-pogledajte-kakvu-mu-je-poruku-poslala/931017.aspx
Kmeče ko mala djeca hi hi hi
2014-04-11
Eto to su ti tzv lijevicari neoliberali .....ja napišem cinjenicu a oni meni da sam fašista.
Treba to sve u pečicu.
Treba to sve u pečicu.
2014-04-11
Coice mi smo nekakva vukojebina ono pa ovdje rečeš cinjenicu ovi te odma proglase za fašistom i napadaju ko čopor gladnih vukova i odma udaraju na neku ljudskost iako ti ništa to nekomentiraš .....a mogu mislit šta je to na zapadu di je ovo još bitnije tj borba za vlast.
Zato su onoj KIlray i dali nogu onako .....ljudima više pun kuraz njihove spike.
Zato su onoj KIlray i dali nogu onako .....ljudima više pun kuraz njihove spike.
2014-04-11
Ovo nije pošteno.Hillary je trebala pobjediti,sve je bilo sređeno.Očito da utjecajni krugovi i nisu toliko utjecajni koliko se misli.Sad odgoda novog svjetskog poretka za minimalno 5 god.No možda Trump bude drugi Kennedy.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Index nemože prežalit Kilary .....opet gade Trumpa .....ha ha ha koji luzeri.
2014-04-11
Redakcija je zadnji puta bila ovako nabrijana nakon refernduma o braku...čekam svastiku na američkoj zastavi, Matija imaš li muda
2014-04-15
asilovski wrote:" Bolji odnos s Rusijom" zašto bi to bilo nešto čega se treba bojati? Možda sa vehabije, Petra Stšića, vojno-ind. kompleks ili kuću Saud ali 90% planete želi takav scenarij
pa i Obama je surađivao s Rusijom u rušenju ISILa, Trump će još bolje surađivati
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Redakcija je zadnji puta bila ovako nabrijana nakon refernduma o braku.
treba još i referendum o životu održati, kako bi se definirala riječ život
u međuvremenu će se iz države iseliti još 200.000 ljudi, toliko te obiteljske vrijednosti koje se promiču imaju snagu
Guest- Guest
Eroo wrote:11. Odsviralo stranim plaćenicima, pa tako i INDEX-u
Pa i tebi hitlerijina muho
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=930864
Skoro da ih žalim, tolike frustracije...
Guest- Guest
I Potrošenku i gerojima iz A3OB-a.Yehudi wrote:Eroo wrote:11. Odsviralo stranim plaćenicima, pa tako i INDEX-u
Pa i tebi hitlerijina muho
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RAVNATELJICA Ekonomskog instituta Maruška Vizek, ponudila je zanimljivo objašnjenje Trumpovog uspjeha, podsjetivši na teoriju "nemogućeg trojstva".
"Ubacite u Google Dani Rodrik i Global Economy Trillema. Sve što vam treba za objašnjenje kako se dogodio Brexit i Trump je sadržano u tom nemogućem trojstvu", napisala je na Facebooku.
Dani Rodrik profesor je međunarodne političke ekonomije na Harvardu, koji smatra da se suvremeni političari suočavaju sa bolnom trilemom. Ne može se istodobno imati globalizaciju, demokraciju i nacionalnu suverenost, smatra Roderik.
Planet malih posvađanih nacija umjesto planeta bez granica?
Moraju odabrati dvoje od troje. Proces globalizacije do sada je išao u jednom smjeru, a Trumpovom pobjedom to bi se moglo propitivati. Naravno, bude li se držao predizbornih protekcionističkih obećanja.
"U pokušaju da se nađe optimalna ravnoteža between the three, sad smo otišli malo više prema national sovereignity. Za 50 godina, tko zna, možda budemo planet bez ikakvih granica. A možda budemo planeta malih posvađanih nacija.", napisala je Vizek.
Uzvratila joj je kolegica sa ZŠEM-a, Vedrana Pribičević: "Za 50 godina, tko zna, mozda budemo planet bez ikakvih granica. Iskreno se nadam. Nacionalni identitet je najjeftiniji identitet."
"Ubacite u Google Dani Rodrik i Global Economy Trillema. Sve što vam treba za objašnjenje kako se dogodio Brexit i Trump je sadržano u tom nemogućem trojstvu", napisala je na Facebooku.
Dani Rodrik profesor je međunarodne političke ekonomije na Harvardu, koji smatra da se suvremeni političari suočavaju sa bolnom trilemom. Ne može se istodobno imati globalizaciju, demokraciju i nacionalnu suverenost, smatra Roderik.
Planet malih posvađanih nacija umjesto planeta bez granica?
Moraju odabrati dvoje od troje. Proces globalizacije do sada je išao u jednom smjeru, a Trumpovom pobjedom to bi se moglo propitivati. Naravno, bude li se držao predizbornih protekcionističkih obećanja.
"U pokušaju da se nađe optimalna ravnoteža between the three, sad smo otišli malo više prema national sovereignity. Za 50 godina, tko zna, možda budemo planet bez ikakvih granica. A možda budemo planeta malih posvađanih nacija.", napisala je Vizek.
Uzvratila joj je kolegica sa ZŠEM-a, Vedrana Pribičević: "Za 50 godina, tko zna, mozda budemo planet bez ikakvih granica. Iskreno se nadam. Nacionalni identitet je najjeftiniji identitet."
Guest- Guest
Ja ih ne žalim. Ovo je nešto najkulturinije šta se moglo desit toj ograničenoj glupoj stoci koja misli da je jedina ispravna a tko nemisli kao oni da je govno .......izgubili Ameriku.Starhemberg wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=930864
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Index na aparatima
» Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
» index je retardiran
» Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru
» Index: alt-right je KKK
» Orjuna slomljena, INDEX na aparatima
» index je retardiran
» Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru